PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
اینو بعد آپدیت اضافه کردن؟
نه قبل آپدیت هم بود، راستی قبل بایوم 4 که بمیری، کلی میان بر هست که کمک میکنه زودتر به بایوم ها بعدی برسی.

مثلا اگه واسه رفتن از بایوم یک به دو 20 دقیقه زمان می‌برد، بعد میان بر میشه 4 دقیقه

• Like
Reactions: Destro
سلام
من اون تیکه های سان فیس رو شیش تاش رو گرفتم بعدش رفتم باس آخر رو زدم. روش رسیدن به اندینگ اصلی همینطوریه؟

بعد جمع کردن اون ۶تا تیکه، باید از طریق بایوم ۱ یا ۴ برای آخرین بار وارد خونه بشی. اونجا یه آیتمی هست برمیداری، بعد میری باس آخر رو میزنی و بعدش که میپری پایین باید بری سمت ماشین و ادامه‌ی ماجرا.

• Like
Reactions: Mohsen GT
دوستان من تازه بازیو شروع کردم لطفا یه کم اطلاعات بدید که بازیم بهتر بشه و چیکارا باید بکنم؟
چون همون بایوم اول که انمی ها شبیه سگ های رزیدنت اویل آبی طور هستن :D سه تاشون به جونم میوفتن من میمیرم و همه چی از اول. یه کم راهنمایی میخوام برای اینکه بتونم راحت تر پیشروی کنم توی بازی.

• Smile
Reactions: Mohsen GT
بعد جمع کردن اون ۶تا تیکه، باید از طریق بایوم ۱ یا ۴ برای آخرین بار وارد خونه بشی. اونجا یه آیتمی هست برمیداری، بعد میری باس آخر رو میزنی و بعدش که میپری پایین باید بری سمت ماشین و ادامه‌ی ماجرا.
عه من نمیدونستم دیگه نرفتم خونه مستقیم بعده گرفتن اونا رفتم واسه باس آخر. ولی احساس میکنم اندینگش با دفعه اول فرق داشت!
الان پس‌میرم خونه بعدش باز میرم باس آخرو شتک میکنم. دستت درد نکنه.

• Like
Reactions: NaViiDii
دوستان من تازه بازیو شروع کردم لطفا یه کم اطلاعات بدید که بازیم بهتر بشه و چیکارا باید بکنم؟
چون همون بایوم اول که انمی ها شبیه سگ های رزیدنت اویل آبی طور هستن :D سه تاشون به جونم میوفتن من میمیرم و همه چی از اول. یه کم راهنمایی میخوام برای اینکه بتونم راحت تر پیشروی کنم توی بازی.
اصلی ترین چیزش برای راحت تر شدن بازی گرفتن قلق گیمپلی هست که زمان میبره. ولی یه چیزایی هم هست که یکم کمک میکنه. از توی تنظیمات قسمت گیم پلی دویدن رو بزار روی always , ایم اسیستتم بزار روی high.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret

حقیقتش چیز خاصی نمیشه گفت. باید خودت بازی کنی تا قلقشو بگیری. ببینی با کردم اسلحه و پرکا راحتی. کدوم آیتما واست اولویت دارن و کدوم انمی چجوری اتک میزنه و چطوری میشه زدش و ازین چیزا. فقط هر جا هیل استون دیدی بردار حتی اگر هلثت پر بود چون هر ۳تاشون، نوار هلثت رو بیشتر میکنن. منتظر نمون هلثت کم شه تا برگردی برشون داری. به مرور یاد میگیری هم چیو. خیلی مهمه سرعتت رو ببری بالا. ایم سنس رو تا تَه زیاد کن که سریع بتونی دوربین رو بچرخونی. از دَش زیاد استفاده کن. ضمن اینکه مُردن بخشی ازین بازیه و اصلا چیز مهمی نیست. تا میتونی پول و آیتم جمع کن که راحتر بتونی بازی رو پیش ببری.

به بازی زمان بده و نا امید نشو.

رفته رفته بازی تو رو حرفه ای میکنه جوری که با چشمان بسته (مثل کنشی) میتونی بری جلو

• Like
Reactions: SiminSecret
بالاخره tower of sisyphus هم با secret ending ش تمام شد . یکی از بهترین بازی های این نسل از همه لحاظ بود ( به جز یک سری مسائل توی داستان ومشکلات

ریز پورت pc ) من رو به شدت جذب سبک روگ لایک کرد .

فرصت بکنم یه جمع بندی و نظر خودم را در مورد داستان به خصوص با داستان tower که چیز های مهمی را اضافه میکنه مینویسم

سلام و درود
کسی تونسته بازی رو پلت کنه،
من یه بار اون اوایل تموم کردم ولی دیگه ادامه ندادم
حالا میخوام پلات کنم ولی میگن خیلی زمان بر و سرکاری هست چون به صورت رندوم ایتم ها رو میده

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام و درود
حالا میخوام پلات کنم ولی میگن خیلی زمان بر و سرکاری هست چون به صورت رندوم ایتم ها رو میده

سر کاری که نمیتونه باشه. شما اگه با بازی حال کرده باشی، برای پلتش بیشتر رو بازی وقت میذاری که در نتیجه هم لذت بیشتری میبری هم تروفی میگیری ولی خب اگه فقط بخوای تروفی بگیری و زورکی بازی کنی ممکنه به مشکل بخوری. این مورد واسه تمام بازیای صدق میکنه دیگه. اون اوایل بعضی Audio Logها بد اسپان میشدن اما با آپدیت درستش کردن پس الان سرعت پیدا کردنشون بهتر شده.

سر کاری که نمیتونه باشه. شما اگه با بازی حال کرده باشی، برای پلتش بیشتر رو بازی وقت میذاری که در نتیجه هم لذت بیشتری میبری هم تروفی میگیری ولی خب اگه فقط بخوای تروفی بگیری و زورکی بازی کنی ممکنه به مشکل بخوری. این مورد واسه تمام بازیای صدق میکنه دیگه. اون اوایل بعضی Audio Logها بد اسپان میشدن اما با آپدیت درستش کردن پس الان سرعت پیدا کردنشون بهتر شده.
ممنون نوید جان
اتفاقا با بازی خیلی حال کردم، و هنوز هم معتقد هستم که این بازی یکی از بهترینهای نسل هست و تکرار نخواهد شد، میخوام بخاطر لذت بردن از بازی دوباره بازیش کنم و تروفی ها هم یه بهونه و انگیزه ی اضافی برام هستن، چون کنسولمم عوض کردم و سیوی ندارم باید دوباره از اول برم، با اینکه حدود 80درصد از تروفی هارم گرفتم، ( قبل اینکه tower بیاد بازی رو تموم کرده بودم و دیسکش رو فروختم)

یادمه یه باگی داشت که تروفی ها به صورت افلاین انلاک نمیشدن و باید در طول بازی به سرور ها وصل بودی تا تروفی ها انلاک بشن، باز اینطوریه یا برطرف شده

• Sad
  • Like
Reactions: Taha75 and NaViiDii
سلام و درود

پلات کردمش.
مکان ها رندوم هستن.
و واسه همین سایفر ها خیلی شانسی پیدا میشن.
من سر دو دونه سایفر 1 هفته درگیر بودم.
تا جایی که یادمه بقیه تروفی هاش چیز خاصی ندارن

• Like
Reactions: Taha75
پلات کردمش.
مکان ها رندوم هستن.
و واسه همین سایفر ها خیلی شانسی پیدا میشن.
من سر دو دونه سایفر 1 هفته درگیر بودم.
تا جایی که یادمه بقیه تروفی هاش چیز خاصی ندارن
ممنون، اره شنیدم سایفر ها یکم وقت گیرن و به شانس بستگی دارن
باید شروعش کنم و تروفی های باقیمونده رو بگیرم، واقعا حیفه شاهکاری مثل این بازی رو پلت نکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or