Resident Evil HD Remaster

35744140724126731409_0.jpg

Resident Evil HD Remaster در اوائل سال 2015 برای نسل هشتم و هفتم منتشر خواهد شد.

بازی بروی کنسول های نسل 8 ام با رزولوشن 1080p و 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود.

گرافیک بازی از آخرین بهبود سازی رزولوشن، بهبود مدل های سه بعدی و تکسچر ها بهره مند است.

از تکنولوژی surround 5.1 در صداگزاری بازی استفاده شده است.

قابلیت تغییر حالت تصویر بین 16:9 و 4:3 موجود خواهد بود.

کنترل بازی در دو صورت جدید و قدیمی، در دسترس و قابل تغییر می باشد.

Last edited by a moderator:
ممنون از راهنماییتون
پس منی که ریچارد رو نجات دادم دیگه نباید با ربکا بازی کنم و اون محلول رو داخل آزمایشگاه درست کنم آره ؟ شات گان هم گرفتمش باس هم که خیلی آسون بودش

ممنون از راهنماییتون
پس منی که ریچارد رو نجات دادم دیگه نباید با ربکا بازی کنم و اون محلول رو داخل آزمایشگاه درست کنم آره ؟ شات گان هم گرفتمش باس هم که خیلی آسون بودش

شما اگه ریچارد رو نجات ندی chris زمانی که میرسه به باس گیاه خود به خود دمو میشه و باس گیاه chris رو میگیره بعد بازی با ربکا شروع میشه که باید بری تو اون در که رمز داره بطری هارو برداری و محلول رو بسازی . این ویدئو رو ببین نشان میده چطوری محلولو بسازی http://RESIDENT_EVIL_REMASTERED_HD_BRAVO__REBECCA_TROPHY___ACHIEVEMENT.mp4 .

دوستان کسی میدونه آیتم باکس توی این نسخه کجاست ؟
همون جعبه ها رو میگی که میشه ایتم نگه داشت ؟
اوله بازی که شروی میکنی توی امارت یکی چپ امارت هست یکی راست. چپ رو باید اولین بار از پله ها بری پایین پشته بله یه جنازه افتاده روبروش در هست که میخوره به save - item box . قسمت راستی هم اون جایی هست که پله میخوره میره بالا و بالا یه در هست که خطم میشه به جایی که میشه نقشه طبقه دوم رو بسازی .... اون قسمت اولین بار که وارد میشی یه گیاه سبز هست روبروش یه در هست که میخوره به item box - save

همون جعبه ها رو میگی که میشه ایتم نگه داشت ؟
اوله بازی که شروی میکنی توی امارت یکی چپ امارت هست یکی راست. چپ رو باید اولین بار از پله ها بری پایین پشته بله یه جنازه افتاده روبروش در هست که میخوره به save - item box . قسمت راستی هم اون جایی هست که پله میخوره میره بالا و بالا یه در هست که خطم میشه به جایی که میشه نقشه طبقه دوم رو بسازی .... اون قسمت اولین بار که وارد میشی یه گیاه سبز هست روبروش یه در هست که میخوره به item box - save

باور کنید من هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم من با کریس و حالت نرمال دارم میرم اگه میشه یه اسکرین شات بذارید از محل ایتم باکس ممنون میشم

متاسفانه اون محل درهای ورودیش بستس هنوز
Mansion key رو گرفتی ؟ اون دره تابلو که میخوره میره ( همون اوله امارت پله های روبرو ) میره یه قسمتی که یه قبر هست. یه ایتم تیره برای کمان هست باید توی امارت پیدا کنی الان جاش رو یادم نیست ولی پیداش میکنی . examine اش که کنی سرش رو در میاره . بعد باید بزاری توی قبره . پله رو میری پایین دمه تابوت یه ایتم بر میداری که باز examine اش کنی یه mansion key میده

بله کتاب هم ازش کلیدو برداشتم اما این دری که شما مشخص کردی رو باز نمیکنه
قبل از اینکه کلیده دومی رو بگیرم همه این قسمتها رو با همین Mansion key رفتم. نمیدونم شاه کلید Jill تاثیر داشت یا نه ولی فک کنم برای این درها همون mansion key استفاده شد . برای رسیدن به item box دسته چپ نقشه که از بالای سالن ناهار خوری فک کنم وارد شدم که یه پله میخوره و میره پایین که پشته پله هست Save room .
دسته راست هم گمون نمیکنم دره قفلی داشت ( توی ذهنم نیست )
اگر کسی میتونه بیشتر کمک کنه !
چرا ویدیوهای uutbe نمیبینی؟

بله کتاب هم ازش کلیدو برداشتم اما این دری که شما مشخص کردی رو باز نمیکنه

همون اول بازی کجاست که اولین زامبی رو میبینی دمو میشه . تو همون راه رو اخرش یه راه پله هست برو تو اون در میره تو آشپز خونه تو اونجا یه کلید هست اون بردار بعد بیا تو سالن اصلی همون جا که بازی شروع میشه . برو طبقه بالا سمت راست یه در هست برو تو اون طبق نقشه برو تا به اطاق ذخیره بازی برسی

قبل از اینکه کلیده دومی رو بگیرم همه این قسمتها رو با همین Mansion key رفتم. نمیدونم شاه کلید Jill تاثیر داشت یا نه ولی فک کنم برای این درها همون mansion key استفاده شد . برای رسیدن به item box دسته چپ نقشه که از بالای سالن ناهار خوری فک کنم وارد شدم که یه پله میخوره و میره پایین که پشته پله هست Save room .
دسته راست هم گمون نمیکنم دره قفلی داشت ( توی ذهنم نیست )
اگر کسی میتونه بیشتر کمک کنه !
چرا ویدیوهای uutbe نمیبینی؟

مرسی دوستان جفتشو پیدا کردم

مرسی دوستان جفتشو پیدا کردم
اون کلیدی که فیروز گفت رو یادم رفته بود کلا
ولی الان دیگه نباید مشکلی باشه
باید بری سراغه معمای بعدی D:
Gud Luk !

بچه ها قابلیت Photo Mod داره؟
خوده بازی Slideshow هست به نحوی دیگه photomode میخوای برای چی ؟ :))
همه چیز از پیش رندر شده هست. ... photomode بیفایدس لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or