Resident Evil HD Remaster

35744140724126731409_0.jpg

Resident Evil HD Remaster در اوائل سال 2015 برای نسل هشتم و هفتم منتشر خواهد شد.

بازی بروی کنسول های نسل 8 ام با رزولوشن 1080p و 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود.

گرافیک بازی از آخرین بهبود سازی رزولوشن، بهبود مدل های سه بعدی و تکسچر ها بهره مند است.

از تکنولوژی surround 5.1 در صداگزاری بازی استفاده شده است.

قابلیت تغییر حالت تصویر بین 16:9 و 4:3 موجود خواهد بود.

کنترل بازی در دو صورت جدید و قدیمی، در دسترس و قابل تغییر می باشد.

Last edited by a moderator:
Resident Evil HD Remaster | PS4

شرکت Capcomبه تازگی عنوان جدیدی از سری بازی های Resident Evil معرفی کرده است نام این عنوان Resident Evil HD Remaster میباشد که ار روی Resident Evil1 نسخه یGameCube پورت شده است که بر روی کنسول های نسل هشت 1080P اجرا خواهد شد
این عنوان برای PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 و XBOX 360 در 27 نوامبر امسال داخل کشور ژاپن منتشر خواهد شد هم چنین بازی برای عرضه برای NA اوایل ساله 2015 تایید شده است
تصاویری از این عنوان منتشر شده است که میتوانید مشاهده کنید :

آخرین ویرایش:
نسل جدید همه یادشون افتاده بازسازی کنن حالا!باز خوبه دیجیتالیه وگرنه فروشنده ها ...!
منتظر GTA 1 با رزولوشن 1080 و 60 فریم باشید:دی

آخرین ویرایش:
اين نسل هشت ديگه داره شورشو در مياره! يه ساله اومده ٩٠ درصد بازياش يا ريمستر بودن يا كراس پلتفورم )x

بهتره يه تاپيك بزنيم به نام برائت از نسل هشتم

هيچ نسلي تا حالا اينجوري نبوده)x

چرا سودجویی ؟ انگاری Resident evil های درست حسابی توی نسل قبل زیاد داشتیم ×_× این از همه RE هایی که ساختن و دادن بهتره و شاهکار هست .

به نظره من که خبره فوق القعاده بود ! من عاشقه این قسمت هستم . remake قسمت اول روی gamecub شاید در حده 15 دقیقه از نزدیک دیده باشم ×_× کلا ارزوم بود بشینم یه روز بازی کنم D:
دمشون گرم
Day one buy برای من 100%

چرا سودجویی ؟ انگاری Resident evil های درست حسابی توی نسل قبل زیاد داشتیم ×_× این از همه RE هایی که ساختن و دادن بهتره و شاهکار هست .

به نظره من که خبره فوق القعاده بود ! من عاشقه این قسمت هستم . remake قسمت اول روی gamecub شاید در حده 15 دقیقه از نزدیک دیده باشم ×_× کلا ارزوم بود بشینم یه روز بازی کنم D:
دمشون گرم
Day one buy برای من 100%
منم با شما هم عقیدم هرچند که قیمتش کمی زیاده
ولی دوست داشتم MGS The Twin Snakes هم نسخه Remasterـش عرضه بشه (اونم ماله GameCube هستش!! :|)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or