SOL!D 5NAK3
کاربر سایت
همون جایی که دیدیش یه دریاچه هست. یه جایی اطراف دریاچه س . جاش درست یادم نیس اسمش چی بود ولی میدونم تو را شهر armadilo به thives landing ه.دوستان اونجا که باید واسه یارو از هر گلی 3 تا پیدا کنی واسه زنش خوب من پیدا کردم اما نمی دونم کلبش کجاست ؟
بين راه Macfarlanes ranch , Thieves landing ببيني هستش . اصلا مگه بري رو نقشه علامت سوال برات نميزنه؟ يا يه منطقرو برات بنفش كنه ( به صورت دايره يه خورده بزرگ ).دوستان اونجا که باید واسه یارو از هر گلی 3 تا پیدا کنی واسه زنش خوب من پیدا کردم اما نمی دونم کلبش کجاست ؟
حتما با Buck اشتباه گرفته عزيز ، ديگه اشتباهه پيش مياد .یه دفعه اومدم اینجا گفتم بازی پوکر چه طوریه من از راهنما نمیفهمم یکی از اعضای تحریریه اومد منو خورد که به هوشت ربط داره و ......... حالا من میخواستم از دوستان بپرسم تو کدوم دیکشنری boar tusk میشه گوزن نر که شما واسه قسمت 4 master hunter اونو ترجمه کردین گوزن نر !!!! تو اون قسمت باید 5 تا گراز نر بکشید دوستان !!
ببین باید 5 تا گرگو با چاقو بکشی:dواسه ایم کار بالای مزرعه دختر تو نقشه یه جاش عکس گراز کشیده اما به جا گراز تا دلت بخوا گرگ داره با ببر البته اگه گرگا 3 4 تایی بودن یکی دوتاشونو با تیر بزن اون یکی 2 تایی که میمونن وقتی میخوان بهت حمله کنند 2 تا چاقو بزنی خلاس میشنمن که فعلا الان نو کف گورکنم که از کجا گیر بیارم اخه !!!دوستان میشه یکی لطف کنه و درباره اون challengeی که باید 5تا گرگ رو با چاقو بکشیم توضیح بده.
می تونین تو جنگل رو بیابون و هر جایی دور از شهر سیو کنید!براي save كردن حتما بايد تا خونه برم؟
چيزي نخورم يا بخورم چه فرقي مي كنه؟
شما یکی از سندهای اسبی که همراته رو انتخاب کن بازی سیو میشه ...براي save كردن حتما بايد تا خونه برم؟
چيزي نخورم يا بخورم چه فرقي مي كنه؟
چه جوری می تونم دوستم رو برای بازیه CO op دعوت کنم؟...شما یکی از سندهای اسبی که همراته رو انتخاب کن بازی سیو میشه ...