hamhami_333
کاربر سایت
حماقت تا چه قدر ادم....................حیف که اینجا فرومه !!!شما باید قبل از اون ماموریت اخر که جان میمیره یک سترانگر:d بری که توش اون یارو که جانو می کشه رو قبل از ماموریت بکشی
من نتونستم ارتباط برقرار کنم:d
حماقت تا چه قدر ادم....................حیف که اینجا فرومه !!!شما باید قبل از اون ماموریت اخر که جان میمیره یک سترانگر:d بری که توش اون یارو که جانو می کشه رو قبل از ماموریت بکشی
warning!Story spoil:آهان!
چه جالب!
خب حالا میشه یکی داستان کامل رو توضیح بده؟چ
شما باید قبل از اون ماموریت اخر که جان میمیره یک سترانگر:d بری که توش اون یارو که جانو می کشه رو قبل از ماموریت بکشی
چه ماموزیتی انگلیسی میگی من درست نفهمیدم مرسی
خو من رفتم سراغه اون زنه کنار دریاچه!برو بلک واتر,هر ماموریت علامت سوالی که هست را برو.یک دونه هست که انجام می دی یکی دیگه میاد,و با انجام دادن دومی بازی تموم می شه
من بازی رو تموم کردم تو یه علامت سوال بنفش موندم همون که درباره فیلمبرداری و کارگردانیه توی کافه هم هست توی thives landing اما جای کارگردان یه بازی هست که ربطی بهش نداره بازی منچ هست چیکار باید بکنم؟
باید بازی رو برنده بشید بعدش دوباره برگردید پیش همون کارگردان که منزلش پشت سینما هستش تا ماموریت به پایان برسه
برین به Black Water بعد دو تا علامت سوال ها رو انجام بدید!سلام
من بازی تموم کردم.البته مراحل اصلیشو.
حالا باید چی کار کنم؟کجا بایدبرم؟
وقتی جان مرد دیگه بازی نکردم.الان با پسرش باید کجا برم؟
در اینجا روش بازیهای مختلف بازی توضیح داده شده.میشه راهنایی کنید جریان بازیش چیه چطور میشه برنده شد؟
یه ذره بیشتر توضیح بده.سلام دوستان من بازی رو تازه گرفتم ولی همین اوایل بازی همش گیر میکنه تو زمین چندبار امتحان کردم بازم مشکلم حل نشد سیدی بازی رو چندبار عوض کردم بازم مشکلم حل نشد کسی هست که راهنماییم کنه وای مشکل حل بشه ؟