Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوال آخرم رو هم جواب بدید ممنون میشم. همین الان به ذهنم رسید.
اگه دانلودش کنم میشه دو تا دی وی دی. با کدومش باید بازی کنم اگه نخوام نصب کنمش؟

بچه ها يك اتفاق حالب امروز داشتم تو بازي گشت ميزدم كه يهو يك خر رو كنار جاده ديدم سوارش شدم بستمش كه هروقت سوت بزنم بياد باور كنيد جزييات صورت اون از كل بازي بيشتر بود الانم دارم بهاش وسط جاده گشت ميزنم:d

واقعا این بازی کم نظیره . غروب و طلوع و شب و بارونش ادم حالی به حالی میکنه تو اون صحرا موزیک متن بازی هم فوق العاده اس
الان دارم حسرت میخورم بعد 6 ماه که چرا بازی صدرصد نکردم ! کل ماموریت هدی فرعی انجام ندادم .
تازه من بازی بعد 3 سال تازه بازی کردم یعنی 2013 . ولی بازم برام عجیب و غریب بود.:d

واقعا این بازی کم نظیره . غروب و طلوع و شب و بارونش ادم حالی به حالی میکنه تو اون صحرا موزیک متن بازی هم فوق العاده اس
الان دارم حسرت میخورم بعد 6 ماه که چرا بازی صدرصد نکردم ! کل ماموریت هدی فرعی انجام ندادم .
تازه من بازی بعد 3 سال تازه بازی کردم یعنی 2013 . ولی بازم برام عجیب و غریب بود.:d

جزو عجیب ترین های نسل قبل بود لامصب.
هنوزم منم حالی به حالی میشم. اوووووووووف

جزو عجیب ترین های نسل قبل بود لامصب.
هنوزم منم حالی به حالی میشم. اوووووووووف

من ی کاری نتونشتم انجام بدم اونم تقلب تو پوکر بود لباسشم میپوشیدم بازم هر بار لو میرفتم یک خطی اون بالا میومد نمیتونستم کنترل کنم دستم میخوندن میگفتن برو Duel کن .
با Duel اش خم حال نکردم اصولی نبود یه جاهایی سخت میشد ی جاهایی اسون سیستمش تو vall of juarez بهتر بود Duel کردن.

من ی کاری نتونشتم انجام بدم اونم تقلب تو پوکر بود لباسشم میپوشیدم بازم هر بار لو میرفتم یک خطی اون بالا میومد نمیتونستم کنترل کنم دستم میخوندن میگفتن برو Duel کن .
با Duel اش خم حال نکردم اصولی نبود یه جاهایی سخت میشد ی جاهایی اسون سیستمش تو vall of juarez بهتر بود Duel کردن.
من که پوکرشو شانسی میرفتم کلا بلد نبودم برنده هم میشدم بیشتر وقتا خخخخخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or