دوستان من تازه بازیو شروع کردم....اون مرحلم ک اون زنرو بردم armadilio
چجوری اسب گیر بیارم؟...چون یه با اسب یکیو دزدیدم کلانتر اومد دنبالم
دوم اینکه این bounty چیه و نمیشه پرداختش نکنم؟
چجوری بدون رفتن مراحل داستانی بازی پول در بیارم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
منم همینطوررسماً هلاک شدم از انتظار واسه نسخه ی بعدش ...
آهای راکستار ! یه چیزی بگو !! ()
یجوری میگید انگار بازی سه روز پیش ریلیز شدهوای این بازی فوق العاده بود....کسی نیست اینجا با 360 انلاین بزنیم با هم؟
بی صبرانه منتظر آنلاین زدن هستم....
من تازه شنبه ميخوام از بچه هاي سايت بخرم حداقل به فكر ما باشدیگه کسی اینجا نمیاد سر بزنه!!!!اسپویلر هم لازم نیست دیگه...........آخر بازی جان مارستن توسط مارشالهای کثیف کشته میشه و زنش هم 2 سال بعد به طرز نامعلومی میمیره و ما کنترل پسر جان رو در دست میگیریم و یه مرحله اضافی داره که اسمش به یاد داشتن خانواده هستش و میریم اون مارشال کثیفی رو که جان رو کشته پیدا میکنیم و الان که بازنشست شده و کنار رودخونه ماهیگیری میکنه رو میکشیم.......پایان
نه ميتونيد رو همون 97% رايت كنيدوستان من بعد از چند سال الان تصمیم گرفتم که بازی رو دانلود و بازی کنم.
دو تا سوال دارم.
1) بازی اگه 97 درصد رایت بشه مشکلی نداره؟ یا حتما باید 100 درصد رایت بشه؟
2) بازی باید حتما نصب بشه؟ چون دستگاه من 4 گیگه.
دوستان من بعد از چند سال الان تصمیم گرفتم که بازی رو دانلود و بازی کنم.
دو تا سوال دارم.
1) بازی اگه 97 درصد رایت بشه مشکلی نداره؟ یا حتما باید 100 درصد رایت بشه؟
2) بازی باید حتما نصب بشه؟ چون دستگاه من 4 گیگه.
يعني سرعت عملت تو حلقمنه این 97 درصدری نیست.بگیر رایتش کن حالشو ببر.اون موقع سر این بازیا داستان نداشتیم.از پاییزش شروع شد داستان قفلای تومخی.
جاييو ميشناسي اينو بفروشنولی ناموسا عجب بازیی بود. هنوز تو کف اتمسفر بیابوناشم.
نسخه زامبیش که منو هنوزم محسور خودش کرده. وقتی اهنگ چهار اسب اخر زمان رو میزد و تو یه محیط اروم موقع غروب افتاب یا طلوع افتاب وایستاده بودی.تو این بیابونا باد میومد یه علف گرد رو باد میبرد از جلوت ... اووووووووووف چی بود این لامصب. دپرس شدم یادش افتادم.یاد اون روزا بخیر. زمستون 89
جزو 5 تا بازی برتر نسل بود.
دوستان فقط نگفتید بازی به نصب کردن هم احتیاج داره؟
من دستگاهم 4 گیگه که معلوم نیست چقدرش خالیه.