اقا ما اخرش نفهمیدیم این پوکرو باید چطوری بازی کرد!
دو تا كت و شلوار هست (زنونه و مردونه) ! اونا آنلاينه اونا رو نگرفتم هرچي آف داشت گرفتم ! ايشالله از 15 تير به بعد ميريزيم لايو اونا هم درو ميكنيم !:d
يكيش رو كه همه گرفتن ! اون كلاهه .ميشه بگين چطوري اونارو گرفتين؟
تو همين نقشه شماره 2راستی کسی می دونه
twin rocks
کجاست
من پوكر رو خودم شانسي رفتم ، آچيومنتش هم گرفتم ، لباسشم آزاد كردم ، فقط يه چيزي بگم كه هرچي كارت هات بزرگتر باشن بهتره مثلا بيبي با شاه !اقا یکی بلد نیست این بازی پوکر و بلک جک رو قشتگ توضیح بده ؟ تو راهنمای صفحه اول خیلی خلاصه توضیح داده و به هیچ دردی نمیخوره
می تونم بپرسم چی به درد شما می خوره؟ هوش خودتون رو به مطلب نسبت ندید که میگید به هیچ دردی نمی خوره. هر آدم معمولی این متن رو بخونه باید متوجه بشه که بازی ها چه جوری هست.اقا یکی بلد نیست این بازی پوکر و بلک جک رو قشتگ توضیح بده ؟ تو راهنمای صفحه اول خیلی خلاصه توضیح داده و به هیچ دردی نمیخوره
اخه چه ربطی داشت؟سلام علیکم...
اچيومنت چیه؟...پوکر چیه؟...21 چیه؟ این چرتو پرتا رو ولش کنید ؟
اینا همش ظاهر کاره....ظاهرو ولش کنید بچسبید به معنا...
خواهشن نقد نشریه دنیای بازی رو بخونید...چه نقدیه...حرف نداره....تیتر نقدشم اینه :حماسه راک استار
آقا ما خيلي وقته به عمق فاجعه پي برديم و باطن بازي رو فهميديم . اما اين چيز ها هم جزو بازيه . حماسه راك استار كه نوشته يعني چي؟ يعني يه بازي اي كه همه چي داره ، يه جوري سرگرمت ميكنه كه به هيچ كار ديگه اي نرسي . يعني ميشيني 1 ساعت پاي پوكر كه همه رو ببري ! اين يعني حماسه !سلام علیکم...
خواهشن نقد نشریه دنیای بازی رو بخونید...چه نقدیه...حرف نداره....تیتر نقدشم اینه :حماسه راک استار
راه دیگه ای برای اسپم دادن بلد نیستی؟خفمون کردی با این بازی.....(به خصوص با اون شاهکار مقایسه ی این بازی با AW)سلام علیکم...