آقا تقریبا میشه گفت بیچاره شدم تقریبا هم نه , بیچاره شدم ! بازی را تا نصف رفته بودم و سیو بود ولی الان که بازی را اجرا میکنم داره از مراحل قبلی اجرا میشه ! یعنی تقریبا اولای بازی :biggrin1:
این بازی قسمت لود نداره من میگردم نیتونم پیدا کنم ؟
سر pop جدید هم اینطور شد تا اخرای بازی رفتم و تو یجا مردم بازی که میخواست از جای سیو شده دوباره لود بشه , ولی به علت یک باگ عجیب دیگه در ورودی باز نمیشد . این باگ لعنتی باعث شد بازی را از اول برم :biggrin1:
اسبها رو چه حسابی عوض میشه ؟!!!
بدون هیچ دلیلی اسب طلایی که از اول بازی گرفتم رفته یه اسب قهوه ای قراضه جاش اومده ! تا حالا سوار اسب دیگه ای هم نشده بودم. رفتم از شاپ برای اسب طلایی 750$ دادم معلوم نیس کجاست برم بگیرمش !!
گرفتی مارو ؟ اچیومنت برادر من. Silent Hill 2 نیست که واسش راهنما نوشتید.خوب همون طور که قولش رو داده بودیم راهنمای بازی آماده شد. دوستانی که تمایل به استفاده از راهنمای سایت بازیسنتر دارند می توانند به قدم به قدم سایت مراجعه کنند.
با تشکر تحریریه بازیسنتر
خوب قدم به قدم هست دیگه از اسمش معلومه:biggrin1: البته هدف اصلی کار Strangeها و لباس ها و Challengeها بوده. اون Achievementها هم بعد امتحانات ok میشه. البته این نکته رو هم بگم اگه شما بازی رو به کمک راهنمای ما 100% کنید حداقل 70% از اچیومنت های بازی رو میگیرد. 10 تا هم که آنلاین هست و تک و توک اچیومنت نگرفته میمونه.گرفتی مارو ؟ اچیومنت برادر من. Silent Hill 2 نیست که واسش راهنما نوشتید.
درکل خسته نباشید.
کی حال نکرده؟همه حال کردن:biggrin1:من که خیلی با صداش حال کردم
دوست عزیز ممنون از توضیحات شما اما مقاله کامل هست تو این زمینه. دلیلش هم اینه که شماره 2 رو تو بخش Side Mission توضیح دادیم. شماره 3 رو تو بخش سرگرمی ها توضیح دادیم. شماره 4 رو تو بخش Bounties توضیح دادیم. شماره 5 رو تو خود Outfit توضیح دادیم. شماره 6 هم تو خود Outfit توضیح دادیم. حالا نمی دونم کجاش ناقص هست. در هر صورت شما به بزرگی خودتون ببخشید.بحث لباس شد.دیدم مقاله ای که تحریریه سایل قرار داده یه نمه همچی کامل نیست...
----------------------------------------------------------------------------------------
Bollard Twins Outfit
برای باز کردن لباس اول باید یکی از اشخاص این گروه رو بکشید و بدنش رو بگردید.این کار رو توی 2 جا می تنوید بکنید.
1-مرحله ی Justice in Pike's Basin
2-وانتد های مربوط به این گروه.برید سراغ محلشون.یکی از افرادشون رو بکشید و لباسش رو بگردید.
Scrap 1:برای انجام این قسمت باید در Thieves' Landing به دنبال چیزی بگردید.
وارد نقشه ی بازی بشید.زیر جنرال استور و تاکسی کالسکه یه گاراژ بزرگ قرار داره.از خیابان اصلی Thieves' Landing پایین برید تا به کنار این گاراژ برسید.کنار دروازش برید و در رو باز کنید.
داخل بشید.سمت راست برید و از پله ها بالا برید.در سمت راستتون یه در می بینید.وارد بشید.در سمت چپ اتاق یه قفسه کتاب وجود داره.درست کنارش یه صندوقه.صندوق رو باز کنید.
Scrap 2:وارد MacFarlane's Ranch بشید.هنگامی که شب شد یه علامت ماه روی نقشه ظاهر می شه.به اونجا برید تا ماموریتی بهتون داده بشه.باید یک سگ رو دنبال کنید.پس از مدتی ناگهان سگ با سرعت زیاد می دو.برید دنبالش و چند نفر رو بکشید.سپس به نزد مارشال(روی نقشه با دایره زرد مشخص شده) برید.
Scrap 3:وارد MacFarlane's Ranch بشید.در نقشه به دنبال علامت نعل اسب بگردید.به اونجا برید.و بازی رو شروع کنید.ابتدا BET رو مشخص کنید.(توصیه می کنم اگه زیاد حرفه ای نیستید روی 1 دلار شرط ببنید.تو شرط های بالاتر به خصوص 1 دلار واقعا کار سخت می شه).بازی رو ببرید.
Scrap 4:هر چند وقت یه بار رو نقشه ی بازی علامت یه جمجمه ظاهر می شه.برید سراغ این علامت.یه پستر می بینید.بخونیدش.اگه شخص شخیصی که باید دستگیرش می کردید عضو گروه Bollard Twins بود پستر رو وردارید.برید دنبال علامت قرمز روی نقشه.تمامی افراد به جز رئیسشون (که تو نقشه با علامت جمجمه ی قرمز مشخص شده) بکشید.سپس رئیس رو طناب پیچ کنید.بذاریدش رو اسب و به دایره ی قرمزی که رو نقشه مشخص شده برید.
Scrap 5:باید از منطقه ی Hennigan's Stead در برابر این گروه محافظت کنید.موقعی که تو این منطقه هستید شاید به حملات این گروه بر خورید.بکشیدشون.یکم پیدا کردنش سخته.
Scrap 6:بعد از انجامی تمامی کارها.به لباس فروشیه Thieves' Landing برید و لباس رو تهیه کنید.(100 دلار هستن ایشون)
اره منم سوار الاغ شدم تا حالا خیلی باحاله :laughing:حالا خوبه شما اسبتون عوض شده به جاش یکی دیگه اومده، من سوار یه الاغ شدم، از اون موقع سوت میزنم اون میاد!
کسی الاغ دیده بود تا الان؟:d
تو بازی از کارای بد بد خبری نبود؟درسته؟