Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه سوال داشتم
بازی درست سیو نمیشه:mad::evil:
10 تا مرحله میرم بعد که دوباره بازی رو میارم از مراحل اولیه میاره
در صورتی که سیو میشه
اگر هم لود کنم هیچ کدومشون اون اخریه نیست

یه جنتلمن پیدا نمیشه اینا رو جواب بده؟

1_چطوری میتونم کلاه یارو رو بزنم بدون اینکه بخوره به سرش اخه هر جای کلاه که میزنم یارو میمیره.
2_اسب مشکی رو کجا باید پیدا کنم یه روز کامل وقت گذاشتم پیدا نشد چشام دیگه جایی رو نمیبینه.
3_من اون نقابی رو که واسه پنهان کردن هویتش استفاده میکنه رو خریدم ولی فقط یه بار تو لیست وسایلم دیدمش اونم وقتی انتخابش کردم اصلا غیبش زد چرا؟اصلا تو وسایلم نمیبینمش

بالاخره یه ایراد از توش در آوردید دیگه
حالا کجاش رو دیدی من تو یک ساعت بازی کردن به این پی بردم بگزار بگزره تا براتون بگم.:biggrin1:

مگه شما اسب میخرید ؟!
یه سوت بزنی 10 تا اسب میاد طرفت :biggrin1:

:biggrin1:

_چطوری میتونم کلاه یارو رو بزنم بدون اینکه بخوره به سرش اخه هر جای کلاه که میزنم یارو میمیره.
2_اسب مشکی رو کجا باید پیدا کنم یه روز کامل وقت گذاشتم پیدا نشد چشام دیگه جایی رو نمیبینه.
3_من اون نقابی رو که واسه پنهان کردن هویتش استفاده میکنه رو خریدم ولی فقط یه بار تو لیست وسایلم دیدمش اونم وقتی انتخابش کردم اصلا غیبش زد چرا؟اصلا تو وسایلم نمیبینمش

1- با دقت بزن ، و به اونایی که توی مکزیک کلاه گنده دارن راحتر میشه زد .

2 - میتونی از Beecher's Hope در west Elizabeth پیدا کنی .

3 . یه LB بزن بره صفحه بعد inventory میبینیش.

دوستان یه راهنمایی برای Sharpshooter Challenges

* Sharpshooter 1
Requirement: Shoot and Kill 5 Flying Birds
Strategy: Easy enough just watch the sky for some birds and then Dead Eye Aim them or take them out manually.

* Sharpshooter 2
Requirement: Shoot and Kill 5 Rabbits
Strategy: Rabbits can be more elusive, but you can get a bunch easily on Bonnie's first mission if you have already activated this level. If not they can be found all over.

* Sharpshooter 3
Requirement: Kill 5 Coyotes without taking any Coyote damage
Strategy: Easy enough as Coyotes wont generally get aggressive and attack you if you are on your horse.

* Sharpshooter 4
Requirement: Kill 5 flying birds from a moving train
Strategy: Board the train from either Armadillo or Bonnie's farm, climb the ladder to the top and ride the train to the next station dead Eye killing any birds on the way.

* Sharpshooter 5
Requirement: Kill any 2 different types of animals in 1 Dead Eye Meter
Strategy: Not as difficult as it sounds, when you see an animal look around for another, if you see one Dead Eye each one and shoot them. If they both die you win.

* Sharpshooter 6
Requirement: Shoot the hat's off 2 different people's heads
Strategy: This one can be a little difficult until you figure it out. For this you must shoot off their hats without them dieing. Get close to someone wearing a hat then Dead Eye aim and aim for the brim of their hat on the side to shoot it off.

* Sharpshooter 7
Requirement: Kill 3 Bears with a single head shot each
Strategy: Tricky Bears. For this one you need to let them get really close then Dead Eye aim and put a shot in their head from pointblank range. Use the Shotgun for more power.

* Sharpshooter 8
Requirement: Shoot the hats off two people's heads AND disarm 2 people
Strategy: See the steps above for shooting hats off heads. Use your Dead Eye aiming to aim for enemies hands to disarm them.

* Sharpshooter 9
Requirement: Kill any 6 wild animals including birds, without reloading or changing weapons
Strategy: For this one pick a weapon with a high power like a rifle that holds several bullets. Next find a bunch of easy animals like coyotes and rabbits and what not. Kill 6 in a row without changing guns or reloading to complete this.

* Sharpshooter 10
Requirement: Disarm 6 enemies without reloading or changing weapons
Strategy: Same as the last challenge but pick a Fort or something where there are enough enemies to get 6 without a problem.

1- با دقت بزن ، و به اونایی که توی مکزیک کلاه گنده دارن راحتر میشه زد .

2 - میتونی از Beecher's Hope در west Elizabeth پیدا کنی .

3 . یه LB بزن بره صفحه بعد inventory میبینیش.
ربطی که نداره من یه بار شانسی کلاه یه سیاه پوست رو زدم کلاش پرید او که خیلی کوچیکتر از کلاه مکزیکیه.
با دقت هم بزنی نمیشه این یه قلقی داره

یعنی هر دفعه این همه راه رو برم و بیام؟
یکی از دوستان من این مشکل رو داشت.
برای اینکه حل بشه می تونید هر بار که بازی رو شروع می کنید دکمه Start رو بزنید و بعد آخرین گزینه یعنی Game رو انتخاب کنید، بعدش سیو خودتون رو انتخاب و بعد Load رو بزنین.

ربطی که نداره من یه بار شانسی کلاه یه سیاه پوست رو زدم کلاش پرید او که خیلی کوچیکتر از کلاه مکزیکیه.
چرا ! من دقت کردم زدم . حالا اگر هم با سلاح های معمولی نتوستین بزنین بعدا که اسنایپ بهتون داد میشه با اون زد

یعنی هر دفعه این همه راه رو برم و بیام؟:((
برو یک خونه بخر یا یه شب اتاق اجاره کن عکسشم اون خونه ابی هاست
من تو اولین ماموریتی که از مارشال گرفتم و رفتم تو اون مزرعه هه شانسی یه نفرو هدشات کردم هم کلاهش افتاد هم خودش بعد اون بالا زد اواتار ریوارد

مگه شما اسب میخرید ؟!
یه سوت بزنی 10 تا اسب میاد طرفت :biggrin1:
البته مشکلم که حل شد یه ربع بعدش ولی خدمت دوست عزیزم بگم که خودم میدونستم برا اسبت میتونی سوت بزنی ولی اون یابوها:sick: که با یه سوت میان کجا اسبایی که میخری کجا:love:....... لامسبا عین فراری راه میرن:laughing:...بد رکاب میدن بی شرفا:biggrin1:.
اگه دقت کنی فرق هیکلشونم مثله فرق اتاق پراید با ماکسیماست:cheesygri:cheesygri

دوستان من این ماموریت مارشال که می ریم تو اون دره(فر کنم با مکزیکی ها می جنگیم)را رفتم.می گم هیچ مغازه ی تیلوری تو نقشه نیست!از کجا باید اولین لباس را بخرم؟(خودش گفته برو تیلور)
بعد یعنی جدیه به safe house نری سیو نمی شه؟آخه این مرحله ی مکزیکی ها را که رفتم نرفتم safe house

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or