Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جالبه منم اصلا باگهای اینجوری ندیدم(تا حالا 34% رفتم) البته اینایی که شما میگید glitchه و عادی نیست به نظر من یکی از بهترین بازیهای پولیش شده ایه که تا حالا دیدم(نمیدونم منظورو رسوندم یا نه)
اساسا خیلی با این بازی حال کردم:D
شما دقت نکردید!
بازی جذبه ی اصی داره.ولی باید قبول کرد که باگ خیلی زیاد داره.من هم خودم با دو تا دیسک امتحان کردم همین وری بود.به خصوص اسب هاش خیلی باگش ایراد داره...ولی خوب جذبه داره...ولی من با AW بیشتر حال کردم...

سلام علیکم....
خیلی جالبه...منتقدهای حرفه ایی و سایتای معتبر نقد بازی این باگ ها رو ندیدن و میانگین 9.6 به بازی دادن !!!
آقا جان ده بار همین جا گفتن...مشکل از رایت و دانلود و دستگاس....
الان 40% شو رفتم با همه مینی گیم ها و ماموریت هاش.....از AW باگ دیدم از این ندیدم....
remedy اگه این بازی رو می ساخت احتمالا یه 15-20 سالی طول می کشید....

اینجا هیچکی از داستان بازی صحبت نمیکنه....اونایی که زبانشان خوبه و داستانو میفهمن نظرشونو بگن....
حالا ریا نباشه ولی منی که سینما خوندم و با فیلمنامه و داستان سر و کار دارم داستان RDR خیلی از AW سرتره....
میشه از داستان بازی یه فیلم که چه عرض کنم یه سریال مشتی ساخت....
اینم بگم که *R با بازیاش سبک زندگی غربی رو خیلی زیرکانه تو فکر و ذکر مخاطباش رسوب میده...
*R ادعای تغییر و زیر و رو کردن دنیای game رو نداره ولی باید قبول کنیم تعریف تازه ای از game رو داره ارایه میده...
Aw رو با شاینینگ کوبریک میشه مقایسه کرد ....ولی RDR رو اصلا نمیشه با فیلمهای سرجیو لئونه سنجید چون RDR واقعا یه بازیه و از جنس فیلم نیست...
و به نظر من اگه قرار باشه یه روزی اسب بازی از اسب سینما سبقت بگیره، اسب سوار کسی نیست جز *R

P.S : آواتارم جایزه بهترین بازیگر مرد رو از کن2010 درو کرد...:cheesygri

جسارت نباشه - ولي شما به نظرم تو يه فروم درباره فيلم عضو ميشدي يه پستي ميگرفتي !

اينجا فك نكنم جاش باشه ! ...

درباره مقايسه رد دد با آلن ويك : (ببخشيد - نبايد اينجا مقايسه صورت بگيره ولي ديگه مجبورم!) - سبك اين 2تا بازي زمين تا 7آسمون با هم فرق داره ...

آلن ويك يدونست به خاطر سبك خاص و به نظره من فوق العاده اي كه داشت ...

عمرا به جز رمدي شركتي بتونه همچين بازي تو اين سبك بده بيرون (داستان رو داشتي ؟! هنوز داريم با دوستان روش بحث ميكنيم - ديوانه كننده بود اين بازي)...

بعدشم سبكه آلن ويك ميشه گفت تنها سبكي هستش كه ميتونه با فيلم رقابت كنه ... ولي رد دد اصلا سبكش تو يه خطه ديگست ...

البته رد دد هم تو سبكه خودش فوق العادست و به شخصه خيلي باهاش حال كردم (از راك به جز اين انتظار نميرفت...)

ولي در كل مقايسه اين 2بازي به كل به نظره بنده غلطه ...

دوستانی هنوز بازی نکردن یا دارن بازی میکنن، حتما به دیالوگ هایی که توی طی کردن مسافت ها بین کاراکتر اصلی و دیگر شخصیت ها رد و بدل میشه دقت کنید، خیلی زیبان! اصلا به خاطر همین دیالوگ ها میتونید RDR رو با بزرگترین فیلم های وسترن مقایسه کنید.

دوستانی هنوز بازی نکردن یا دارن بازی میکنن، حتما به دیالوگ هایی که توی طی کردن مسافت ها بین کاراکتر اصلی و دیگر شخصیت ها رد و بدل میشه دقت کنید، خیلی زیبان! اصلا به خاطر همین دیالوگ ها میتونید RDR رو با بزرگترین فیلم های وسترن مقایسه کنید.
کاملا تایید میشه.(واقعا زیبا صحبت میکنن)

آقا من هم علاقه شدیدی به RDR دارم هم کشته مرده Remedy هستم با این شاهکاری که تحویل ملت داد
قطعا داستان از نظر من به این شکل هست
دوستانی که میگن بازی باگ داره : خوب چه دلیلی داره بیان دروغ بگن ! خو حتما داره دیگه
باگ دیدن تو حین بازی میان میگن داره
یکی هم مثل من باگ ندیده ! میگه نداره
حالا توی دنیای مپ بازی ، به اون بزرگی اون همه جزییات بی باگ میشه مگه ؟
من خودم به شخصه 89% بازی رو رفتم اما باگی توش ندیدم
اما دلیل نمیشه چون من یا خیلی ها ندیدیم ! یعنی باگ نداره ...
من به باگ بر نخوردم ایشالله وقت بزارم روش بیشتر ، به باگش هم میرسم یقینا...
پس با باگ یا بی باگ بحث رو کوتاه بیاین
جان مارتسون رو عشقه ....

کلآ دیالوگهای بازی معرکست ! از نظر کیفیت میشه با بهترین ها مقایسه ـش کرد چه برسه به اینکه Sandbox هم باشه ! دیالوگ هایی که با Stranger ها داریم یا شخصیت های اصلی خیلی زیبا کار شده. صداگذاری شخصیت ها هم واقعآ حرفه ای انجام شده , صدای جان مارستن و لحن حرف زدنش آدمو دیوانه میکنه !

مراحل فرعیش (همینایی که با افراد غریبه ملاقت میکنیم ) بیشتر بهم چسبیده ! همشون یه نکته اخلاقی توشون داره :biggrin1: مثلا اون پیرمرده که گل واسه زنش میخواست و اون دختره که بالاش 200تا میدیم .
راکستار واقعا ترکونده

دوستانی هم که از باگ گرافیکی میگن، اگه من و چنتا از دوستان این حالات باگی! رو نمیبینیم و چند نفر این مشکلو دارن، این نشونه ی چیه ؟!! بازم اسمش باگه ؟!! ;)

مراحل فرعیش (همینایی که با افراد غریبه ملاقت میکنیم ) بیشتر بهم چسبیده ! همشون یه نکته اخلاقی توشون داره :biggrin1: مثلا اون پیرمرده که گل واسه زنش میخواست و اون دختره که بالاش 200تا میدیم .
اون پیرمرده که خدا بود ! بیچاره جان که میخواست چای (یا قهوه یادم نیست !) بخوره توی کلبه محقرشون :دی اون دختره هم خیلی باحال بود که خیلی مذهبی بود و هرچی جان بهش میگفت ببرمت شهر میگفت نه ! خداوند با منه ! وقتی هم براش دارو بردیم به جای تشکر از ما , از خدا تشکر کرد که ما رو فرستاده :دی قیافه جان در اون لحظه عالی بود !!

دوستانی هم که از باگ گرافیکی میگن، اگه من و چنتا از دوستان این حالات باگی! رو نمیبینیم و چند نفر این مشکلو دارن، این نشونه ی چیه ؟!! بازم اسمش باگه ؟!! ;)

اسمش بي توجهيه !

کلآ دیالوگهای بازی معرکست ! از نظر کیفیت میشه با بهترین ها مقایسه ـش کرد چه برسه به اینکه Sandbox هم باشه ! دیالوگ هایی که با Stranger ها داریم یا شخصیت های اصلی خیلی زیبا کار شده. صداگذاری شخصیت ها هم واقعآ حرفه ای انجام شده , صدای جان مارستن و لحن حرف زدنش آدمو دیوانه میکنه !

موافقم منم نكات مثبت بازي را بعد پايان بازي ميگم چون نكاتي داره كه به شخصه تا حالا توصنعت بازي سازي نديدم ! مثل كارهايي كه remedy با AW انجام داد .

فقط مثال ها از باگ ها را را ميزنم تا عيار دست بعضي ها بياد !

نوشته شده توسط Dinosaur
Lip Sync درحد فینال جام جهانی کار شده. بگو اینو :دی.
Gartall، فرج جون قبلان که گفتم. اینها مشکلی هست که به دلایلی برای شما (فقط شما) پیش امده و نیازی به سند و مدرک نداره. 1 تراربایت عکس و ویدئو هم اگر بدی، چون مشکل از دیسک یا کنسول شماست، نمیتونی به این بازی انگی بجسبونی. (یعنی اینجام دیگه :دی).

اسپویلِ پایانِ بازی:arrowd:
یکی بیاد بگه چرا آخر ما رو کشتن!
مگه به کارشون عمل نکرده بودیم؟

شما رو به هر چیزی که می پرستید عنوانی برای اسپویلرتون در نظر بگیرید تا بدونیم می شه خوندش یا نه
اینکه همینجور یه جمله ای رو تو تگِ SP بذارید خیلی جالب نیست
خواهش می کنم رعایت کنید

اسپویلِ پایانِ بازی:arrowd:

شما رو به هر چیزی که می پرستید عنوانی برای اسپویلرتون در نظر بگیرید تا بدونیم می شه خوندش یا نه
اینکه همینجور یه جمله ای رو تو تگِ SP بذارید خیلی جالب نیست
خواهش می کنم رعایت کنید
~استفاده صحیح از Spoiler نمادِ شعور شماست~
---------------------------------------------------------------
بنده هم به لطف و مدد ایشون پایان بازی رو که از نسل قبل تا الان براش صبر کردم و زره زره پیش روی میکنم که "نکنه تموم شه" رو فهمیدم. جمعیان خسته نباشید.

23470306930066966141.gif

یکی بیاد بگه چرا آخر ما رو کشتن!
مگه به کارشون عمل نکرده بودیم؟

واقعا یه ذره فهم و درک خوبه!
خوب من فردا میخواستم بازیو بگیرم خوب!:evil:
مثلا اونطرف تحریریه ایی نمیتونی درست اسپویل کنی؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or