Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا یه ذره فهم و درک خوبه!
خوب من فردا میخواستم بازیو بگیرم خوب!:evil:
نحسی چست سیزدهمت گرفت مارو اه!
کِی میشه اونور از هیتلر در بیاد!!!!!!!

آقایون شما هم با این پست زدنتون اگر کسی هم پایان بازی را نفهمیده بود و آن پست را ندیده بود شما با تکرار این قضیه در نقل قول ها همه را آگاه کردید :cheesygri

Gartall[/URL]، فرج جون قبلان که گفتم. اینها مشکلی هست که به دلایلی برای شما (فقط شما) پیش امده و نیازی به سند و مدرک نداره. 1 تراربایت عکس و ویدئو هم اگر بدی، چون مشکل از دیسک یا کنسول شماست، نمیتونی به این بازی انگی بجسبونی. (یعنی اینجام دیگه :دی).

برو بينم بابا:biggrin1: دوساعته دارم توضيح ميدم . برو چشماتو بده دكتر تا ته استكوني بنويسه برات :biggrin1: فقط من نيستم خيلي از دوستان هم هستند كه گفتن ظاهرا ژستشون را نديدي؟! مسئله توجه است و چطور بشه بازي را به صورت باگي انجام داد :biggrin1:

گفتم مسئله عيار اومدن دست بعضي هاست !

کسی هست اینجا بازی رو تا 100% رفته باشه ؟ ( اگه هست بیاد بگه لباس ها رو چطوری باید باز کنیم )

من بازی رو تموم کردم واقعا باید بگم عالی بود! از حسن بازی هر چی بگم کم گفتم ! با کاراکتر اصلی توی این 1-2 هفته زندگی کردم. Cut Scene های بازی که واقعا ترکوندن انگار داری یه فیلم وسترن نگاه می کنی!

هر کی نگرفته حتما بازی رو تهیه کنه.

وقتی تو اسپویل می ذارم معلومه که چیزی هست که نباید خوند.

کِی میشه اونور از هیتلر در بیاد!!!!!!!

کِی میشه شما یه ذره ادب رو رعایت کنی.
کِی میشه وقتی یه بار اون ور بن می شی نری یوزر بسازی.
کِی میشه اینقدر پشت سر ما غیبت نکنی.
کِی میشه... .

آخرین ویرایش:
آلن ويك يدونست به خاطر سبك خاص و به نظره من فوق العاده اي كه داشت ...
عمرا به جز رمدي شركتي بتونه همچين بازي تو اين سبك بده بيرون.

نمی‌دونم چرا وقتی بازی می‎کردم، همش یاد تنها در تاریکی می‌افتادم. مخصوصاً وقتی یه اپیزود تموم می‌شد :دی

وقتی تو اسپویل می ذارم معلومه که چیزی هست که نباید خوند.

عزیزِ من اینکه تو اسپویلر بذاری بدونِ داشتن عنوان پس هیچ کس نباید بخوندش چون ممکنه در هر حالت یه چیزی رو اسپویل کنه
به جای این کارها چند ثانیه وقت بذارید و یک عنوان برای اسپولرتون بنویسید تا خیال همه راحت بشه
ممنون

دوستان وقتی شما چیزی رو در اسپویلر قرار نمیدید یعنی برای عموم ازاده ! وقتی هم تو اسپویل قرار میدید یعنی اونو از متن اصلی جدا کردید ، درسته ؟ تو تاپیک ها هم مرسومه وقتی راجع به داستان میخوان صحبت کنند تو اسپویلر میزارند و شما هم باید این احتمال رو بدی که خطر اسپویل شدن داستان وجود داره ! تو اسپویلر راجع به گیم پلی و گرافیک که حرف نمیزنن ! حتما طرف باید صد تا نرو تو جون مادرت بگه و بالای اسپویل رو چراغونی کنه تا شما بفهمی اسپویل رو نباید باز کنی ؟!؟!!حالا نکته جالب اینجاشه که طرف نیم ساعت بعد اومده دوباره اشتباه دوستان قبلی رو تکرار کرده ! :-"
اقا نرو تو ! اقا جون مادرت نرو تو ! اقا داستانه نرو تو !
دوستان بازی یک پایان بیشتر نداره درسته ؟ یعنی این که ما یکی از اون دوستای قدیمی جان رو بکشیم یا زنده نگهش داریم و تحویلش بدیم تاثیری تو پایان بازی نداره ؟
لزومی نداره از عباراتِ "آقا تو رو خدا نرو تو ، جون مادرت نرو تو" و سایرِ عباراتِ اینچنینی استفاده کنید
خیلی راحت می تونید موضوع اسپولر رو بالاش بنویسید تا بقیه بدونند که می تونند این اسپویلر رو بخونند یا نه
فلسفه کاربردی اسپویل در این تاپیک ها مشخصه و نیازی به این کار نیست ! اون جمله هم بر طبق اسپویلر 1 نوشته شده بودم ! من از چیزی بالای اسپویل خودم استفاده نمیکنم دوست عزیز !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ADSL
اینم در جواب سوال اسپویل آقای mehrdad-n :

کشتن افراد یا واگذار کردن اونها به بقیه تاثیری در خط داستانی نداره اما ممکن هست عکس العمل شما در جاهای مختلف باعث کاهش Honor یا افزایش اون بشه، و در نهایت با هر واکنشی که نشون میدید یک Cut Scene مربوط به اون رو مشاهده می کنید.

متاسفانه خوب نخوندی مطلبه منو...به کلمه گفتن دقت کن....
خیلی جالب و عجیبه...کار خدا رو ببین .....قسمت سوم مکس پین رو *R میسازه...وقتی بازی اومد مشخص میشه کی به کیه :cheesygri
قبلا هم گفتم من عاشق سبک ترسناک روانشناسانم ولی RDR از AW بهتره...چیکار کنم...:cheesygri
آدم نباید رو عنوان بازی و شرکت سازنده متعصب باشه...اونا میسازنش و پولشون از پارو بالا میره دعواشو ما باید بکنیم....ایشالا با هم یه شرکت بازیسازی بزنیم پوز remedy و *R به خاک مالیده شه...
در ضمن ارش غلطه..درستش عرشه....

بنده چند صفحه قبل رو باهم خوندم این پست کمی عجیب اومد چرا؟؟؟
اینو همه میدونن که راکاستار کار متوسط نمیده چه برسه به ضعیف اما هیچ وقت خودش به تنهایی نتونسته طوفانی بزرگ در صنعت گیم به پا کنه .
من چندتا طوفانو یادم میاد:
1- زمانی که IGI اومد که دیگه فکر نکنم کسی نباشه که از IGI خاطره نداشته باشه.
2- زمانی که اولین بار گیم پلی KILLZONE2 در نمایش گاه E3 رو نمایی شد .
2- زمانی که مکس پین 1-2 اومد که کمترین سیستم های شخصی رو فرستاد هوا و به نظرم اینو راکاستار مدیون رمدی ( رمدی کوچک اما با پتانسیلی بالا) و درسته که سری مکس پین یه سری رویایی ولی اینو بگم که به هیچ وجه نباید انتظارات مکس 1-2 رو از مکس 3 داشت ( ولی از الان بگم که یکی از بزرگتزین بازی های این نسلو شاهد خواهیم بود ) ولی چون دیگه پای رمدی در میان نیست مطمئنا مثل 1-2 نمیشه و ترس من ازینه که مبادا یه شوتر سوم شخص مثل SRTONGLEHOLD در روز روشن اجرا شه (ما یه مکس تاریک مثل قبل میخوایم نه مثل سایر بازی ها که جو گرافیک این نسل سازندگانشونو گرفته و سبکهای قدیم خود را خراب میکنند نمونش همین رزیدنت اویل 5 که زیر نور آفتاب بیچاره بریون شد و واقعا دیگه رزیدنت اویلی مثل 3 نمسیس دیگه نمیاد- در همین زمینه دیدید که رمدی تونست با بهرگیری مناسب از پتانسیل های این نسل شاهکاری مثل مکس پین از خودش به جا بزاره - حالو هوای AW منو به مکس پین برد به ویژه صدای هفت تیر الن که فقط میتونم بگم ..... )خداکنه که مکی 3 رو خرابش نکنه راکاستار چون سطح انتظارات از این بازی از 10 نمره 12 یا 13 چه برسه به 9.5 یا 9.8 بله دوست من شما درست میگید بالاخره بازی ارزه میشه و اون وقت که فرق رمدی با راکاستار در جذب مخاطب و ساخت بازی های تک مشخص میشود.

دوستان وقتی شما چیزی رو در اسپویلر قرار نمیدید یعنی برای عموم ازاده ! وقتی هم تو اسپویل قرار میدید یعنی اونو از متن اصلی جدا کردید ، درسته ؟ تو تاپیک ها هم مرسومه وقتی راجع به داستان میخوان صحبت کنند تو اسپویلر میزارند و شما هم باید این احتمال رو بدی که خطر اسپویل شدن داستان وجود داره ! تو اسپویلر راجع به گیم پلی و گرافیک که حرف نمیزنن ! حتما طرف باید صد تا نرو تو جون مادرت بگه و بالای اسپویل رو چراغونی کنه تا شما بفهمی اسپویل رو نباید باز کنی ؟!؟!!حالا نکته جالب اینجاشه که طرف نیم ساعت بعد اومده دوباره اشتباه دوستان قبلی رو تکرار کرده ! :-"
اقا نرو تو ! اقا جون مادرت نرو تو ! اقا داستانه نرو تو !
...

لزومی نداره از عباراتِ "آقا تو رو خدا نرو تو ، جون مادرت نرو تو" و سایرِ عباراتِ اینچنینی استفاده کنید
خیلی راحت می تونید موضوع اسپولر رو بالاش بنویسید تا بقیه بدونند که می تونند این اسپویلر رو بخونند یا نه

اقا من چنتا سوال دارم:
1_چطوری میتونم کلاه یارو رو بزنم بدون اینکه بخوره به سرش اخه هر جای کلاه که میزنم یارو میمیره.
2_اسب مشکی رو کجا باید پیدا کنم یه روز کامل وقت گذاشتم پیدا نشد چشام دیگه جایی رو نمیبینه.
3_من اون نقابی رو که واسه پنهان کردن هویتش استفاده میکنه رو خریدم ولی فقط یه بار تو لیست وسایلم دیدمش اونم وقتی انتخابش کردم اصلا غیبش زد چرا؟اصلا تو وسایلم نمیبینمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or