بازی اونقدر باگ داره که حد و حساب نداره .
خیلی راحت همین باگ ها را خیلی ریزترش برای AW گرفتن و امتیاز کم کردن .سلام علیکم....
خیلی جالبه...منتقدهای حرفه ایی و سایتای معتبر نقد بازی این باگ ها رو ندیدن و میانگین 9.6 به بازی دادن !!!
شما 10 تا پست داری که اومدی میگی 10 ها بار ؟! با 16 تا پست اومدی به من یاد میده که چی به چیه ؟آقا جان ده بار همین جا گفتن...مشکل از رایت و دانلود و دستگاس.
اهان الان شما به چه اساس داری با AW مقایسه میکنی ؟ RDR را داری به ارش میبری و AW به فرش ؟ دلیل لطفا ؟ ایراداتی که گرفتن خیلی ریز تر از ایرادات بزرگی هست که برای RDR نگرفتن .الان 40% شو رفتم با همه مینی گیم ها و ماموریت هاش.....از AW باگ دیدم از این ندیدم....
remedy اگه این بازی رو می ساخت احتمالا یه 15-20 سالی طول می کشید....
اینجا هیچکی از داستان بازی صحبت نمیکنه....اونایی که زبانشان خوبه و داستانو میفهمن نظرشونو بگن....
حالا ریا نباشه ولی منی که سینما خوندم و با فیلمنامه و داستان سر و کار دارم داستان RDR خیلی از AW سرتره....
میشه از داستان بازی یه فیلم که چه عرض کنم یه سریال مشتی ساخت....
اینم بگم که *R با بازیاش سبک زندگی غربی رو خیلی زیرکانه تو فکر و ذکر مخاطباش رسوب میده...
*R ادعای تغییر و زیر و رو کردن دنیای game رو نداره ولی باید قبول کنیم تعریف تازه ای از game رو داره ارایه میده...
Aw رو با شاینینگ کوبریک میشه مقایسه کرد ....ولی RDR رو اصلا نمیشه با فیلمهای سرجیو لئونه سنجید چون RDR واقعا یه بازیه و از جنس فیلم نیست...
و به نظر من اگه قرار باشه یه روزی اسب بازی از اسب سینما سبقت بگیره، اسب سوار کسی نیست جز
خدا رو شکر که من هیچ کدوم از این مشکلات ناپدید شدن و ظاهر شدن رو نداشتم تا حالا ! چرخ گاری و این جور چیزا هم تا حالا توی زمین نرفته فقط وقتی اسب بیچاره رو به زور از کوه بالا میبرم بعضی وقتا این شکلی میشه
ولی در مجموع از نظر فنی به نظرم فوق العادست. خیلی راحت جزو بهترین های این نسل قرار میگیره. مخصوصآ اینکه بازی کاملآ Open World هست و با این وجود خیلی ایرادات بازیهای غیر Open World رو هم نداره ! باگ و این جور اشکالات هم تقریبآ توی همه بازیها هست. بنده PS3 ندارم که بازیهاش رو امتحان کنم ولی تقریبآ توی معروف ترین بازیهای 360 اشکالات این شکلی خیلی بدتر از RDR دیدم.
آقا این بحث ها رو ول کنید و الکی دامن نزنید! ازبازی لذت ببرید!
شما 10 تا پست داری که اومدی میگی 10 ها بار ؟! با 16 تا پست اومدی به من یاد میده که چی به چیه ؟
ولی برات بگم تا روشن بشی AW بازی که جزء خودREMEDY کسی نمیتونه بسازتش مثل مکس پین ها ! اگه اینطور نیست لطفا یه بازی نظیرش را نام ببر ؟
متاسفانه خوب نخوندی مطلبه منو...به کلمه گفتن دقت کن....آقا جان ده بار همین جا گفتن...مشکل از رایت و دانلود و دستگاس....:cheesygri
مچ انداختنم تو بازی هست؟ یا پوکر یا همون ورق بازی :biggrin1: من بلد نیستم چجوریه نه تو ای ننه تو iv :biggrin1::laughing: یکییاد میده پول مفت برنده بشم اون خونه 200 تومنی از تو مکزیکو برم بخرم
مچ انداختنم تو بازی هست؟ یا پوکر یا همون ورق بازی :biggrin1: من بلد نیستم چجوریه نه تو ای ننه تو iv :biggrin1::laughing: یکییاد میده پول مفت برنده بشم اون خونه 200 تومنی از تو مکزیکو برم بخرم