Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اوووه اینایی که عکس گرفتی خیلی وضعش خرابه. بازیو ریختی روی هارد؟ البته روی هاردم بریزی فقط زمین یکم زودتر بارگذاری می‌شه وگرنه بقیه‌ی باگ‎ها سرجاشون می‌مونن.

مچ انداختنم تو بازی هست؟ یا پوکر یا همون ورق بازی :biggrin1: من بلد نیستم چجوریه نه تو ای ننه تو iv :biggrin1::laughing: یکییاد میده پول مفت برنده بشم اون خونه 200 تومنی از تو مکزیکو برم بخرم

خدا رو شکر که من هیچ کدوم از این مشکلات ناپدید شدن و ظاهر شدن رو نداشتم تا حالا ! چرخ گاری و این جور چیزا هم تا حالا توی زمین نرفته :دی فقط وقتی اسب بیچاره رو به زور از کوه بالا میبرم بعضی وقتا این شکلی میشه :دی
ولی در مجموع از نظر فنی به نظرم فوق العادست. خیلی راحت جزو بهترین های این نسل قرار میگیره. مخصوصآ اینکه بازی کاملآ Open World هست و با این وجود خیلی ایرادات بازیهای غیر Open World رو هم نداره ! باگ و این جور اشکالات هم تقریبآ توی همه بازیها هست. بنده PS3 ندارم که بازیهاش رو امتحان کنم ولی تقریبآ توی معروف ترین بازیهای 360 اشکالات این شکلی خیلی بدتر از RDR دیدم.

سلام علیکم....
خیلی جالبه...منتقدهای حرفه ایی و سایتای معتبر نقد بازی این باگ ها رو ندیدن و میانگین 9.6 به بازی دادن !!!
آقا جان ده بار همین جا گفتن...مشکل از رایت و دانلود و دستگاس....
الان 40% شو رفتم با همه مینی گیم ها و ماموریت هاش.....از AW باگ دیدم از این ندیدم....
remedy اگه این بازی رو می ساخت احتمالا یه 15-20 سالی طول می کشید....

اینجا هیچکی از داستان بازی صحبت نمیکنه....اونایی که زبانشان خوبه و داستانو میفهمن نظرشونو بگن....
حالا ریا نباشه ولی منی که سینما خوندم و با فیلمنامه و داستان سر و کار دارم داستان RDR خیلی از AW سرتره....
میشه از داستان بازی یه فیلم که چه عرض کنم یه سریال مشتی ساخت....
اینم بگم که *R با بازیاش سبک زندگی غربی رو خیلی زیرکانه تو فکر و ذکر مخاطباش رسوب میده...
*R ادعای تغییر و زیر و رو کردن دنیای game رو نداره ولی باید قبول کنیم تعریف تازه ای از game رو داره ارایه میده...
Aw رو با شاینینگ کوبریک میشه مقایسه کرد ....ولی RDR رو اصلا نمیشه با فیلمهای سرجیو لئونه سنجید چون RDR واقعا یه بازیه و از جنس فیلم نیست...
و به نظر من اگه قرار باشه یه روزی اسب بازی از اسب سینما سبقت بگیره، اسب سوار کسی نیست جز *R

P.S : آواتارم جایزه بهترین بازیگر مرد رو از کن2010 درو کرد...:cheesygri

خیلی معذرت میخوام جناب Gartall،اما نمیدونم چرا این باگ هایی که شما (کشف) کردید رو تا حالا تو RDR ندیدم؟

بهتره که بیخودی از بازی ایراد نگیرید،این مشکلاتی که شما عنوان کردید (مثل غیب شدن کالسکه و محو شدن تکسچر ها و ...) همگی ناشی از دیر لود شدنه که به خاطر درایو دستگاه یا نوع DVD بازی به وجود میاد.یادمه یه زمانی هم یه عده ای داد و فریادشون گوش فلک رو کر کرده بود که GTA IV مشکل دیر لود شدن بافت ها رو داره،در صورتی که من یک بار هم چنین چیزی رو در طول 30 ساعت بازی کردن IV ندیدم.خیلی از افراد هم هستن که ندیدن و من ساز مخالف نمیزنم.

مطمئن باشید اگه RDR این قدر باگ داشت،میانگین امتیازاتش در متاکریتیک به 95 نمیرسید.
اگه دنبال باگ هستید،پیشنهاد میکنم بازی Iron Man 1 & 2 رو امتحان کنید تا خودتون متوجه بشین و همچین جمله ای نگید :

بازی اونقدر باگ داره که حد و حساب نداره .

سلام علیکم....
خیلی جالبه...منتقدهای حرفه ایی و سایتای معتبر نقد بازی این باگ ها رو ندیدن و میانگین 9.6 به بازی دادن !!!
خیلی راحت همین باگ ها را خیلی ریزترش برای AW گرفتن و امتیاز کم کردن .
آقا جان ده بار همین جا گفتن...مشکل از رایت و دانلود و دستگاس.
شما 10 تا پست داری که اومدی میگی 10 ها بار ؟! با 16 تا پست اومدی به من یاد میده که چی به چیه ؟
تست در دو دستگاه و در دو دیسک نیمشه مورد ازش بگیری . OK ?
الان 40% شو رفتم با همه مینی گیم ها و ماموریت هاش.....از AW باگ دیدم از این ندیدم....
remedy اگه این بازی رو می ساخت احتمالا یه 15-20 سالی طول می کشید....
اینجا هیچکی از داستان بازی صحبت نمیکنه....اونایی که زبانشان خوبه و داستانو میفهمن نظرشونو بگن....
حالا ریا نباشه ولی منی که سینما خوندم و با فیلمنامه و داستان سر و کار دارم داستان RDR خیلی از AW سرتره....
میشه از داستان بازی یه فیلم که چه عرض کنم یه سریال مشتی ساخت....
اینم بگم که *R با بازیاش سبک زندگی غربی رو خیلی زیرکانه تو فکر و ذکر مخاطباش رسوب میده...
*R ادعای تغییر و زیر و رو کردن دنیای game رو نداره ولی باید قبول کنیم تعریف تازه ای از game رو داره ارایه میده...
Aw رو با شاینینگ کوبریک میشه مقایسه کرد ....ولی RDR رو اصلا نمیشه با فیلمهای سرجیو لئونه سنجید چون RDR واقعا یه بازیه و از جنس فیلم نیست...
و به نظر من اگه قرار باشه یه روزی اسب بازی از اسب سینما سبقت بگیره، اسب سوار کسی نیست جز
اهان الان شما به چه اساس داری با AW مقایسه میکنی ؟ RDR را داری به ارش میبری و AW به فرش ؟ دلیل لطفا ؟ ایراداتی که گرفتن خیلی ریز تر از ایرادات بزرگی هست که برای RDR نگرفتن .
ولی برات بگم تا روشن بشی AW بازی که جزء خودREMEDY کسی نمیتونه بسازتش مثل مکس پین ها ! اگه اینطور نیست لطفا یه بازی نظیرش را نام ببر ؟ الان با این پستتون روشن شد که چه پدر کشتگی باهاش داری بی دلیل با مقایست .
-----------------------------------
خدا را شکر هم دوتا کنسول مشکل داره و هم دوتا DVD و هم دوتا هارد که نمیتونن لودش کنن ؟ دیگه UE3 با اون دیر لود شدن پرچمدارش! در این حد برام نبود که این بود !
خدا را شکر دوتا مشکل هم نام بردم مثل سر خوردن اسب روی زمین و قطع شدن صدا و غیره که فکر نکنم دیگه به دستگاه و دیسک مربوط بشه . از این ها هم باید فیلم بگیرم بزودی !

خدا رو شکر که من هیچ کدوم از این مشکلات ناپدید شدن و ظاهر شدن رو نداشتم تا حالا ! چرخ گاری و این جور چیزا هم تا حالا توی زمین نرفته :دی فقط وقتی اسب بیچاره رو به زور از کوه بالا میبرم بعضی وقتا این شکلی میشه :دی
ولی در مجموع از نظر فنی به نظرم فوق العادست. خیلی راحت جزو بهترین های این نسل قرار میگیره. مخصوصآ اینکه بازی کاملآ Open World هست و با این وجود خیلی ایرادات بازیهای غیر Open World رو هم نداره ! باگ و این جور اشکالات هم تقریبآ توی همه بازیها هست. بنده PS3 ندارم که بازیهاش رو امتحان کنم ولی تقریبآ توی معروف ترین بازیهای 360 اشکالات این شکلی خیلی بدتر از RDR دیدم.

اریا به شخصه هیچ بازی را در این حد باگ ندیدم ! ولی اخر سر که نقدش میکنم حال میکنی :biggrin1: چون من زیاد به باگ اهمیت نمیدم فقط میخوام برای بعضی ها ثابت بشه که چطور بعضی بازی ها را با باگ های ناچیز نابود میکنن ولی بعضی بازی ها ....!

بازی اونقدر نکته مثبت داره که تا حدودی چشم پوشی کنم .

آخرین ویرایش:
جالبه منم اصلا باگهای اینجوری ندیدم(تا حالا 34% رفتم) البته اینایی که شما میگید glitchه و عادی نیست به نظر من یکی از بهترین بازیهای پولیش شده ایه که تا حالا دیدم(نمیدونم منظورو رسوندم یا نه)
اساسا خیلی با این بازی حال کردم:D

منم بازی رو روی هارد نصب کردم . برام کم باگ پیش میاد یا دیر لود شدن تکسچر. ولی امروز که رفتم بازی کنم اومدم سوار اسب شم سه تا درخت تو 100 متر دیدم . یکیشون کامل لود شده بود ولی اون دو کاملا پیکسل پیکسل ! حدود 10-20 ثانیه هم طول کشید لود شه !
البته این باگ ها چیزی از ارش بازی کم نمیکنه چون کم و بیش در در همه بازی ها شاهدشون هستیم .

دوستانی که منتظر راهنمای بازی هستند، بهشون توصیه می کنم یک یا حداکثر دو روز دیگر تحمل کنند تا کامل ترین راهنمای بازی رو در سایت بازیسنتر و به زبان فارسی مشاهده کنند. این نکته رو هم بگم که همه قسمت های بازی به صورت کامل توضیح داده شده و ممکنه تا فردا یک قسمت با نام Strange کامل نشه که به علت نیاز یک سری از دوستان به راهنمای کلی فردا قدم به قدم ارسال میشه و اون قسمت به مرور زمان و با بازی کردن خودم آپدیت خواهد شد.
امیدوارم که تونسته باشم کمکی به دوستان بکنم و با آرزوی موفقیت برای همه شما و دوری از بحث های بیهوده و بی ثمر

• Like
Reactions: baran17
شما 10 تا پست داری که اومدی میگی 10 ها بار ؟! با 16 تا پست اومدی به من یاد میده که چی به چیه ؟
ولی برات بگم تا روشن بشی AW بازی که جزء خودREMEDY کسی نمیتونه بسازتش مثل مکس پین ها ! اگه اینطور نیست لطفا یه بازی نظیرش را نام ببر ؟

آقا جان ده بار همین جا گفتن...مشکل از رایت و دانلود و دستگاس....:cheesygri
متاسفانه خوب نخوندی مطلبه منو...به کلمه گفتن دقت کن....
خیلی جالب و عجیبه...کار خدا رو ببین .....قسمت سوم مکس پین رو *R میسازه...وقتی بازی اومد مشخص میشه کی به کیه :cheesygri
قبلا هم گفتم من عاشق سبک ترسناک روانشناسانم ولی RDR از AW بهتره...چیکار کنم...:cheesygri
آدم نباید رو عنوان بازی و شرکت سازنده متعصب باشه...اونا میسازنش و پولشون از پارو بالا میره دعواشو ما باید بکنیم....ایشالا با هم یه شرکت بازیسازی بزنیم پوز remedy و *R به خاک مالیده شه...
در ضمن ارش غلطه..درستش عرشه....

مچ انداختنم تو بازی هست؟ یا پوکر یا همون ورق بازی :biggrin1: من بلد نیستم چجوریه نه تو ای ننه تو iv :biggrin1::laughing: یکییاد میده پول مفت برنده بشم اون خونه 200 تومنی از تو مکزیکو برم بخرم

پول مفت که ریخته. یا بهتر بگم کلاً تو این بازی پول مفته. فقط کافیه هرکیو می‌کشی، بگردیش، هر حیوونیو می‌کشی پوست و گوشتشو ور داری و بری بفروشی. همین. پول توی این بازی مثل midnight بی‌مصرفه تقریباً. انقدر پول بدست میاری که نمی‌دونی چجوری خرجش کنی.

آره.....اما من خودم به شخصه پوله اصليم رو ازون مسابقه که چقو ميزنی لايه انگوشت ها بدست ميآرام....
هردفعه يه 5 ، 6 بار رو 100$ ميرم و يه پوله خوب ميزنم به جيب:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or