Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اشکالات بازی را یواش یواش میگم :biggrin1: بعد از اشکال کنترل بازی دومین مورد در بازی گرافیکه که خیلی حالگیریه برام . دیر لود شدن تکسچرها واقعا برام درسر شده ! حالا تکسچر به کنار حتی دیر لود شدن ابجکتها و جزئیات محیطی که متاسفانه بعضا تا 1 دقیقه برام طول میکشه ! مثلا میبینی یدفعه خونه ظاهر شد چمن های محیطی و هرچی که در محیط هست تقزیبا تا 1 دقیقه برام طول میکشه ظاهر بشه و بعضا میشه که اصلا چندین دقیقه طول بکشه و یا اصلا ظاهر نمیشن !
حال این دو باگ اساسی به کنار بعضی وقتی ها وقتی با اسب میرم از محیطی به محیط دیگه پای اسب تا نصف میره زیر زمین ! حتی خودم هم پیاده میشم اینطوره مثل این میمونه داری تو یک آب بد کیفیت راه میری !
بعضا وقتی داخل مغازه ها میری ادم ها غیب شده هستند که بعد چند سانیه ظهور میکنند .
اینها مشکالاتی هستند که من تا الان دیدم شما را نمیدونم . کسانی که تا حالا شاهدش نبودند یا دقت نکردند اگه طالب بودند حتما از این مورد ها تصویر تهیه میکنم و نشون میدم . برام جالبه که تا حالا هیچ کس به این مورد های اساسی اشاره نداشته ؟!
برای بعضی ها و طرفداراش بر نخوره ولی به نظر من این بازیهای راک استار به کلمه ی واقعی over rate میشند . در حاله اینکه اگه این مشکلات در بازیهایی دیگه باشه براحتی یکی دو نمره از بخش مربوط به خودش کسر میکنند !

واسه من هم اصلاً پيش نايمده (بغير از تيکه اسبش که اون هم واسه همه پيش اومده و قبول دارم چيز تابلو اي هست).......اصلاً اگه هميچين چيزی باشه که ديگه بازی ايقد طرفدار نداره......اين چيزا که اينجا گفتی که فاجعه هست
اگه همچين چيزی بود که بازی 9.5 نميگرفت.....
مطمئن باش مشکل از بازی نيست.....

اشکالات بازی را یواش یواش میگم :biggrin1: بعد از اشکال کنترل بازی دومین مورد در بازی گرافیکه که خیلی حالگیریه برام . دیر لود شدن تکسچرها واقعا برام درسر شده ! حالا تکسچر به کنار حتی دیر لود شدن ابجکتها و جزئیات محیطی که متاسفانه بعضا تا 1 دقیقه برام طول میکشه ! مثلا میبینی یدفعه خونه ظاهر شد چمن های محیطی و هرچی که در محیط هست تقزیبا تا 1 دقیقه برام طول میکشه ظاهر بشه و بعضا میشه که اصلا چندین دقیقه طول بکشه و یا اصلا ظاهر نمیشن !
حال این دو باگ اساسی به کنار بعضی وقتی ها وقتی با اسب میرم از محیطی به محیط دیگه پای اسب تا نصف میره زیر زمین ! حتی خودم هم پیاده میشم اینطوره مثل این میمونه داری تو یک آب بد کیفیت راه میری !
بعضا وقتی داخل مغازه ها میری ادم ها غیب شده هستند که بعد چند سانیه ظهور میکنند .
اینها مشکالاتی هستند که من تا الان دیدم شما را نمیدونم . کسانی که تا حالا شاهدش نبودند یا دقت نکردند اگه طالب بودند حتما از این مورد ها تصویر تهیه میکنم و نشون میدم . برام جالبه که تا حالا هیچ کس به این مورد های اساسی اشاره نداشته ؟!
برای بعضی ها و طرفداراش بر نخوره ولی به نظر من این بازیهای راک استار به کلمه ی واقعی over rate میشند . در حاله اینکه اگه این مشکلات در بازیهایی دیگه باشه براحتی یکی دو نمره از بخش مربوط به خودش کسر میکنند !

کنترل بازی به نظر من خیلی هم روان و راحت بود و در مورد دیر لود شدن چیزای که گفتی بازی رو بزیز رو هارد بعد بازی کن به هیچ وجه دیگه مشکلی نداری اگر هم بازی رو نصب کردی و باز مشکل داره مشکل باید از دستگات یا بازی باشه من که همچین مشکلاتی رو که شما میگید رو ندارم فرو رفتن پای اسب در زمین رو ندیدیم حتی پای اسب رویه زمین میمونه من تنها مشکلی که تو بازی دیدم وقتی میخواستی بشینی رو تخت لباسش تو تخت فرو میرفت ولی فرو رفتن پای اسب و خود طرف رو با اینکه الان دوباره چک کردم چیزی مشاهده نکردم در مورد گرافیک هم از یک بازی sandbox چه انتظاری داری یه بازی sandbox نام ببر که گرافیک خیره کننده ای داشته باشه نکنه میخوای گرافیک بازی در حد crysis باشه
من نه طرفدار راک استارم نه بازیهاش اولین بازی که از این شرکت بهم حال داد همین بود :smile:

سلام دوستان
جان کشته شده و الان با پسرشم دیگه ماموریتی نیست و لی اسامی سلزندگان بازی هم نیومده که مطمئن شم بازی تموم شده حالا چه کار کنم آیا کسی میدونه چه جوری باید بازی رو تموم کرد؟؟؟؟؟

تو نقشه چندتا دایره ی بنفش رنگ هست . باید بری به اون دایره که وقتی روش میری می نویسهfamily rememberکه اونجا آخرین ماموریت هست.

هیچ کدوم از اینایی که گفتی رو تا بحال تو بازی ندیدم ، با توجه به صحبت دوستان من هم فکر میکنم اشکال از دیسک یا کنسولت باشه ! شاید هم واسه نصب بازی هست بر روی هارد
راستی من بازی 85 % رفتم اما مشکلات ذکر شده رو ندیدم

سلام دوستان ممنون که راهنمایی کردید
من این بازی رو روز اول تهیه کردم ولی امروز بازی رو تموم کردم میدونید چرا چون 24 ساعت پای این بازی بودم و همش در حال بازی های متفرقه. شکار و .......... بودم بازی در کل خیلی عالی بود
ولی زمانی که این بازی رو روی درایو 360 اجرا میکنید کمی مشکل لود دارید البته نه واسه همه ( روی 10 تا دستگاه 360 که تست کردم فقط بعضی از درایو های با آپدیت LT اولیه و درایو های سامسونگ به وضوح دیده میشد - کلا روی سه نمونه درایو تست کردم سامسونگ . ال جی . لایت آن -) ولی زمانی که روی هارد نصب میشه خیلی مشکلات کم میشه و لی بازهم مشکل افت فریم بازی وجود دارد که اونم از دستگاهع نیست در ضمن این رو هم بگم که اگه به اینترنت دست رسی دارید بازی رو حتما آپدیت کنید .
زمانی که بازی رو واسه ps3 تهیه کردم اون هم مشکل افت فریم داشت ولی زمانی که از طریق psn بازی رو آپدیت کردم فکر میکنم خیلی از مشکلات بازی کم شده .
موفق باشید.

من الان چند وقته دارم روي همين كنسول بازي انجام ميدم هيچ كدوم مشكل نداشتن فقط روهمين بازي مشكل ايجاد شد ؟! به عرض دوستان برسونم دوتا ديسك از همين بازي دارم هردوش نميتونه مشكل داشته باشه ! بازي هم رو هارد و هم رو ديسك اين مشكل را داره .
كسي كه بگه كنترل بازي روانه ديگه هيچي ؟ يكم با سوم شخص هاي ديگه مقايسه كنيد حساب دستتون مياد نمونه ac 2 .
لطفا نگيد كه من با بازي مشكل دارم چون واقعا اينحرف غير منطقيه و هيچ دليلي براش نيست ديده هام رو دارم ميگم .

متاسفانه مجبورم ازش عكس تهيه كنم تا باورتون بشه و ميدونم اين مشكل دقيقا از خود بازيه و نه به ديسك ربط داره ونه كنسول !گرافيك بازي عاليه ولي باگهاش مثال زدني !

من الان چند وقته دارم روي همين كنسول بازي انجام ميدم هيچ كدوم مشكل نداشتن فقط روهمين بازي مشكل ايجاد شد ؟! به عرض دوستان برسونم دوتا ديسك از همين بازي دارم هردوش نميتونه مشكل داشته باشه ! بازي هم رو هارد و هم رو ديسك اين مشكل را داره .
كسي كه بگه كنترل بازي روانه ديگه هيچي ؟ يكم با سوم شخص هاي ديگه مقايسه كنيد حساب دستتون مياد نمونه ac 2 .
لطفا نگيد كه من با بازي مشكل دارم چون واقعا اينحرف غير منطقيه و هيچ دليلي براش نيست ديده هام رو دارم ميگم .

متاسفانه مجبورم ازش عكس تهيه كنم تا باورتون بشه و ميدونم اين مشكل دقيقا از خود بازيه و نه به ديسك ربط داره ونه كنسول !گرافيك بازي عاليه ولي باگهاش مثال زدني !
منم دیدم این باگ ها را,به هر حال من هم شک دارم می کنم,بچه های BC که همه نگاهشون به نمرات سایت هاست.تا می بینند این همه نمره ی خوب گرفته,چشون را به روی همه ی بدی هاش می بندند. و برعکس با نمرات کم,چشمشون را به روی همه ی خوبی هاش می بندند(مثل تاپیک AW!)

درسته این بازی باگ خیلی زیاد داره ( موتور گرافیکی بازی باگ انجینه! ) من خودم از یکی از باگهای بازی عکس گرفتم ولی نمی‌دونم چرا حوصله‌ی بارگذاریشو ندارم. ولی این بازی از نظر گرافیک که حرفی برای گفتن نداشت و این باگ‌ها هم کار رو خراب‌تر کردن.
البته کلاً بازی‌های Rockstar اینجوریه که بدون ریختن روی هارد دستگاه، نمی‎تونی بازی کنی. نمی‎دونم این چی کار می‌کنه با بازی‌هاش که هیچ کدومشون بدون نصب شدن روی هارد، درست اجرا نمی‌شه و همیشه تکسچرها، یه ربع بعد واضح یا حتی ظاهر می‌شن.

فرخ جان برای منم این مشکلات دیر لود شدن هست ولی نه در اون حدی که میگی.مثلا یک باگ خیلی عجیبی که دیدم این بود که مثلا جان یه دفعه هی وسط تصویر بالا پایین میپرید:biggrin1:بعضی وقتها هم وقتی سوار اسب بودم اینجوری میشد.
ولی در مورد حرفت که گفتی over rate کاملا موافقم.بعضی از همین اشکالات تازه نه در این حد وقتی تو الن بود اونجور تو سرش کوبیدن و ازش امتیاز کم کردن ولی برای بازیهای rockstar ......

فرخ، قربونت برم (:دی) ایراداتی مثل مشکل دلود شدن تکسچرها رو با ویدئو نشون میدن دورت بگیردم. عکس بگیری چی بشه اخه؟
این مشکل 160% از دیسک به وجود میاد یا از Unreal Engine 3 (:دی).
---------------------------

مشکل اساسی این بازی اینکه ایرانی ها شدید علاقه مند به Gears 2 و MW2 هستن و ما چند نفر (راد،اشکان،ابولفضل،مهدی و بنده :دی) مجبوریم پوست سر خارجی ها رو بکنیم و همش Top Player ّشیم !.

دوست عزیز مشکل دیر Load شدن که قطعا از دستگاهتون چون من و خیلی از دوستان همچین مشکلی رو نداریم.
کنترل بازی هم از نظر من روونه......شما با کجای کنترل مشکل داری؟؟(شما Heavy Rain بازی نکردی که بفهمی کنترل افتضاح یعنی چی)
درمورد باگ حق با شماست.ولی همه ی بازی ها باگ دارن

بچه ها این مجرم ها رو که میگیرم بعدش میخوام با اسب روی زمین بکشم نمیشه چطوری باید این کارو بکنم؟بعدش من هر کاری کردم نمی تونم سوار این خرای:cheesygri تو مکزیک بشم
کمک کنید برادرا:((

فرخ، قربونت برم (:دی) ایراداتی مثل مشکل دلود شدن تکسچرها رو با ویدئو نشون میدن دورت بگیردم. عکس بگیری چی بشه اخه؟
این مشکل 160% از دیسک به وجود میاد یا از Unreal Engine 3 (:دی).
ما هم منتظریم عکس یا فیلم هستیم که بزاره من نه از بازی طرف داری میکنم نه الکی میخوام سمت راک استار رو بگیرم اکثر بچه ها هم با بازی مشکلی ندارن نمیدونم باید طرف رو دعوتش کنیم خونه تا ببینه که ما با بازی مشکلی نداریم بازی اونقدر باگ نداره که بخواد 1 دقیقه طول بکشه تا مثلا یه خونه لود بشه عجیب ترین چیزی بود که در مورد این بازی شنیدم :eek:

• Like
Reactions: rsoft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or