Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که فقط یک مقدار با این اسب مشکل دارم و کلا بعضی موقع ها چت میزنه ! کلا بازی باگ خاص نداره که بخواد دل رو بزنه !
در ظمن شاید با درایو ben-q مشکل دیر لود شدن تکسچر داشته باشن بعضی ها ! مثل gta iv
ما که تستچرهامون زود لود میشن :دی

جناب فرخ درست میگویند
بعضا جاهایی هست که خیلی از اشیا ها با کمی مکث میاد
مثلا یه بابایی داره راه میره وقتی داری نگاهش میکنی میبینی بدون کلاه هست بعد یهو کلاه پیداش میشه
یا مثلا سوار اسبی یه جاهایی یکی از پاهای اسب درست رفته وسط سنگ
یا اینکه آدما دارن راه میرن یهو غیب میشن جای دیگه سبز میشن
تو ماموریت ها یه چیزای جالبی داره
مثلا یه ماموریتی بود که قبل از اینکه بری سمت اون ماموریت هوا روشن و آفتابی بود؛بعد وقتی ماموریت رو پذیرفتی یهو هوا ابری و طوفانی بارانی شد چه خفن هم رعد و برق میزد
در مورد لود شدن هم یه خورده مکث داره درست مثل خدای جنگ 2 که البته مورد از سیدی باید باشه چون فکر میکنم سرعت انتقال داده از سیدی یه کم پایینتره
ولی در کل خوبه
تنها یه مشکلی داره که نوشته ها رو نمیشه خواند مخصوصا وقتی دارند حرف میزنند و زیر نویس میاد

من که فقط یک مقدار با این اسب مشکل دارم و کلا بعضی موقع ها چت میزنه ! کلا بازی باگ خاص نداره که بخواد دل رو بزنه !
در ظمن شاید با درایو ben-q مشکل دیر لود شدن تکسچر داشته باشن بعضی ها ! مثل gta iv
ما که تستچرهامون زود لود میشن :دی

آقا به مانيتور هم ربطي داره ؟

من درایوم BenQ ئه و مشکل دیر لود شدن Texture ها رو ندارم،حدودا 20 ثانیه لودینگ بازی طول میکشه و بعدش همه چیز رو به طور کامل لود میکنه و مشکلی نیست.

بچه ها این مجرم ها رو که میگیرم بعدش میخوام با اسب روی زمین بکشم نمیشه چطوری باید این کارو بکنم؟

نمیشه اون کارو کرد! باید در حالی که RT رو نگه داشتی و طناب دور بدن مجرمه،بری نزدیکش و Y رو بزنی تا دست و پای مجرم رو ببندی.بعد میتونی بلندش کنی و بزاریش پشت اسب،خر یا هر چی که دوست داری :d

بچه ها این مجرم ها رو که میگیرم بعدش میخوام با اسب روی زمین بکشم نمیشه چطوری باید این کارو بکنم؟

باید از روی اسب با تناب بگیریشون و LT رو بگیری بعد با اسب میتونی رو زمین بکشی.

نمیشه اون کارو کرد! باید در حالی که RT رو نگه داشتی و طناب دور بدن مجرمه،بری نزدیکش و Y رو بزنی تا دست و پای مجرم رو ببندی.بعد میتونی بلندش کنی و بزاریش پشت اسب،خر یا هر چی که دوست داری :d

چی چی نميشه

باید از روی اسب با تناب بگیریشون و LT رو بگیری بعد با اسب میتونی رو زمین بکشی.

اصلا بازیش چجوریه میشه یه توضیح کامل بدی من همش میبازم چیتشم توضیح بده ممنون:biggrin1:

برای تقلب کردن تو پوکر می ری Thieves landing می ری به لباس فروشی(تو نقشه علامت قیچی داره) و لباسی رو که اسمش الگانت هستش رو می خری و می ری تو یکی از خونه هات و می پوشیش.
بعد تو پوکر هر موقع که بخوای (موقع پخش کردن ورق ها یه انتخاب کارت) مثلث (ظاهرا شما نسخه پلی 3 رو بازی می کنی) رو می زنی.
یه میله میاد که یه نشونه رو باید وسطش قرار بدی.اگه این کارو با موفقیت بکنی که تقلب کردی.اما اگه نه دستت رو می شه و یکی به دوئل دعوتت می کنه...

آره آخرش هم هست.....ولی خوب که چی؟...کاری باهاش داری؟:biggrin1:
نه یکی از بچه ها اخر بازی رو اسپویل کرد ...منم گفتم اب از سرم گذشته دیگه ! :biggrin1:
این انمیشن گشتن جسد هم بد تکراری شده ! وسط جنگ 100 تا ادم مردن 90 بار باید این انیمیشن رو نگاه کنیم !

خب یه چندتا عکس که وقت کردم بگیرم ولی در اینده ازاون رنگیهاش میذارم یا سعی میکنم یک فیلم بگیرم که دیگه جای صحبتی نمونه !

حالا امروز یه چندتا هم باگ دیدم که خیلی جالب بود . مثل سر خوردن اسب روی زمین بجای دویدن ! یا قطع شدن صدای شخصیت ها هنگام حرف زدن با شما ! عمل نکردن نشانه گیری در بعضی از مواقع که با دشمنا میجنگی . غیب شدن سلاح و یا کلاه خودبخود در بعضی ار سکانس ها و ...... بازی اونقدر باگ داره که حد و حساب نداره .

این یه تعداد از تصاویر که قبلا توضیحش را دادم دفعه بعد سعی میکنم بهترش را تهیه کنم مثل غیب شدن خونه ها و یا ظاهر شدنش .
x68t6reibjpn35gi8h3.jpg

:arrowd:
gv0xm80fbksyx2wyqn3z.jpg

اینجا وضعیت زمین و چرخ ها تا نصف رقته زیر زمین البته یادم رفت بعد از بار گیری شدن تکسچر ها تصویر بگیرم که چرخ ها رو سطح زمینه ! و در عکس دومی هم کاملا شاهد هستید که خبری از کالسکه یا ارابه نیست !
p9sv568jnyp2vpwzsi9.jpg

42x7efnvri5kpso3zuys.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or