Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من این ماموریت مارشال که می ریم تو اون دره(فر کنم با مکزیکی ها می جنگیم)را رفتم.می گم هیچ مغازه ی تیلوری تو نقشه نیست!از کجا باید اولین لباس را بخرم؟(خودش گفته برو تیلور)
تیلور که شما میگی به معنی همون خیاط هست که فقط یه خیاط تو بازی وجود داره اونم توی شهر Thief Landing هست ( شمال شرقی نقشه ) که مغازش رو هم فقط در طول روز باز می کنه.
بعد یعنی جدیه به safe house نری سیو نمی شه؟آخه این مرحله ی مکزیکی ها را که رفتم نرفتم safe house
رفتن به safe house در طول بازی کاملا اختیاری هست و بازی خودش AutoSave داره. اگر مرحله رو کامل تموم کرده باشین بازی سیو می شه.

تیلور که شما میگی به معنی همون خیاط هست که فقط یه خیاط تو بازی وجود داره اونم توی شهر Thief Landing هست
یکی هم توی Blackwater هست

مراحل فرعیش (همینایی که با افراد غریبه ملاقت میکنیم ) بیشتر بهم چسبیده ! همشون یه نکته اخلاقی توشون داره :biggrin1: مثلا اون پیرمرده که گل واسه زنش میخواست و اون دختره که بالاش 200تا میدیم .
اون پیرمرده که خدا بود ! بیچاره جان که میخواست چای (یا قهوه یادم نیست !) بخوره توی کلبه محقرشون :دی اون دختره هم خیلی باحال بود که خیلی مذهبی بود و هرچی جان بهش میگفت ببرمت شهر میگفت نه ! خداوند با منه ! وقتی هم براش دارو بردیم به جای تشکر از ما , از خدا تشکر کرد که ما رو فرستاده :دی قیافه جان در اون لحظه عالی بود !!

به نظرم I Know You با این مرده خیلی جالب بود
نکاتی که اینجا در موردش نوشته هم جالبه

درخواست کمک برای تهیه اسب اصیل!:
با یه یارو چینی صحبت میکنه که یارو میگه دیگه نیتونم همسرم و شانگهای رو ببینم. یادتونه؟ اونجا میگه یه اسب سفید باید تهیه کتی که متاسفانه این اسب اصیل (:دی) هیچ وقت دردسترس نیست برای خریدن. چه کنم؟ .
ممنون.

یکی هم توی Blackwater هست
آخ آره یادم رفت مرسی

راستی حرف ماموریت های افراد ناشناس زدین یاد یه مورد افتادم:
تو بازی بعضی اوقات افرادی پیدا می شدن که یه گوشه نشسته و بشدت گریه می کنن. وقتی میری طرفشون می گن که بچه ام یا فلان کسم رو گروگان گرفتن بعد که میری دنبال سرنخ توی محل گروگان گیر ها میدیدی که خون رو زمین هست.

قضیه چیه دقیقا کسی میدونه ؟ :confused:

آخ آره یادم رفت مرسی

راستی حرف ماموریت های افراد ناشناس زدین یاد یه مورد افتادم:
تو بازی بعضی اوقات افرادی پیدا می شدن که یه گوشه نشسته و بشدت گریه می کنن. وقتی میری طرفشون می گن که بچه ام یا فلان کسم رو گروگان گرفتن بعد که میری دنبال سرنخ توی محل گروگان گیر ها میدیدی که خون رو زمین هست.

قضیه چیه دقیقا کسی میدونه ؟ :confused:
3-4 بار همین کار رو بکن بعد یه اتفاق جالب میافته!.

سلام علیکم...
نمیدونم متوجه حرارتی که سرظهرها از زمین بلند میشه شدین....یا وقتی تو دشت و صحرا تنها با اسب میرین رعد و برق میزنه و همه جا رو روشن میکنه....غوغایی این بازی....
من نمیدونم یه بازی دیگه چی باید داشته باشه....

به شدت منتظر MAX PAYNE 3 هستم....اکشن سوم شخص از *R ....یا ابوالفضل ....خدا خودش رحم کنه...

درخواست کمک برای تهیه اسب اصیل!:
با یه یارو چینی صحبت میکنه که یارو میگه دیگه نیتونم همسرم و شانگهای رو ببینم. یادتونه؟ اونجا میگه یه اسب سفید باید تهیه کتی که متاسفانه این اسب اصیل (:دی) هیچ وقت دردسترس نیست برای خریدن. چه کنم؟ .
ممنون.

باید یه اسب سفید نژاد Hungarian half-bred (که سالم هم باشه) رام بکنی تا زمانیکه یکیشو رام نکردی برای فروش گذاشته نمیشه, فکر کنم توی Diez coronas توی این گله هایی که ولن بتونی پیداش کنی

• Like
Reactions: Fratos
سلام علیکم...
نمیدونم متوجه حرارتی که سرظهرها از زمین بلند میشه شدین....یا وقتی تو دشت و صحرا تنها با اسب میرین رعد و برق میزنه و همه جا رو روشن میکنه....غوغایی این بازی....
من نمیدونم یه بازی دیگه چی باید داشته باشه....

به شدت منتظر MAX PAYNE 3 هستم....اکشن سوم شخص از *R ....یا ابوالفضل ....خدا خودش رحم کنه...

خدا کنه که مکس 3 بترکونه بنده شدیدا ناراحت اینم که نکنه راکاستار نتونه از مکس 3 درست استفاده کنه.

آقا تقریبا میشه گفت بیچاره شدم تقریبا هم نه , بیچاره شدم ! بازی را تا نصف رفته بودم و سیو بود ولی الان که بازی را اجرا میکنم داره از مراحل قبلی اجرا میشه ! یعنی تقریبا اولای بازی :biggrin1:
این بازی قسمت لود نداره من میگردم نیتونم پیدا کنم ؟

سر pop جدید هم اینطور شد تا اخرای بازی رفتم و تو یجا مردم بازی که میخواست از جای سیو شده دوباره لود بشه , ولی به علت یک باگ عجیب دیگه در ورودی باز نمیشد . این باگ لعنتی باعث شد بازی را از اول برم :biggrin1:

تو منو start قسمت game رو بزن و لود کن
امتحان میکنم ولی فکر کنم رفتم اون قسمت !
ولی ممنون ما که وقت نداریم بدبخت فقط شب 10 به بعد وقت بازی داریم :biggrin1: حالا کی حوصله داره بگرده فقط میترسم این سیوهام پاک بشه چون یبار این بلا سرم اومده .

آخرین ویرایش:
آقا تقریبا میشه گفت بیچاره شدم تقریبا هم نه , بیچاره شدم ! بازی را تا نصف رفته بودم و سیو بود ولی الان که بازی را اجرا میکنم داره از مراحل قبلی اجرا میشه ! یعنی تقریبا اولای بازی :biggrin1:
این بازی قسمت لود نداره من میگردم نیتونم پیدا کنم ؟

تو منو start قسمت game رو بزن و لود کن

آقا این California کجا میشه دقیقاً؟من فکر کنم اکثر strange هارو رفتم ولی توی یکی از لباس ها گفته این کار Strange رو توی کالیفرنیا انجام بدید هرچی نقشه رو بالا و پایین می کنم چیزی پیدا نمی کنم!
داشتم می رفتم یک زن راهبه اومد جلو ویک گردنبند داد بهم که میزان خسارت تیرهایی که بهم می خوره رو نصف کرده!
یک سری عکس هم هست که نمی دونم کی بهم داد ولی عکس های زشتی هستن و فکر کنم قضیه مربوط به رسوایی اخلاقی! یک بنده خدایی میشه.اسم عکس ها هم blackmail photo هست.کسی می دونه عکس هارو باید چیکار کنم؟
اون یارو ژاپنیرو هم آزادش کردم و الان رفت توی ایستگاه قطار و ولو شده روی صندلی ولی هنوز ماموریتش active هست.یعن چی اونوقت؟

خدا کنه که مکس 3 بترکونه بنده شدیدا ناراحت اینم که نکنه راکاستار نتونه از مکس 3 درست استفاده کنه.
گرچه ربطی به ترد نداره ولی، بحث اون بازی، بحث جو و داستانه و تِمه و 1 میلیون سال دیگه جز Remedy نمیتونه از پسش بربیاد.
ادامه در PM لطفا.

کاش دستم میشکست تگِ SP رو باز نمیکردم:((

رفیق دیگه وقتی الان گذاشته تو اسپویلر که نباید سرزنش کنی! به قول خودت میخواستی باز نکنی!
----------------------------------------------------
تا حالا تو یه بازی ندیده بودم انقدر دیالوگ معنا دار بگن!:d جالب اینه که هر دفعه کاراکترا یه چیز میگن! مثلا اگر تو ماموریت شکست بخورید و یه بار دیگه بخواید با اون طرف یه مسافت رو طی کنید در مورد موضوعات دیگه ای حرف میزنین! واقعا کی میتونه به RDR ده از ده نده؟!
اولین بازیه که دارم ماموریت های فرعیش رو میرم. یعنی انقدر سوژه های جالبی داره که آدم میخواد دنبال کنه ماموریت هارو. مثلا مثل GTA IV نیست که برید پیش یارو برای ماموریت فرعی بعد بهتون بگه برید به 2 نفر شلیک کنید بیاید!:d
در مورد باگ ها، مگه بازی بدون باگ هم وجود داره؟:d

کمک:wallbash: من بازی Red Dead Redemption رو خریدم میذارم تو دستگاه اجرا نمیشه آرم ایک باکس رو نشون میده بازی سالمه چون تو کامپیوتر میذارم فایلهاش توش هست مشکل از چیه باید فریمور دستگاهم آپگرید بشه یا نه لطفا کامل راهنماییم کنید:((

کمک:wallbash: من بازی Red Dead Redemption رو خریدم میذارم تو دستگاه اجرا نمیشه آرم ایک باکس رو نشون میده بازی سالمه چون تو کامپیوتر میذارم فایلهاش توش هست مشکل از چیه باید فریمور دستگاهم آپگرید بشه یا نه لطفا کامل راهنماییم کنید:((
دوست من كنسولت بايد آپديت بشه يا dvd بوت بزاري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or