خوب قربونت بشم آخه داستان تموم هست فقط ماموریت های اضافی هست یه نمونه اش هم همین علامت ؟ که شما میگی :biggrin1:
شوخی می کنی ؟؟ یعنی نصفه بازی رو بدون Eagle Eye رفتی ؟؟ چطور میشه پیرمرد رو ندیدی ؟ نقشه رو باز کن برو دنبال حروفی که بزرگ و سفید نوشته شدن. مثلا Wالان 40 درصد بازی رو رفتم هنوز اون پیره مردرو ندیدم ونه فابلیت نشانه گراری رو افراد رو گرفتم ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین
باگ که داره اما اینایی که شما میگی رو هیچ کس برخورد نکرده تاحالا :biggrin1:این بازی چه قدر باگ داره
شخصا با 4 نوعش برخورد کردم
1.سیو ها میپره(جلل خالق)
2.حیوون ها لا در و دیوار گیر میکنن!
3.صفحه رنگی رنگی میشه(مدل پارتی)
دوست عزیز این مشکل شما از dvd بازی هست .این بازی چه قدر باگ داره
شخصا با 4 نوعش برخورد کردم
1.سیو ها میپره(جلل خالق)
2.حیوون ها لا در و دیوار گیر میکنن!
3.صفحه رنگی رنگی میشه(مدل پارتی)
4.اهان این یکی خیلی مزخرف بود که ویدئو ش را واستون میزارم که موجب شد 4 تا مرحله ای که رفته بودم بپرد
http://www.4shared.com/video/eL1XeDQm/31052010023.html
البته منظور فکر کم Dead Eye باشه.eagle eye ماله Ac بود.شوخی می کنی ؟؟ یعنی نصفه بازی رو بدون Eagle Eye رفتی ؟؟ چطور میشه پیرمرد رو ندیدی ؟ نقشه رو باز کن برو دنبال حروفی که بزرگ و سفید نوشته شدن. مثلا W
ماموریت اضافی چیه نوکرتم؟! اون علامت؟ ای که من میگم تاثیر مستقیم روی داستان اصلی داره! شما تیتراژ پایانی رو دیدی؟ مگه میشه شما اون ماموریت انجام نداده باشی و تیتراژ رو ببینی؟این ماموریت ؟ هه با اونای دیگه فرق داره ها. اگه میخوای تیتراژ پایانی رو ببینی حتما اونو برو. از ما گفتن بود دیگه خودت میدونی!
دوستان چه طور میشه safe house ها رو بیشتر کرد ؟
آخه بعضی وقت ها باید کلی مسافت طی کنیم تا به safe house برسیم وبازی را سیو کنیم .
آقا برهان من خوندمش ، ممنون ازتون ، فقط یه سوال البته هرکی خواست میتونه جواب بده ، این لباس که یکی از حرکت هاش سرچ کردن جاییه، به معنی پیدا کردن اون قسمت نیست ، که شما هم تو اون راهنما نوشتید این منطقه رو پیدا کنید ، اینطوری نی . من پیدا کردم ولی تیک نخورده.دوستان عزیز واقعا این قدر سخت هست که به صفحه اصلی سایت سر بزنید و مقالاتی که قرار میگرد رو یک مطالعه کوتاهی برش داشته باشید؟ در قدم به قدم بازی Red Dead بخشی با نام Entertainments وجود دارد که در آن تمامی بازی های داخل این بازی از جمله پوکر، 21 یا همان Blackjack و ... توضیح داده شدند. بهتره همیشه به صفحه اصلی سر بزنید. سعی کنید این رو برای خودتون یک عادت کنید. فقط به خاطر مقاله خودم نمیگم بلکه تمامی دوستان به شدت دارن برای جا انداختن فرهنگ اینکه عمده مطالب مهم سایت تو صفحه اصلی بچرخد تلاش می کنند. حالا چه مقالات مهم چه خبرهای مهم یا نقدهای که به صورت کامل به صفحه اصلی منتقل شده است. امیدوارم که شما هم همکاری بکنید.
موفق باشید.