LorD BurZuM
کاربر سایت
برو blackwater، اونجا با یه نفر که به شکل علامت سوال تو نقشت مشخصه (مثل بقیه side missionها) باهاش حرف بزن،اون میگه کجا بریدقیقا این قاتل جان رو کجا میتونم پیدا کنم؟
برو blackwater، اونجا با یه نفر که به شکل علامت سوال تو نقشت مشخصه (مثل بقیه side missionها) باهاش حرف بزن،اون میگه کجا بریدقیقا این قاتل جان رو کجا میتونم پیدا کنم؟
سوال
ببینم تو nightmare وقتی ماسک رو میزاریم سر جاش و جان برمیگرده زن و بچشو ازاد میکنه.بعدش بازی ادامه داره یا تموم شده دیگه؟
نه دیگه اونجا داستان اصلی بازی تموم می شه...
یکم ضد حال بود مگنه؟
سازنده بازی گفته قراره یه بازی دیگه درست کنه احتمال اینکه نسخه ی دومش باشه میگن زیادهدوستان بازی هم سبک این قراره هست تولید بشه
بازی های GUNو red dead جزو بازی های وسترن خوب هستند
اخباری چیزی نیست؟؟
با تشکردوستان بازی Red Dead: Redemption با بازی Redemption nightmare چه تفاوتی دارد/////پوستر بازی فقط تفاوت دارد یا کلا یک بازی دیگه هست؟سازنده بازی گفته قراره یه بازی دیگه درست کنه احتمال اینکه نسخه ی دومش باشه میگن زیادهولی هنوز خبری از راک استار بیرون داده نشده
مراحل جدید-اسلحه های جدید و حضور زامبی ها در همه جا.این نسخه توش پر زامبی هست و باید شهرو از وجود زامبی ها پاک کنی.خیلی قشنگه از دستش ندهبا تشکردوستان بازی Red Dead: Redemption با بازی Redemption nightmare چه تفاوتی دارد/////پوستر بازی فقط تفاوت دارد یا کلا یک بازی دیگه هست؟
خوب می بستی میزاشتی کنار درس مهمتر از بازیه خوب . بازی تموم میشه میره درس و معدله که اخر یه عمر باهاته .شاهکاری بود!
بخاطر این بازی معدل کتبی سال سومم شد 14!!!
توی ایام امتحانات این بازی نمی ذاشت من درس بخونم!!!
هی روزگار...
سلام دوستان عزیز
من چند وقته این بازی رو دارم نمیدونم چه کار کنم فقط همین جوری هی اسب سواری میکنم و همسایه ها رو میکشم و دنبالم میزارن و منو میکشن زندگی تکراری شده
ماموریت داره؟
بد تو ترینرش زامبی دیدم کجا بودن اینا
چرا پیدا نیستن
بد پول هم کم دارم کلی کار انجام میدم پول کم بهم میده هی خرگوش پوس میکنمو از این کارا
احساس میکنم به درد نخور هستم
چه کار کنم
ممنون