Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی هم سبک این قراره هست تولید بشه
بازی های GUNو red dead جزو بازی های وسترن خوب هستند

اخباری چیزی نیست؟؟
سازنده بازی گفته قراره یه بازی دیگه درست کنه احتمال اینکه نسخه ی دومش باشه میگن زیاده
ولی هنوز خبری از راک استار بیرون داده نشده

سازنده بازی گفته قراره یه بازی دیگه درست کنه احتمال اینکه نسخه ی دومش باشه میگن زیادهولی هنوز خبری از راک استار بیرون داده نشده
با تشکردوستان بازی Red Dead: Redemption با بازی Redemption nightmare چه تفاوتی دارد/////پوستر بازی فقط تفاوت دارد یا کلا یک بازی دیگه هست؟

با تشکردوستان بازی Red Dead: Redemption با بازی Redemption nightmare چه تفاوتی دارد/////پوستر بازی فقط تفاوت دارد یا کلا یک بازی دیگه هست؟
مراحل جدید-اسلحه های جدید و حضور زامبی ها در همه جا.این نسخه توش پر زامبی هست و باید شهرو از وجود زامبی ها پاک کنی.خیلی قشنگه از دستش نده :)

با تشکر بازی ارزش خریدن ورژن های nighmare را داره
یک ورژن جدد نیز سایت اصلی منتشر کرده شامل 2 دی وی دی که فکر کنم ترکیبی از هر دو باشه/

Red Dead Redemption: G.o.t.Y Edition / 2 DVD

red_dead_redemption_goty_edition_xbox_360_202192.jpg

شاهکاری بود!
بخاطر این بازی معدل کتبی سال سومم شد 14!!!
توی ایام امتحانات این بازی نمی ذاشت من درس بخونم!!!
هی روزگار...
خوب می بستی میزاشتی کنار درس مهمتر از بازیه خوب . بازی تموم میشه میره درس و معدله که اخر یه عمر باهاته .

سلام دوستان عزیز
من چند وقته این بازی رو دارم نمیدونم چه کار کنم فقط همین جوری هی اسب سواری میکنم و همسایه ها رو میکشم و دنبالم میزارن و منو میکشن زندگی تکراری شده
ماموریت داره؟
بد تو ترینرش زامبی دیدم کجا بودن اینا
چرا پیدا نیستن
بد پول هم کم دارم کلی کار انجام میدم پول کم بهم میده هی خرگوش پوس میکنمو از این کارا
احساس میکنم به درد نخور هستم/:)
چه کار کنم
ممنون

سلام دوستان عزیز
من چند وقته این بازی رو دارم نمیدونم چه کار کنم فقط همین جوری هی اسب سواری میکنم و همسایه ها رو میکشم و دنبالم میزارن و منو میکشن زندگی تکراری شده
ماموریت داره؟
بد تو ترینرش زامبی دیدم کجا بودن اینا
چرا پیدا نیستن
بد پول هم کم دارم کلی کار انجام میدم پول کم بهم میده هی خرگوش پوس میکنمو از این کارا
احساس میکنم به درد نخور هستم/:)
چه کار کنم
ممنون

بازی‌سنتر | مقالات | PS3 | Action Adventure | Red Dead: Redemption | راهنمای کامل و قدم به قدم Red Dead Redemption

زامبی هم برای DLC هست که باید جدا از این بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or