Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دارم undead رو بازی میکنم به یه جا رسیدم که به جز یه علامت دوربین تو نقشه هیچ معموریتی نیست
چیکار کنم ؟
باید یه نوع زامبی که از دهنش یه چیز سبز پرتاب میکنه (اسمش دقیقآ یادم نیست)رو با طناب بگیری و دست و پا بسته بیاری همونجا که علامت دوربینه اگه اشتباه نکنم این نوع زامبی تو تامبلوید بیشتر پیدا بشه!

باید یه نوع زامبی که از دهنش یه چیز سبز پرتاب میکنه (اسمش دقیقآ یادم نیست)رو با طناب بگیری و دست و پا بسته بیاری همونجا که علامت دوربینه اگه اشتباه نکنم این نوع زامبی تو تامبلوید بیشتر پیدا بشه!

رفتم پیداش کردم ولی وقتی میبندمشون میترکن
چیکار کنم ؟

---------- نوشته در 10:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من جورنالشو خوندم گفت اون یارویی که ایستاده اون ور دور بین میخواد یه فیلم درباره ی زامبی ها بسازه وما باید بریم به یه منطقه ای ویه نوع زامبی رو بگیریم . من میرم اون جایی که گفته ولی چیزی پیدا نمیکنم
چیکار باید کرد ؟؟؟؟

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------

یه مشکل دیگه هم هست و اونم این که به جز این ماموریت چیز دیگه ای تو نقشه نیست :|

تو همون منطقه که گفته برو یه کم هم بیشتر بگرد.دقیق تو خود منطقه ممکنه نباشه.اطرافو هم بگرد.بعدش زامبی هایی که ماده ی سبز رنگ پرت میکنن رو با طناب بگیر و ببر بنداز جلوی دوربین.همین

برای منم هیچ ماموریتی نیست ولی وقتی میرم خونه ی خودم پیش زن و بچم یهو صدای زنم تو گوشم میاد دقیق متوجه نمیشم چی میگه.اونجا باید چیکار کرد.میگه برو یه کاریو انجام بده بعد برگرد.اون کاره چیه؟

ممنون از دوستان ردش کردم
ولی دیگه هیچ ماموریتی نیست چیکار کنم ؟
برای منم هیچ ماموریتی نیست ولی وقتی میرم خونه ی خودم پیش زن و بچم یهو صدای زنم تو گوشم میاد دقیق متوجه نمیشم چی میگه.اونجا باید چیکار کرد.میگه برو یه کاریو انجام بده بعد برگرد.اون کاره چیه؟
یه کم ول بچرخین تا ماموریت جدید بیاد. مطمئن نیستم چه ماموریتیه چون پارسال تمومش کردم ولی فکر کنم همونیه که باید صبر کنید تا اون زن کشیشه اون آبه رو آماده کنه براتون. یه کم طول می کشه.

من اون مرحله که زن کشیشه میگه برو یه زامبی بیار تا روش اب رو تست کنم رد کردم بعد یکم جلو تر رفتم به یه یارویی رسیدم میگه باید undead bait پیداکنی . این چی هست ؟ از کجا باید پیداش کنم ؟
و همینطور dynamite میخواد ازم

من عادیش رو بازی میکنم مرحله اخر کلی ادم جان رو کشتن ولی نمیدونم شنیدم میشه با کسی با جک دوئل کرد توضیح میدید ممنون{ببخشید تاپیک قدیمی رو بالا اوردم}

من عادیش رو بازی میکنم مرحله اخر کلی ادم جان رو کشتن ولی نمیدونم شنیدم میشه با کسی با جک دوئل کرد توضیح میدید ممنون{ببخشید تاپیک قدیمی رو بالا اوردم}
آره میشه، وقتی جان مرد، از ادامش با جک باید بری دنبال قاتل اصلی پدرش، دم یه رودخونه داره ماهی میگیره که اونجا باهاش دوئل خواهی کرد.

آره میشه، وقتی جان مرد، از ادامش با جک باید بری دنبال قاتل اصلی پدرش، دم یه رودخونه داره ماهی میگیره که اونجا باهاش دوئل خواهی کرد.

راحت ترین مرحله بازی همین مرحله بود اصلا مثل مرغ یارو وایستاد هفت هشت ده تا تیر زدمش:d

یه کم ول بچرخین تا ماموریت جدید بیاد. مطمئن نیستم چه ماموریتیه چون پارسال تمومش کردم ولی فکر کنم همونیه که باید صبر کنید تا اون زن کشیشه اون آبه رو آماده کنه براتون. یه کم طول می کشه.
دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش تمام کردم اما تا جایی که یادمه زامبی توش نبود؟! این زامبی تو نسخه اصلی بازیه؟ یا dlc هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or