Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو مکزیک یه جایی هست علامت ماموریت هه یارو نشسته رو صندلی ولی میرم یه پیغام میاد نوشته : اون نمیتونه به شما ماموریت یده مثل اینکه دینامیت باید براش ببری؟؟؟

کمک کنید مرسی.

اون موقع که تازه بازی اومده بود نقد های بسیار زیادی میشد ولی یه جمله ی خیلی قشنگی رو من دیدم فکر کنم ماله نقد سایت IGN بود . که نویسندش نوشته بود وقتی خط داستانی بازی تموم شد تمام چیزی که دلم میخواست این بود که دوباره سوار اسبم بشم و تو محیط بازی بگردم .

تو بازیهای RDR وGTAوقتی تو یه ماموریتی FAIL میشیم و ومیخوایم دوباره بریم ماموریتو باید کلی رانندگی یا اسب سواری کنیم تا به اول ماموریت برسیم روشی نداره بلافاصله اصل ماموریت رو شروع کنیم؟

تو بازیهای RDR وGTAوقتی تو یه ماموریتی FAIL میشیم و ومیخوایم دوباره بریم ماموریتو باید کلی رانندگی یا اسب سواری کنیم تا به اول ماموریت برسیم روشی نداره بلافاصله اصل ماموریت رو شروع کنیم؟

داره بابا
جی تی ای که داشت ولی رد دد هم من تا جایی یادمه اینطوریا نبود

داره بابا
جی تی ای که داشت ولی رد دد هم من تا جایی یادمه اینطوریا نبود

امیر چرا برا اینکه تو رد دد بری باید کلی مسیرو با اسب میرفتی وگرنه نمیریسی جایی که علامت مرحله هستش . تنها راه اینه شما بری پیش این گاری ها پول بدی علامت بزنی جایکه میخای بری سریع میبرتت اونجا این تنها کاره .

امیر چرا برا اینکه تو رد دد بری باید کلی مسیرو با اسب میرفتی وگرنه نمیریسی جایی که علامت مرحله هستش . تنها راه اینه شما بری پیش این گاری ها پول بدی علامت بزنی جایکه میخای بری سریع میبرتت اونجا این تنها کاره .

اره راست میگی اینطوری بودش ولی باید منطقه ای که علامت میزنی شناخته شده باشه
ای بابا یادم رفته اصلا از جزییات ردد دد
ولی کلا اسب سواری زیاد داره که اگه اونم نبود یک سوم از مدت زمان بازی کم میشد

آقا زیاد اسب سواری نداشت اصلا! گفتم که هر جای می‌خواستی fast travel! فکر کنم از وسط‌های بازی هم این قبلیت باز میشد.

داشت بابا داشت مخصوصا جاهایی که هنوز شناخته شده نبود باید با اسب میرفتی نسخه زامبیش که اصلا همش اسب سواریه خسته میشی ادم منم که کم حوصله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or