Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بعد از یه مدتی خط داستانی میره مکزیک . اما برای رفتن باید از رودخونه که پلش وسط نقشه س عبور کنی
عمو بد از چه مدتی
اخرین ماموریتو واسه پیرمرده دیکنس انجام دادم
تو زورنالم هیچی نوشته نیست واسم
علامت سوالاهم باید برم؟

عمو بد از چه مدتی
اخرین ماموریتو واسه پیرمرده دیکنس انجام دادم
تو زورنالم هیچی نوشته نیست واسم
علامت سوالاهم باید برم؟
با تشکر از خودم که جواب خودمو میدم
اینقد این دی ال سی طولانی بود که سازنده ها ده جور پیچونده بودن که زود تموم نشه
خیلی که گیجه گیجه کردم چهارساعت تو 57 درصد تموم شد
واسه رفت نبه مکزیکم باید همه علامت سوالا زردو انجام بدین
سلامتی باشه

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید گیر کردم.من تازه دارم اینو بازی میکنم(کنسول رو تازه خریدم)

اونجا که باید پشت سر هم 3 تا بطری رو بزنیم و یه یارو هم نشسته بعد از زدن بطریها ......میخوره و یه چیزی میگه این بطریا رو پشت سر هم زدم بعد که همراه اون مرده میرم تا یه سری عقاب رو بزنم همرو میزنم ولی 2 تای آخری رو که میخوام بزنم یکیشو که میزنم میبازم باید چیکار کنم میگه که 2 تا رو چطوری بزن ولی من نمیفهمم
ممنون

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید گیر کردم.من تازه دارم اینو بازی میکنم(کنسول رو تازه خریدم)

اونجا که باید پشت سر هم 3 تا بطری رو بزنیم و یه یارو هم نشسته بعد از زدن بطریها ......میخوره و یه چیزی میگه این بطریا رو پشت سر هم زدم بعد که همراه اون مرده میرم تا یه سری عقاب رو بزنم همرو میزنم ولی 2 تای آخری رو که میخوام بزنم یکیشو که میزنم میبازم باید چیکار کنم میگه که 2 تا رو چطوری بزن ولی من نمیفهمم
ممنون
salam
از خاصیت eagle eye استفاه میکنی؟باید RSرو فشار بدی تا صحنه آهسته بشه بعدش رو هدف که بری روشون ضربدر میخوره و میتونی دوتاشونو با هم بزنی
سلام دوستان.ببخشید که مزاحم بحثتون میشم.:dقضیه این پچ جدیده چیه!!ایا ارزش گرفتن داره!!:-/از قبلی بهتر شده یا نه؟؟:|:-/

پچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که چیزی نشنیدم.
لینک خبرتو بده

DLC جدیدی که نیومده براش.یه نسخه Goty اومده که شامل تمام DLC های پولی و مجانی که برای بازی اومده هست که پیشنهاد میکنم اگه تا حالا بازیشون نکردی حتما بگیری.

DLC جدید همین چند وقت پیش ریلیز شده "myths and mavericks " یه سری محتوای جدید به بخش بسیار گسترده مالتی پلیر بازی اضافه میکنه و مجانی هم هست البته .

This completely free Bonus Pack, a token of our appreciation for all the amazing Red Dead fans out there that have been playing the game since its release last year, injects a host of new fan-favorite characters from the single-player story into multiplayer, including legendary gunslinger Landon Ricketts, Deputies Eli and Jonah, Mexican Army Captain Vincente de Santa, outlaw Javier Escuella, rancher Drew MacFarlane, Native American informant Nastas and John Marston's weathered old ranchhand Uncle.

The Myths and Mavericks Bonus Pack also features a bevy of new multiplayer locations, including Cochinay, Nekoti Rock and Beecher's Hope and more, along with new Stronghold games in Armadillo, Tumbleweed, and Chuparosa (a full list of locations is listed below). To check out some screens from the new pack, click here.

Maps/Modes (bolded locations are brand new to multiplayer)
Cochinay – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout, Stronghold
Nekoti Rock – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout
El Presidio – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout
Plainview – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout
Gaptooth Mine – Shootout, Gang Shootout
Pike’s Basin – Shootout, Gang Shootout
Perdido – Hold Your Own, Grab the Bag
Benedict Point – Hold Your Own, Grab the Bag
Beecher’s Hope - Stronghold
Torquemada - Stronghold
Armadillo - Stronghold
Chuparosa - Stronghold
Rio Bravo - Shootout, Gang Shootout
Tumbleweed - Stronghold​

دوستان من توی بازیه RDR UN گیر کردم
من همه ی منطقه های نقشه رو پاکسازی کردم که بعد پاکسازی یه صلیب با رنگ آبی کنار منطقه زده میشه الان هیچ منطقه ای نمونده فقط گهگاهی بعضی منطقه ها شورش میکنن که تمومی هم ندارن یعنی آزادش که میکنم بعد یه مدت دوباره همینطور میشه.

حالا فقط یه جا هست که علامت یه دوربین رو نقشه هست اونجا که میرم چادر هست و یه مرد که انگار داره میرقصه
4.gif
و یه زامبی هم که دست و پاش بستس وجود داره و یه دوربین. دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟!!!

عکس هم از اون محل دوربینه گذاشتم

این رو نقشه:کلیک کن

اینم از داخل بازی پای اون دوربینه:کلیک کن

کمک کنید لطفا

با تشکر

دوستان من توی بازیه RDR UN گیر کردم
من همه ی منطقه های نقشه رو پاکسازی کردم که بعد پاکسازی یه صلیب با رنگ آبی کنار منطقه زده میشه الان هیچ منطقه ای نمونده فقط گهگاهی بعضی منطقه ها شورش میکنن که تمومی هم ندارن یعنی آزادش که میکنم بعد یه مدت دوباره همینطور میشه.

حالا فقط یه جا هست که علامت یه دوربین رو نقشه هست اونجا که میرم چادر هست و یه مرد که انگار داره میرقصه
4.gif
و یه زامبی هم که دست و پاش بستس وجود داره و یه دوربین. دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟!!!

عکس هم از اون محل دوربینه گذاشتم

این رو نقشه:کلیک کن

اینم از داخل بازی پای اون دوربینه:کلیک کن

کمک کنید لطفا

با تشکر

شما باید بری با همون مرده حرف بزنی و اون ازت میخواد که یه نوع خاصی از زامبی ها رو برای ساختن فیلم براش بیاری.نوعش الان دقیقا یادم نیست ولی فکر میکنم از اونایی باشه که یه چیزای سبزی پرتاب میکنن:دی
دست و پای زامبی رو با طناب ببند و بندازش رو اسب و بیارش برای این یارو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or