Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Red Dead Redemption: Undead Nightmare همین Red Dead ـه فقط صورت ها زامبی ؟ از لحاظ داستان میگم ها اگه نه طولانی هست؟
نه دوست عزیز
UN یک دی ال سی هستش که یک داستان کاملا جدید را روایت می کنه
از نظر مدت زمانی که طول میکشه حالت داستانیش را تموم کنید باید بگم از نسخه اصلی کوتاه تره

قبلا این پیام رو جای دیگه گذاشتم کسی جوابم نداد اینجا مطرح میکنم.با تشکر از ناظمان
سلام و خسته نباشید اقا ما بعد از یک ماه که پروفایل رو از خود مایکروسافت اپدیت کردیم مشکل اچیومنتها حل شد ولی بعد یک ماه خواستیم بازی های قدیمی رو با سیو قبلی ادامه بدیم پروفایلم سیو رو نشناخت این پروفایلم اچیومنتها رو میشناسه ولی سیو بازی رو نمیشناسه ولی یه back up از پروفایل قبل اپدیتم دارم که تست کردم و سیو قبلی رو خوند و میشد ادامه بازی بری ولی حالا من موندم و این سیو که واسه چی سیو قبلی رو این پروفایل نمیاد بالا میگید چکار کنم اگه با پروفایل قبلی هم بیام 3000 تا اچیومنت میپره؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من تو red dead undead یه جاش گیر کردم اون قسمت کارگردانه هست که میگه برو برام یه زامبی از gaptooth فک میکنم بیار ! خوب من میبرم براش بعد دوتا زامبی میان میکشنش خوب اینجا این مرحله تموم میشه ولی بعد از این دیگه اصلا بهم مرحله نمیده الان 2 روزه گذشته هنوز مرحله نداده ! آیا تموم شد بازی؟

سلام دوستان من تو red dead undead یه جاش گیر کردم اون قسمت کارگردانه هست که میگه برو برام یه زامبی از gaptooth فک میکنم بیار ! خوب من میبرم براش بعد دوتا زامبی میان میکشنش خوب اینجا این مرحله تموم میشه ولی بعد از این دیگه اصلا بهم مرحله نمیده الان 2 روزه گذشته هنوز مرحله نداده ! آیا تموم شد بازی؟
بازی تموم نشده ادامه ش تو مکزیکه فکر کنم.

• Like
Reactions: Lord Stark
مشکل اینه الان بعد از این مرحله هیچ آیکونی رو نقشه دیگه نیست ! یه جا شنیدم میگن باید گل جمع کنم برا پیر مرد ! چه گلی ؟
درسته
5 تا گل Desert Sage که نزدیک منطقه ی Gaptooth Ridge پیدا میشه
و 5 تا Violet Snowdrop که اونم میتونی توی بخش شمالی منطقه ی Tall Trees پیدا کنی که خداییش من وقتی میرفتم تو این منطقه تمام بدنم میلرزید، :d واقعا جای خطرناکیه ! اون خرسای لعنتی فقط با Dead Eye HeadShot کله پا میشن :d

من ميخواستم اين بازي رو بخرم ولي فقط اين رو داشت Red Dead Redemption: Undead Nightmareمي خواستم بدونم اين فقط dlc ‎‏ هست يا اينكه بازي اصلي +dlc‏ هستش?ميشه يه كمي توضيح بدين?

من ميخواستم اين بازي رو بخرم ولي فقط اين رو داشت Red Dead Redemption: Undead Nightmareمي خواستم بدونم اين فقط dlc ‎‏ هست يا اينكه بازي اصلي +dlc‏ هستش?ميشه يه كمي توضيح بدين?
این فقط دی ال سی هستش و بازی اصلی همراهش نیست
درباره چی توضیح بدیم؟

خیر دوست عزیز، Undead Nightmare یک Expansion Pack هست که تفاوتش با DLC در حجم اون و عرضه شدن روی دیسک هست
نسخه ی اصلی بازی فعلا فقط به صورت جدا موجود هست و ظاهرا قراره بعدا یه GOTY Edition عرضه بشه که شامل نسخه ی اصلی و DLCـهای بازی هست

دوستان یکی از مراحل جانبی بازی هست که میری پیش یه نفر که یه چیزی شبیه هواپیما بغلش هست:دی بهت میگه یه چند تا چیز باید واسش بیاری میشه یه توضیحی بدین چه چیزایی باید واسش ببرم و کجا پیدا میشن؟ (خداییش این سگ آبی کجا پیدا میشه:دی)

دوستان یکی از مراحل جانبی بازی هست که میری پیش یه نفر که یه چیزی شبیه هواپیما بغلش هست:دی بهت میگه یه چند تا چیز باید واسش بیاری میشه یه توضیحی بدین چه چیزایی باید واسش ببرم و کجا پیدا میشن؟ (خداییش این سگ آبی کجا پیدا میشه:دی)
You will find a man named Charles Kinnear southwest of Casa Madrugada (Point 1). Kinnear is trying to fly across the valley with a primitive glider. Unfortunately he's out of supplies and needs you to help collect them. Know that unlike the challenges, items that you already have can be used to complete this task. However, it is unlikely that you'd have his requirements on you. Travel back to Rio Bravo and pick up 10 Red Sage plants. Now make your way northeast to West Elizabeth. Along the northern river bend between Tall Trees and the Great Plains you'll find the 5 Beavers to kill and skin. When traveling to both of these places, be sure to shoot birds out of the sky and collect their feathers from their corpses, as you'll need a total of 20 feathers (mixing feather types is okay). An extremely easy way to net 20 bird feathers in a matter of minutes is to complete the Pestilence home mission, where you shoot the crows to stop them from eating all your corn. Just shoot all the crows to complete the mission and after the mission is over the crow corpses will still be around, so you can use your map to find the dead body indicators to pick up their feathers.
Once you've collected all this, make your way back to Charles and give him the materials. He needs some time to finish his glider, so head to Casa Madrugada and sleep through a couple of days, then return to Kinnear's cliffside location. This will trigger one final bit of dialogue before Kinnear takes his maiden voyage. Witnessing this first take off will conclude the Stranger mission.
در کل اون فرد از شما 10 تا red sage و بیست تا پر پرنده ای به نام beaver
در نقشه زیر این مکان ها نشان داده شده است
حتما وقتی یک گیاه را چیدید یا پر یک پرنده را کنید چک کنید که حتما از همون نوع مورد نظر باشد
RDR_Strangers_Deadalus.jpg

• Like
Reactions: Celebrimbor

سلام.من یه مطلبی رو بگم.اگه خیلی حساس نباشی و فکر نکنی قرآن خدا غلط میشه، میتونی اول UnDead رو بازی کنی و بعد وقتی بازی اصلی رو پیدا کردی اونو بگیری.در واقع خودمم همینکارو کردم:d
هیچی هم نشد.یه جوریی فقط شناخت بعضی شخصیتاها رو از دست دادی که این کی بود!و اون کیه!همین!!که اینم تو روند بازی تاثیری نداره.خلاصه اگه مقید به اولویت 1 و 2 بودن شماره بازی نیستی.بگیر و حالشو ببر.

You will find a man named Charles Kinnear southwest of Casa Madrugada (Point 1). Kinnear is trying to fly across the valley with a primitive glider. Unfortunately he's out of supplies and needs you to help collect them. Know that unlike the challenges, items that you already have can be used to complete this task. However, it is unlikely that you'd have his requirements on you. Travel back to Rio Bravo and pick up 10 Red Sage plants. Now make your way northeast to West Elizabeth. Along the northern river bend between Tall Trees and the Great Plains you'll find the 5 Beavers to kill and skin. When traveling to both of these places, be sure to shoot birds out of the sky and collect their feathers from their corpses, as you'll need a total of 20 feathers (mixing feather types is okay). An extremely easy way to net 20 bird feathers in a matter of minutes is to complete the Pestilence home mission, where you shoot the crows to stop them from eating all your corn. Just shoot all the crows to complete the mission and after the mission is over the crow corpses will still be around, so you can use your map to find the dead body indicators to pick up their feathers. Once you've collected all this, make your way back to Charles and give him the materials. He needs some time to finish his glider, so head to Casa Madrugada and sleep through a couple of days, then return to Kinnear's cliffside location. This will trigger one final bit of dialogue before Kinnear takes his maiden voyage. Witnessing this first take off will conclude the Stranger mission.
در کل اون فرد از شما 10 تا red sage و بیست تا پر پرنده ای به نام beaverدر نقشه زیر این مکان ها نشان داده شده استحتما وقتی یک گیاه را چیدید یا پر یک پرنده را کنید چک کنید که حتما از همون نوع مورد نظر باشد
RDR_Strangers_Deadalus.jpg
شما چرا اشتباه راهنمایی میکنی؟!! beaver مثل اینکه میشه سگ آبی نه یه نوع پرنده!!! (خودم ردش کردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or