بعد از هر مرحله خودش اتوماتیک سیو میکنه!دوستان چجوری بعد از اینکه یه مرحله ای رو تموم کنم بازی رو save کنم نمیتونم؟وقتی کنسول رو خاموش کنم بعد روشن کنم بازی از اول برمیگرده
اگه درست یادم باشه فِک کنم توو safe house اَم وقتی بخوابی save میشه!دوستان چجوری بعد از اینکه یه مرحله ای رو تموم کنم بازی رو save کنم نمیتونم؟وقتی کنسول رو خاموش کنم بعد روشن کنم بازی از اول برمیگرده
تو مود Single Player هر شهری رو که مرحلشو انجام بدی یا شهر رو از دست زامبی ها نجات بدی، یه علامت خونه ظاهر میشه.برو تو اون خونه و یه تختخواب هست.کنار تخت Y رو بزن و سیو کن بازی رو!دوستان چجوری بعد از اینکه یه مرحله ای رو تموم کنم بازی رو save کنم نمیتونم؟وقتی کنسول رو خاموش کنم بعد روشن کنم بازی از اول برمیگرده
سلام یک مرحله از بازی هستش به نام Mother Superior Blues دو قسمت هستش قسمت اولش مادر رو حانی هستش میره پهلوش قسمت دومش که میره پهلوش غیر از اون چند زن روحانی هم هستند دختر هستند که همش م میخندن بعد بهش میگه که برو و یک کاری رو بکن و وقتی میری یک زن روحانی وایساده یک شیشه هم دستش هستش هر کاری میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده چی کار کنم این مرحله رو
اینجا هم توضیح داده نتونستم ببینم سرعتم پایینه
http://www.youtube.com/watch?v=YxMODItpNhQ
دوستان من تایپیکی ندیدم و مجبور شدم یکی جدید زدم مرسی ؟؟؟
دوستان کمک کنید فوری
اگه درست یادم باشه فِک کنم توو safe house اَم وقتی بخوابی save میشه!
تو مود Single Player هر شهری رو که مرحلشو انجام بدی یا شهر رو از دست زامبی ها نجات بدی، یه علامت خونه ظاهر میشه.برو تو اون خونه و یه تختخواب هست.کنار تخت Y رو بزن و سیو کن بازی رو!
شما لااقل یه مرحله رو بگذرون تا سیوت فعال بشه و بعدش برو توی یکی از Safe House ها، وقتی که زدی سیو بشه، یه Save Point درست میکنی و از اون به بعد روی همون Point سیوش کنمیرم تو خونه بازم سیو نمیکنه...وقتی میرم کنار تخت فقط مینوسه sleep قبلا مینوشت save sleep
جواب جالبي بوذاون دوستمون که میگه سیو نمیشه جوابش اینه :
عزیز Cheat نزن ! Cheat میزنی ، سیو نمیکنه !
Perfect Answer!اون دوستمون که میگه سیو نمیشه جوابش اینه :
اون دوستمون که میگه سیو نمیشه جوابش اینه :
Perfect Answer!
2 ساعته ملتو الاف کرده عمو جان نکن از این کارا خب:d
ممنون