Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من مرحله مکزیک هستم. ولی فک کنم آخراشه. برات بزارم؟
ولی باید بهم بگی چه جوری:)

دستت درد نکنه اگه میشه بده . خودش غنیمته .

آموزش :

مرحله 1 »

Format کردن USB Flash توسط کنسول
USB Flash خود را بعد از آپدیت به یکی از Port های USB کنسول وصل کنید و به My Xbox و سپس System Settings وارد شوید. از میان بخش های موجود در System Settings، به بخش Memory وارد شوید
باید بخشی به نام USB Storage Device در انتهای لسیت Device ها وجود داشته باشد، با زدن کلید A وارد این قسمت شوید.
(اگر بخش USB Storage Device وجود ندارد، USB Flash را به کامپیوتر وصل کنید و آن را به FAT32 یکبار Quick Format کنید و مجدداً USB Flash را تست کنید)

بعد از وارد شدن به USB Storage Device گزینه ی Configure Now و همچنین Customize وجود دارد.
برروی Configure Now کلیک کنید تا عمل تغییر Format حافظه ی USB Flash به سیستم قابل شناسایی برای کنسول صورت گیرید و درخواست آغاز کار را تایید کنید.

با تایید آن کلیه ی اطلاعات فعلی USB Flash همگی Quick Format می شود و USB Flash کاملاً خالی شده و آماده استفاده در کنسول می شود.

در بخش Customize می توانید مشخص کنید چه مقدار از حافظه ی USB Flash مورد استفاده قرار گیرید، این گزینه برای USB Flash های بالای 16GB مورد استفاده می باشد.

بعد از اتمام کار که چند ثانیه بیشتر طول نمی کشد کار USB Flash تمام شده و می توان همچون یک Storage Device از آن در کنسول استفاده کرد.

اگر در هنگام عمل Configure Now با خطای Performance Warning مواجه شدید

کافیست USB Flash را در کامپیوتر به FAT32 یکبار Quick Format کنید و مجدداً مرحله ی Configure Now را انجام دهید تا USB Flash آماده استفاده در کنسول شود.

بعد از اینکه فلش رو با ایکس باکس کانفیگور کردی باید بری تو system setting بعد memoryو بعد از اون هارد اصلی ایکس باکس که سیو ها تو روش ذخیره می کنی . بعد میری قسمت games و تو اون red dead redemption رو پیدا کن . اگه بازی رو نصب کردی اون رو select کن تا ریز فایل هاش بیاد بعد همه ی سیوها رو دونه دونه انتخاب کن و بعد کپی رو بزن و بعد هم مقصد رو فلش انتخاب کن . ولی اگه بازی رو نصب نکردی همون جا که تو قسمت games بازی رو پیدا کردی ، Y رو بزن بعد کپی و بعد از اون هم مقصد رو فلش انتخاب کن . بعد فلش رو بزن به کامپیوتر و برنامه xtaf رو اجرا کن و از منوی فایل open رو بزن . بعد از اینکه محتویات فلش رو دیدی اون کل پوشه رو extract کن یا اگه نشد دونه دونه و بریز رو کامپیوتر . بعد از اون هم که اگه میشه با ایمیلی که تو امضام هست برام بفرست ( به صورت rar
تو این تایپک هم اموزشش با عکس هست .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29593

Rob Wiethoff هستش
1384154-rob1_large.jpg

با اینکه صداش خیلی داغون بود ولی به دل می نشست:x

خدایی صداش واقعا محشره ..... اون لهجه غلیظه آمریکاییش منو دیونه کرده بود....:x

اصلا صداش داغون نیست ...همون بم بودن صداش و بی حال صحبت کردنش عشقه منه ....:x

بعد ار صداپیشه مارکوس بهترین صدایی بوده که شنیدم....:x

سلام دوستان
من تونسخه زامبی بازی یه جایی گیرکردم
تو نقشه علامت دوربین و می رم اونجا یه زامبی رو بستن و گذاشتن رو تخت
اونجاباید چی کارکنم

سلام دوستان
من تونسخه زامبی بازی یه جایی گیرکردم
تو نقشه علامت دوربین و می رم اونجا یه زامبی رو بستن و گذاشتن رو تخت
اونجاباید چی کارکنم
فکر کنم باید بری به Gaptooth Ridge بعد یه Retcher (اونایی مه یه ماده سبز بهت پرتاب میکنن) رو با طناب ببندی و بیاری.

فکر کنم باید بری به Gaptooth Ridge بعد یه Retcher (اونایی مه یه ماده سبز بهت پرتاب میکنن) رو با طناب ببندی و بیاری.
این کارو کردم بعدش اوردمش تو چادر و یه فیلمی نشون داد
بعدش دیگه هیچ علامتی تونقشه نیست باید چی کارکنم
ممنون

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or