Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسپویلر (کسایی که بازی اصلی تموم نکردن نخونن)
بعد از مردن جان مارستن تو نسخه اصلی RDR بازی با پسرش ادامه داره؟؟؟؟ یا بعد از اینکه پسرش بزرگ میشه بازی دیگه تمومه؟؟؟؟
یه کمکی بکنید ممنون میشم.
باید بری اون یارو پلیسه که دستور قتل ِ جان رو داد رو بکشی و ازش انتقام بگیری . تو Journal ـه بازی نوشته .

سلام.
خب یه گرد و خاکی از این تاپیک بگیرم و یه تجدید خاطراتی هم برای دوستان بشه:d
آقا این Undead Nightmare رو تموم کردم ولی فقط 66% از Game Play بازی تموم شده!!!!!!!!!!!!!:-/هیچ مرحله ای هم تو نقشه نیست که برم!همه شهر ها هم امن و امانه!جان مارستون بینوا هم که.......
خب حالا باید چیکار کنم؟34 درصد باقیمونده چی میشه؟من فقط Single Players بازی کردم!نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم!لطفا ً اگه یادتونه بهم بگید.

دوستان من هنوز منتظرم!چیکار کنم؟فقط دارم اسب سواری میکنم!3 تا از اسب هارو رام کردم!یکیش پیدا نمیشه!همه شهر ها هم امن و امانه!این یارو جان هم انقدر نعره میزنه رو اعصابمه!یه جورایی دیگه لووووووووسسسسس شد بازی!آخر داستانو خوب جمع نکردن!هرچند بازی رو یه شاهکار خارق العاده میدونم.

دوستان من هنوز منتظرم!چیکار کنم؟فقط دارم اسب سواری میکنم!3 تا از اسب هارو رام کردم!یکیش پیدا نمیشه!همه شهر ها هم امن و امانه!این یارو جان هم انقدر نعره میزنه رو اعصابمه!یه جورایی دیگه لووووووووسسسسس شد بازی!آخر داستانو خوب جمع نکردن!هرچند بازی رو یه شاهکار خارق العاده میدونم.
War رو پیدا نکردی؟ الان متاسفانه جاهاشون رو یادم نمیاد! اینجا راهنمای کامل بازی هست غیر از اون 4 تا اسب یکی دیگه هم هست لینکی که دادم رو باز کن پیداش میکنی
راجب نعره زدنهای جان هم که خب باید تحمل کنی:دی

مرسی رابین جان.
War چیه؟یه اسب دیگست؟غیر از اون چهار تا؟این جک کی وارد بازی میشه؟من اون اسبی که مریضه و ازش خون میچکه و اونی که آتیش داره و اونی که حاله سفید دور و برشه رو گرفتم!دیگه چی باید بگیرم؟ضمنا ً اگه من اسبمو عوض کنم، دیگه نمیتونم سوار قبلی بشم؟اگه میشه،چطور باید پیداش کنم؟

آخرین ویرایش:
War چیه؟یه اسب دیگست؟غیر از اون چهار تا؟این جک کی وارد بازی میشه؟من اون اسبی که مریضه و ازش خون میچکه و اونی که آتیش داره و اونی که حاله سفید دور و برشه رو گرفتم!دیگه چی باید بگیرم؟ضمنا ً اگه من اسبمو عوض کنم، دیگه نمیتونم سوار قبلی بشم؟اگه میشه،چطور باید پیداش کنم؟
هر 4 تا اسب آخر الزمانی (The Four Horses of the Apocalypse) رو شما گرفتی . یکی دیگه هست که اون به صورت مخفیه این لینک رو باز کن محل پیدا کردنش رو کامل نشون داده برای عوض کردن اسبهات هم inventory رو باز کن از اونجا برگه هایی تحت عنوان Blood Pact وجود داره اسبهات با اسمهای Death,War,Pestilence,Famine هستند میتونی انتخابشون کنی

سلام
رفته بودم دنبال یکی از این wanted ها
داشتم میرفتم که دیدم یه پیرمردی رو زمین پخشه:d
ما هم حس انسان دوستیمون گل کرد و رفتم نزدیکش
وقتی رفتم نزدیکش خود به خود یه mission جدید شروع شد
حالا که بردمش پیش دکتر و .....، میبینم اون علامت قرمزه مال wanted تو نقشه نیست
الان باید چیکار کنم؟؟:(

سلام
رفته بودم دنبال یکی از این wanted ها
داشتم میرفتم که دیدم یه پیرمردی رو زمین پخشه:d
ما هم حس انسان دوستیمون گل کرد و رفتم نزدیکش
وقتی رفتم نزدیکش خود به خود یه mission جدید شروع شد
حالا که بردمش پیش دکتر و .....، میبینم اون علامت قرمزه مال wanted تو نقشه نیست
الان باید چیکار کنم؟؟:(
باید یه بار دیگه بری اونجا که پوستره بود بعد باز شروع کنیش :دی

• Like
Reactions: hasankachal
از کجا میتونم بفهمم چندتا wanted رو رفتم؟ در کل چندتا wanted هست؟؟؟

یادم نمیاد که جایی از بازی نوشته باشه
کلن هر چی تو بازی هست تویه قسمت Statics هست اونجارو بگرد:d

ویرایش: اینو گیر اوردم اگه مشکلی بود در خدمتم:
For a 100% completion, you will need to do at least 20 bounty missions. There are 20 different locations where a bounty can be found. Completing a bounty at each different location contributions 0.1% to your progress.

New Austin:

Brittlebrush Trawl
Hanging Rock
Mercer Station
Mescalero
Rattlesnake Hollow
Repentance Rock
Rio Del Lobo
Silent Stead

Neuva Paradiso:

Barranca
Hendidura Grande
Laguna Barrego
Ojo Del Diablo
Plata Grande
Primera Quebara
Rancho Polvo
Sepulcro

West Elizabeth:

Aurora Basin
Bearclaw Camp
Nakoti Rock
Tanner's Reach

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم.این Undead bait باید از کجا پیدا کنم...:-/:-/
اقا یکی کمک کنه من اخر بازی اونجایی که پسره بزرگ شده گیر کردم هیچی تو نقشه نیست کجا باید برم کمکم کنید که بازی رو تموم کنم؟
رو نقشه یه دایره های صورتی رنگی هستش باید بری اونجا تا کسی که دستور قتل پدرشو دادرو پیدا کنیو بکشی...

باید بری اون یارو پلیسه که دستور قتل ِ جان رو داد رو بکشی و ازش انتقام بگیری . تو Journal ـه بازی نوشته .

من چون پارسال نیمه کاره تا اینجا ولش کردم به امیده اونکه بازی تموم شده میپرسم چجوری باید بکشیمش ؟؟؟؟
قبل از اینکه برسم به اونجا جوابمو بدین ممنون میشم
چرا کشتنش ؟؟؟؟ یه توضیحی برای بخشه داستانش میدی ....
بعد اون دونفری که اول بازی کلانترن با کت و شلوار دارن جان رو میبرن سواره قطار کنن همونا بودن؟؟؟؟
برای چی اصلا سواره قطار میشه ؟؟؟؟
تو زندان بوده ؟؟؟؟؟؟
این بخش های بازی هنوزم برام مبهمه ....

من چون پارسال نیمه کاره تا اینجا ولش کردم به امیده اونکه بازی تموم شده میپرسم چجوری باید بکشیمش ؟؟؟؟
قبل از اینکه برسم به اونجا جوابمو بدین ممنون میشم
چرا کشتنش ؟؟؟؟ یه توضیحی برای بخشه داستانش میدی ....
بعد اون دونفری که اول بازی کلانترن با کت و شلوار دارن جان رو میبرن سواره قطار کنن همونا بودن؟؟؟؟
برای چی اصلا سواره قطار میشه ؟؟؟؟
تو زندان بوده ؟؟؟؟؟؟
این بخش های بازی هنوزم برام مبهمه ....

شما در قسمت شمال شرقی نقشه یه stranger task میبینی (از اون علامت سوالا که ماموریت جانبیه) اسمشم هست remeber my family اون انجام بدی تیتراژ آخر بازی میاد بعد دیگه هر کاری بخوای میتونی بکنی چون دیگه داستان کاملا تموم میشه
داستان هم از این قراره که جان مارستن خودش خلافکار بود و با یه شارلاتان به نام Bill Williamson همکار بود. اون دو نفر دو تا مامور فدرال بودن که جان رو مجبور به مقابله با همین بیل میکنن و در عوض خانواده ی جان رو هم گروگان میگیرن
وقتی جان بالاخره کار اونا رو انجام میده بر میگرده پیش خانوادش ولی اونا نامردی می کنن و جان رو میکشن.

• Like
Reactions: Siavash_MH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or