Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من 70% را تمام کردم
موریسون هم از زنده شد کل نقشه چیزی وجود نداره دوستان نوشتن میری به بلک واتر و علامت سوال اونجا چیزی نیست ایا بازی تمام شده یا باید کاری کنم که علامت سوال باز بشه؟[

Last edited by a moderator:
من بازی که میکنم و مرحله رو رد میکنم خودش اون گوشه میزنه Saving ولی بعداً که باز دستگاهرو روشن میکنم و میام تو بازی باز میبینم بازی از خیلی قبل تر میاد
ببینم روش Save مخصوصی داره یا همون سیو کردن اتوماتیکی که خودش انجام میده؟؟
راستی این دوستمون گفته 70 درصد بازیو بازی کرده مگه تو بازی میزنه چند درصد رفتیم؟

من بازی که میکنم و مرحله رو رد میکنم خودش اون گوشه میزنه Saving ولی بعداً که باز دستگاهرو روشن میکنم و میام تو بازی باز میبینم بازی از خیلی قبل تر میاد
راستی این دوستمون گفته 70 درصد بازیو بازی کرده مگه تو بازی میزنه چند درصد رفتیم؟
در مورد سیوینگ منم این مشکل را داشتم
احتمالا مشکل از تنظیمات تاریخ و ساعت کنسولتون هستش که احتمالا هر بار خاموش کنید دستگاه را ریست میشه
بازی هم بر حسب زمان کنسول آخرین سیو را باز میکنه
یعنی اگر یه بار دوساعت بازی کنید و روز بعد یه ساعت
دستگاه سیو دیروز که دوساعت بازی کردید را لود میکنه
بله بازی مثل GTA یه درصد داره که نشون میده چقدر از بازی را کامل کردید
که شامل ماموریت های اصلی و فرعی و چالش ها و ... است

سلام من 70% را تمام کردم
موریسون هم از زنده شد کل نقشه چیزی وجود نداره دوستان نوشتن میری به بلک واتر و علامت سوال اونجا چیزی نیست ایا بازی تمام شده یا باید کاری کنم که علامت سوال باز بشه؟[

دوسته عزیز اگه Cast آخر بازی رو دیدی یعنی روال داستانی بازی تمام شده.
مگر اینکه بخوای مرحله های فرعی رو بری و بازی رو 100 درصد کنی

در مورد سیوینگ منم این مشکل را داشتم
احتمالا مشکل از تنظیمات تاریخ و ساعت کنسولتون هستش که احتمالا هر بار خاموش کنید دستگاه را ریست میشه
بازی هم بر حسب زمان کنسول آخرین سیو را باز میکنه
یعنی اگر یه بار دوساعت بازی کنید و روز بعد یه ساعت
دستگاه سیو دیروز که دوساعت بازی کردید را لود میکنه
بله بازی مثل GTA یه درصد داره که نشون میده چقدر از بازی را کامل کردید
که شامل ماموریت های اصلی و فرعی و چالش ها و ... است

یکی که بازیو تموم کرده دمش گرم بیاد بگه چکار هایی باید کرد که مراحل زود پیش بره و بازی تموم بشه

دوسته من این برمیگرده به مشکل تاریخ کنسولتون که جریان برق قطع شه بر میگرده به تاریخ اولیه
که شما خودتون اون تاریخی روک ه به صورت دستی سیو کردین جلوتر از سیو اتوماتیک دستگاه و همیشه از روی اون سیو دستی بارگزاری میشه
بهتره اون سیو رو پپاک کنین و بزارین همیشه سیو اتوماتیک انجام بشه
برای تموم شدن سریع بازی هم اگه اسب سواری خیلی وقتتونو میگیره بهتره با درشکه مسافرت کنید و اینکه جایی که درشکه نبود و قابلیت سیو یا رسیدن به شهر رو نداشتین بازی رو از سیو اتوماتیک لود کنین تو نزدیک ترین شهر میارتونه که میتونین سوار درشکه شین

یه سوال، خط اصلی بازی رو تموم کنیم، میشه بازی رو ادامه داد و مرحله های فرعی رو رفت؟
UN رو نمیدونم ولی توی بازی اصلی، به غیر از یکی از ماموریت های فرعی که همون موقع که وقتشه باید انجام داد و تاثیری هم روی 100% کردن بازی نداره، بقیشو میشه بعد از پایان خط اصلی داستان ادامه داد و بازی رو کامل کرد.

بلاخره بعد از مدت ها UN رو تموم کردم ... خوب بود اما به گرد پای نسخه اصلی نمیرسه.
همه چیز تو بازی تکراری و اعصاب خورد کن بود . گرافیکش با قبلی فرقی نمیکرد اما عملکرد سیستم بسیار پایین بود و فریم های بازی بسیار رو مخ !.. خیلی هم بی سر و ته تموم میشه!

ببینم این Undead Nightmare که میگید شماره جدید بازی هست؟؟
منم این Redemption رو تموم کردم واقعا بازیه خوبی بود.اول بدم میامد از بازی ولی بعداز مرگ جان:(( از بازی خوشم اومد!!!!!!

Last edited by a moderator:
اقا من اونجایی که جان زنده میشه و تبدیل به زامبی شده گیر کردم چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or