یعنی چی؟خوب باید مراحل رو بری که تموم شه دیگهیکی که بازیو تموم کرده دمش گرم بیاد بگه چکار هایی باید کرد که مراحل زود پیش بره و بازی تموم بشه
در مورد سیوینگ منم این مشکل را داشتممن بازی که میکنم و مرحله رو رد میکنم خودش اون گوشه میزنه Saving ولی بعداً که باز دستگاهرو روشن میکنم و میام تو بازی باز میبینم بازی از خیلی قبل تر میاد
ببینم روش Save مخصوصی داره یا همون سیو کردن اتوماتیکی که خودش انجام میده؟؟
راستی این دوستمون گفته 70 درصد بازیو بازی کرده مگه تو بازی میزنه چند درصد رفتیم؟
سلام من 70% را تمام کردم
موریسون هم از زنده شد کل نقشه چیزی وجود نداره دوستان نوشتن میری به بلک واتر و علامت سوال اونجا چیزی نیست ایا بازی تمام شده یا باید کاری کنم که علامت سوال باز بشه؟[
در مورد سیوینگ منم این مشکل را داشتم
احتمالا مشکل از تنظیمات تاریخ و ساعت کنسولتون هستش که احتمالا هر بار خاموش کنید دستگاه را ریست میشه
بازی هم بر حسب زمان کنسول آخرین سیو را باز میکنه
یعنی اگر یه بار دوساعت بازی کنید و روز بعد یه ساعت
دستگاه سیو دیروز که دوساعت بازی کردید را لود میکنه
بله بازی مثل GTA یه درصد داره که نشون میده چقدر از بازی را کامل کردید
که شامل ماموریت های اصلی و فرعی و چالش ها و ... است
یکی که بازیو تموم کرده دمش گرم بیاد بگه چکار هایی باید کرد که مراحل زود پیش بره و بازی تموم بشه
من بازی که میکنم و مرحله رو رد میکنم خودش اون گوشه میزنه Saving ولی بعداً که باز دستگاهرو روشن میکنم و میام تو بازی باز میبینم بازی از خیلی قبل تر میاد
ببینم روش Save مخصوصی داره یا همون سیو کردن اتوماتیکی که خودش انجام میده؟؟
راستی این دوستمون گفته 70 درصد بازیو بازی کرده مگه تو بازی میزنه چند درصد رفتیم؟
UN رو نمیدونم ولی توی بازی اصلی، به غیر از یکی از ماموریت های فرعی که همون موقع که وقتشه باید انجام داد و تاثیری هم روی 100% کردن بازی نداره، بقیشو میشه بعد از پایان خط اصلی داستان ادامه داد و بازی رو کامل کرد.یه سوال، خط اصلی بازی رو تموم کنیم، میشه بازی رو ادامه داد و مرحله های فرعی رو رفت؟
شما احتمالا سوار بر اسب hungarian half bred بودینیه سوالی، من تو Thieve's Land که میرم، همه شروع میکنن بهم شلیک کردن! لباس خاصی هم تنم نیست، البته Fame و Honor نسبتا خوبی دارم، دلیلش همینه؟