اقا من اونجایی که جان زنده میشه و تبدیل به زامبی شده گیر کردم چیکار کنم؟
اولاً بزار تو اسپویلر کسانی که RDR و Undead Nightmare رو تمام نکردن ،نخونن!
دوماً شما آخر Undead Nightmare رو لو دادی! سوم اینکه بخش داستانی بازی تموم شده حتی اگه بازی رو 100 درصد کنید بازم میتونید در دنیای پر از زامبی به گشتُ گذار بپردازی!
من حدود 6 ماه این بازی را نگه داشتم تا عید تمام وقت بتونم بازی کنم بازیِ خیلی خوبی بود البته خط داستانیش خیلی بهتر از ماموریتهای جانبی بود کلا ً زیاد از ماموریتهای جانبیش خوشم نیومد برخلاف آساسینس کریت که ماموریتهای جانبی فوق العاده کار شده در RDR بعد از کمی بازی کردن این ماموریتها کسل کننده میشن .
در ضمن :
کشته شده جان مارسون آخر بازی خیلی ضد حال بود !!! آخه شخصیتی که اینقدر خوب ساخته شده بود چرا باید در همین نسخه ی اول کشته می شد !!!!!!؟ شخصیت و چهره پردازی جک اصلا ً حس و حال جان را نمی تونه به من القا کنه ! و به نظرم جان باید حالا حالاها زنده می موند و در دنیای گیم مانند شخصیتهایی مثل سم فیشر و مکس پین و ... اسطوره ی زنده باقی می موند می شد آخر بازی را همین طور حماسی ولی با زند موندن جان تمام کرد.
من حدود 6 ماه این بازی را نگه داشتم تا عید تمام وقت بتونم بازی کنم بازیِ خیلی خوبی بود البته خط داستانیش خیلی بهتر از ماموریتهای جانبی بود کلا ً زیاد از ماموریتهای جانبیش خوشم نیومد برخلاف آساسینس کریت که ماموریتهای جانبی فوق العاده کار شده در RDR بعد از کمی بازی کردن این ماموریتها کسل کننده میشن .
در ضمن :
کشته شده جان مارسون آخر بازی خیلی ضد حال بود !!! آخه شخصیتی که اینقدر خوب ساخته شده بود چرا باید در همین نسخه ی اول کشته می شد !!!!!!؟ شخصیت و چهره پردازی جک اصلا ً حس و حال جان را نمی تونه به من القا کنه ! و به نظرم جان باید حالا حالاها زنده می موند و در دنیای گیم مانند شخصیتهایی مثل سم فیشر و مکس پین و ... اسطوره ی زنده باقی می موند می شد آخر بازی را همین طور حماسی ولی با زند موندن جان تمام کرد.
RDR شماره دومه
اتفاقا همون ماموریت جانبیاش باحا بود یهویی میومد رو نقشه!
عشق بانتی هانتر بودم فقط یارو رو با طناب میووردم!پدرشونو در میووردم!
آنلاینشم یادش بخیر با تیم مشعل روشن کرده بودیم روی یه تپه بودیم زامبیا رو میزدیم
دقیقه آخر خیانت کردم همه رو کشتم
بعد رفتم تو پیکه باسین مخفی شدم
من که زندگیم شده بود رد دِد حدودا تا 90 درصد هم کاملش کردم.
کلا اگه تو بازی الکی تو خیابون ها هم راه بری حال میده.
داستانش هم که فکر کنم جزو افسرده کننده ترین داستان ها باشه.
مقامات رد دِد به نقل از نشریه دنیای بازی(سال 1389):
بهترین بازی اکشن سوم شخص.
جان مارستون،شخصیت سال.
اسب رد دِد،بهترین وسیله نقلیه ی سال.
اینها هم مقامهاییه که رد دِد توش کاندید شده بود:
بهترین بخش چند نفره.
جان مارستن،با مرام ترین شخصیت سال.
جان مارستن،پدر نمونه.
بلاندر باس(دی ال سی،بخش زامبی)،بهترین اصلحه ی سال.
سلام.
خب یه گرد و خاکی از این تاپیک بگیرم و یه تجدید خاطراتی هم برای دوستان بشه:d
آقا این Undead Nightmare رو تموم کردم ولی فقط 66% از Game Play بازی تموم شده!!!!!!!!!!!!!هیچ مرحله ای هم تو نقشه نیست که برم!همه شهر ها هم امن و امانه!جان مارستون بینوا هم که.......
خب حالا باید چیکار کنم؟34 درصد باقیمونده چی میشه؟من فقط Single Players بازی کردم!نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم!لطفا ً اگه یادتونه بهم بگید.