Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظورم همین DLC جدیده...

شماره اصلی که خیلی وقته بازی کردم

سلام دوست عزیز ارزش یه دفعه بازی کردن رو داره بخر دیگه اینقدر ها که دوستان میکوبنش بد نیست بخش آنلاینشم قشنگه داستانشم خوبه. حال میده تو محیط وسترن زامبی میکشی یه تجربه جدیدی هستش.

دوستان من اين DLC رو الان 37 درصد رو رفتم
تمام شهر ها رو هم پاك كردم Blue cross زده روشون
همه ماموريت هاي داستاني رو هم رفتم

الان بايد چه كار كنم ؟

رو نقشه هيچ چيز نيست

تمام علامت هاي سوال رو هم رفتم

نزديك به 45 دقيقه با اسب به هر جايي كه مي شد سرك كشيدم هيچ خبري نيست
جز تك و توك افرادي كه كمك ميخوان يهو ظاهر ميشن كه اونها رو هم انجام دادم

راستي دوستان اون سمت رودخانه هم ميره ؟
تمام مسير ها به اون سمت خراب شده و اتيش گرفته

من اوایل این آنددم بعد از اینکه رفتم پیش اون مکزیکیا و اون پیره مرده که دهن مارو آسفالت کرده بود شیشه هاشو داد بهم نمیدونم چیکار کنم دموشم زدم رفت آخه... (در ضمن باگاش بیشتر شده تو این انگار)

منظورم همین DLC جدیده...

شماره اصلی که خیلی وقته بازی کردم
راستش رفیق این dlcجدیده واقعا از یه نظرهایی زیباست
هم داستانش قشنگه هم اینکه یه سبک جدید در زامبی بازیه...
زامبی بازیه آزاد آزاد مثل جی تی ای به این میگن
نه این که72ساعت وقت داشته باشی از میون یه دنیا زامبی که هیچوقت تموم نمیشن لایی بکشی و مبادا وقت تموم بشه....:(

• Like
Reactions: Farh@d
سلام آقایون توundeadبعد از رد کردن همه ی علامت سوال های سفیدوسبزوحروف یه ماموریتی هست که اون مرد میخواد فیلم برداری کنه دیگه نمیدونم باید چی کار کنم رو مپ ماموریتی نیست منو خواهشا راهنمایی کنید ممنون میشم تازه 3 ساعت بازیش کردم و فکر نکنم تموم بشه:-?

سلام داش محمد رضا تو undeadبعد از انجام دادن همه ی ماموریت در قسمت بالایی نقشه دیگه ماموریتی تو قسمت پایینی نیست ؟شما چطور اونور نقشه رو باز کردین منو راهنایی کنید.

سلام آقایون توundeadبعد از رد کردن همه ی علامت سوال های سفیدوسبزوحروف یه ماموریتی هست که اون مرد میخواد فیلم برداری کنه دیگه نمیدونم باید چی کار کنم رو مپ ماموریتی نیست منو خواهشا راهنمایی کنید ممنون میشم تازه 3 ساعت بازیش کردم و فکر نکنم تموم بشه:-?
براي فيلم برداري بايد يكي از اين زامبي هايي كه ماده سبز پرت ميكنن رو با طناب ببندي با اسب بياري براي يارو
سلام داش محمد رضا تو undeadبعد از انجام دادن همه ی ماموریت در قسمت بالایی نقشه دیگه ماموریتی تو قسمت پایینی نیست ؟شما چطور اونور نقشه رو باز کردین منو راهنایی کنید.
منم همينجا مونده بودم كه ديدم اون گياه هايي كه تو ليست survivor هست رو براي اون پيره مرده بايد جمع كنم و يادم رفته بود
اونها رو جمع كني بدي بهش بازي ادامه پيدا ميكنه و يكم جلوتر ميري قسمت پايين نقشه و اونجا هم كلي ماموريت و شهر هست كه بايد blue cross بشن

آقا ممنون از لطفت.فقط گلsnow drop نمیتونم پیدا کنم کدوم منطقه هستش؟
دوست عزیز کسی که جواب منو نداد حداقل بزا جواب شما رو بدم من... توی غرب بلک واتر یه جایی هست که برفیه به نام tall tree یه همچین چیزی اطراف اونجا ها میتونی پیدا کنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or