Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی یه سوال الان من تمام ماموریت ها رو تو Undead انجام دادم
فقط مونده علامت سوال ها مرحله دیگه نیست انجام بدیم آخرین مرحله ای که رفتم وست دیکنز گذاشت رفت مکزیک از اون به بعد فقط علامت سوال ها مونده برام کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

ویرایش : خوب مشکل ما هم حل شد جالب بود کلی حالم داد فقط جان زامبی شد یه ذره نافرم شد البته زامبی شدنش بعد از اون مرگش بهتره حداقل زیر خاک نموند اومد بیرون زامبی جان خیلی بهتر از اون پسره گوگولیشه .

Last edited by a moderator:
تموم شد !!!
اصلا باورم نمیشه زامبی روی باکس شات بازی خود جان مارستن باشه نمیدونم چیو میخواستن با این حرکت نشون بدن ولی اینبارم پایان بازی شوکه کننده بود
واقعا نمیدونم چی بگم فقط منظور داستان نویس رو نفهمیدم از این کار!یا میخواست لذت زامبی بودن رو بچشیم یا میخواست نشون بده که جان حتی وقتی زامبی هم میشه به مردم کمک میکنه
فقط غیر عادیه یعنی بازم زامبی ها میزننت یا تو نمیتونی کسی رو بجوی و بوخوری
کاشکی زنشم زامبی میشد
ولی گمونم بیشتر کرکتر هارو کشتیم شخصا از کشتن ابرهام ریز ناراحت شدم
در کل خیلی عالی بود

آقا.من الان بزرگی های جک شدم.بعدا دیگه حرف هایی تو نقشه مانند:m-a-j-...........نمی آید.
آیا یعنی دیگه بازی تموم شد؟:-/
یه علامت سوال توی Black Water هستش اونو تا اخر برو بازی تموم میشه

بروبکس این اسب شاخدار رو پیدا کردید ؟ من همه اسب ها رو رام کردم این یه دونه پیدا نمیشه تو Undead Nightmare تو نقشه جاش اینجاست ولی هر چه قدر میگردم نمیاد اگر کسی میدونه یه راهنمایی کنه من رو ممنون.

Unicorn_location.jpg

بروبکس این اسب شاخدار رو پیدا کردید ؟ من همه اسب ها رو رام کردم این یه دونه پیدا نمیشه تو Undead Nightmare تو نقشه جاش اینجاست ولی هر چه قدر میگردم نمیاد اگر کسی میدونه یه راهنمایی کنه من رو ممنون.

Unicorn_location.jpg
سلام شما اول باید hunting challenges تا آخر برید که آخریشم کشتن یه حیوون به نام Chupacabra هست که معمولا اطراف Nuevo Paraiso و شمال غرب Torquemada(همونجایی که تو نقشه عکس سه تا اسب هست)و جنوب شرقی Perdido و جنوب Casa Madrugada و شمال Chuparosa نزدیک رود هست.وقتی که اون حیوون پیدا بشه توی نقشه معلوم میکنه که اینجا یه creature وجود داره.البته من خودم این حیوون رو تو Torquemada (همون جایی که توی عکس گذاشتین )پیدا کردم.وقتی این حیوون رو کشتید باز unicorn تو شمال Torquemada پیدا میشه.ولی برعکس اون چهار تا اسب توی نقشه معلوم نمیکنه که اینجا یه creature وجود داره.unicorn رو باید از رنگین کمانی که دنبالشه پیدا کنید.
باتشکر.

سلام به همگی یه سوال الان من تمام ماموریت ها رو تو Undead انجام دادم فقط مونده علامت سوال ها مرحله دیگه نیست انجام بدیم آخرین مرحله ای که رفتم وست دیکنز گذاشت رفت مکزیک از اون به بعد فقط علامت سوال ها مونده برام کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

ویرایش : خوب مشکل ما هم حل شد جالب بود کلی حالم داد فقط جان زامبی شد یه ذره نافرم شد البته زامبی شدنش بعد از اون مرگش بهتره حداقل زیر خاک نموند اومد بیرون زامبی جان خیلی بهتر از اون پسره گوگولیشه .

اقا قربون دستت منم همین مشکلو دارم ... وست دیکنز رفت مکزیک ، اون ماموریت گرفتن زامبی برای فیلمبرداری ، و همچنین سوزوندن اون تابوتا که اون یارو Seth بهم داده بود رو انجام دادم... همه ی علامت سوالا ی سفید رو هم رفتم ... منتها هیچ ماموریتی نمیبینم ...

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ...

اقا قربون دستت منم همین مشکلو دارم ... وست دیکنز رفت مکزیک ، اون ماموریت گرفتن زامبی برای فیلمبرداری ، و همچنین سوزوندن اون تابوتا که اون یارو Seth بهم داده بود رو انجام دادم... همه ی علامت سوالا ی سفید رو هم رفتم ... منتها هیچ ماموریتی نمیبینم ...

سلام من وقتی اینطوری شد رفتم علامت سوال ها رو رد کنم که یه علامت سوال تو شهر Armadilo بود میری با کلانتر حرف میزنی و بعد تو شهر پشت کافه باید دو تا همکار کلانتر رو پیدا میکردی که زامبی شدن و باید بکشیشون این علامت سوال رو که انجام دادم تو نقشه Mission جدید ظاهر شد ادامه بازی رو رفتم .

تو هم تست کن حتما همین شکلی Mission بعدی ظاهر میشه تو نقشه .

یه حیوون به نام Chupacabra هست که معمولا اطراف Nuevo Paraiso و شمال غرب Torquemada(همونجایی که تو نقشه عکس سه تا اسب هست)و جنوب شرقی Perdido و جنوب Casa Madrugada و شمال Chuparosa نزدیک رود هست

آقا من هم این جایی که گفتی هم چند تا جا از اینترنت پیدا کردم سمت Perdido هر چه قدر میگردم این جونوره نیست که نیست همه 5 تا Treasor رو هم پیدا کردم فقط این جونور افسانه ای مونده دیگه کجا رو بگردیم اینو بشه پیدا کرد مثل اینکه بره من فرق میکنه جاش.

آقا من هم این جایی که گفتی هم چند تا جا از اینترنت پیدا کردم سمت Perdido هر چه قدر میگردم این جونوره نیست که نیست همه 5 تا Treasor رو هم پیدا کردم فقط این جونور افسانه ای مونده دیگه کجا رو بگردیم اینو بشه پیدا کرد مثل اینکه بره من فرق میکنه جاش.
سلام .باید hunting challenges شما بگه برین کدوم حیوون رو بکشین اخرین لولش همین کشتن این حیوونه.اصلا ربطی به treasure hunting نداره.

من خودم زیاد با این Undead Nightmare حال نکردم
همش باید از یه جایی بری بالا و کاور گرفتن کلا کاربرد نداره
برای من که آزار دهنده بود

شدیدا با شما موافقم این DLC فعلا بدجور حال گیری هست همش باید کاور بگیری آخرش هم که :-&

شدیدا با شما موافقم این DLC فعلا بدجور حال گیری هست همش باید کاور بگیری آخرش هم که :-&

کاورگیری برا چی مگه تیراندازی میکنن ؟ :d
مستقیم برو جلو همه رو هدشات کن دیگه اتفاقا خیلی هم فاز میده ترکوندن مُخشون

آقا تو این undead nightmare وقتی همه mission و علامت سؤال آرو رفتم,دیگه که نباید دوباره مثل قبلی برم دنباله یه علامت سؤاله دیگه بگردم که بازی واقعاً تموم شه؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or