Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان کسی undead nightmare را دارم باز می کنم و قسمتی که باید برای یک فیلم ساز یک چیزی پیدا کنم باید از کجا پیداش کنم اصلا این چیه که دنبالش بگردم
و تو نقشه ایکنشم یک دوربین کلاسیک هست
باتشکر

سلام دوستان کسی undead nightmare را دارم باز می کنم و قسمتی که باید برای یک فیلم ساز یک چیزی پیدا کنم باید از کجا پیداش کنم اصلا این چیه که دنبالش بگردم
و تو نقشه ایکنشم یک دوربین کلاسیک هست
باتشکر
تو صفحه های قبل گفتن(زامبی سبز)

سلام علیکم...

آقا دنیای گیم رو زیرو رو کرده این بازی ...بازی سازها رو خاک بر سر کرده...تمام جایزه ها رو درو کرده...گوتی در گوتی شده این بازی....

پ کجان طرفدارهای RDR خدا ???!!!

سلام علیکم...

آقا دنیای گیم رو زیرو رو کرده این بازی ...بازی سازها رو خاک بر سر کرده...تمام جایزه ها رو درو کرده...گوتی در گوتی شده این بازی....

ای بابا
همه تاپیک ها رو زیر و رو کردی
به خدا میدونیم rd:r بازیه فوق العاده ایه دیگه نیازی به گفتن نیست!

سلام علیکم...

اخوی 7 ماه از ریلیزش گذشت همه ام که یدور براش مردن قبل از ریلیزم که همینجا 6-7 نفر طناب اوردن حکم اعدام خودشونو صادر کردن دیگه الان جز اینکه بیان هی بگن اقا تبریک میگم اون یکی بگه من بیشتر تبریک میگم حرفه دیگه نمیمونه که
باو همه میدونن معرکس بیخیال

آقا من به یه مرحله رسیدم که دینامیت و Undead bait ازم میخواد من Bait رو دارم اما دینامیت رو نمیدونم از کجا پیدا کنم

باید منتظر بشی به شهرات حمله کنن بعد بری شاید شانس بیاری دینامیت بگیری:دی
اگه شهری نگرفتی که چه بهتر برو شهرا بگیر
اگه دینامیت دادن سیو کن برگرد پیش یارو:d
من سیو نکردم ماموریتش نیمد:d

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or