Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالا یکی از DLC های بازیه چون اصلا توی نسخه کامل تا اواخر بازی به Black Water نمیری

و تعداد ماموریت های نسخه کامل خیلی بیشتر از این حرفاست

و نسخه کاملشو داری؟
اول بازی بگو چی میشه؟
من مطمئن بشم dlc
بعد...

خوب شما بگو ببینیم آخر بازی چی شد؟!؟!
اسم دوتا شخصیت رو بگو؛ داستان رو بگو!
احتمالاً همون DlC بوده مال شما.
عجب تفریحی در اومده ولی!
اخرش جان دستشو میکنه از قبر بیرون زنده میشه
بعدشم زامبیه
ولی زامبیه با عقله بی عقل نیست وقتی میاد بیرون بازی تمام میشه فقط ماموریت جانبی داره
اسم دو شخصیت که
توماس و ست

بعدشم زامبیه
ولی زامبیه با عقله بی عقل نیست وقتی میاد بیرون بازی تمام میشه فقط ماموریت جانبی داره
اسم دو شخصیت که
توماس و ست

100 % مال شما نسخه کامل نیست

چون توی نسخه کامل آخر بازی

جان میمیره و بعد نشون میده قبر زنش هم همونجا کنارشه و شخصیت بازی هم میشه پسر جان ( جک ) که میتونی باهاش بچرخی و ماموریت های فرعی بری

بعدشم زامبیه
اسم دو شخصیت که
توماس و ست

ای بابا
این که خب dlc هستش دیگه
داستان بازی رو هم تو sp بذار همه بازی رو لو دادی رفت!

• Like
Reactions: Soap McTavish
بعدشم زامبیه
اسم دو شخصیت که
توماس و ست

کی dlc undead nightmare رو به عنوان بازی اصلی بهت قالب کرده؟
یه روزه کل بچه ها رو گذاشته سر کار!:))

• Like
Reactions: Soap McTavish
بعدشم زامبیه
اسم دو شخصیت که
توماس و ست
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله!
خیلی ممنون!
دوستان زحمتو کشیدن دیگه!
100 % مال شما نسخه کامل نیست

چون توی نسخه کامل آخر بازی

جان میمیره و بعد نشون میده قبر زنش هم همونجا کنارشه و شخصیت بازی هم میشه پسر جان ( جک ) که میتونی باهاش بچرخی و ماموریت های فرعی بری
ای بابا
این که خب dlc هستش دیگه
داستان بازی رو هم تو sp بذار همه بازی رو لو دادی رفت!
100% دی ال سی هستش!
کی dlc undead nightmare رو به عنوان بازی اصلی بهت قالب کرده؟
یه روزه کل بچه ها رو گذاشته سر کار!:))
حالا اگه من نمیومدم شما همچنان میخواستید در عجب بمونیـــــــــــد؟!؟!:d
(شوخی کردم!)

سلام
اقا یکی مارو دریابه!!!!!!
1.rank 10 که گل باید جمع کنی چرا تموم نمیشه ، توی راهنمای قدم به قدم نوشته باید 10 گل توی بالای تال تری tall tree جمع کنی هر چی بوده جمع کردم بجز یکی که بالای کوهستانه ولی حتی نصفشم پر نشده (اون یدونه گل رو نمی دونم چجوری باید گرفت ، یه جاییه مخفی، بقله همون جایی که پسرشو از دست خرس نجات دادم ، خودم رو کشتم نتونستم برم بالاش)
2.گنج اول رو پیدا کردم ، گنج دوم رو جاش رو پیدا کردم ولی هر چی اون جا رو میگردم پیداش نمی کنم ( همون جا بالای تپه ، توی راهنمایه قدم به قدم جاش رو گفته پیدا کردم ولی هرچی میگردم بالایه تپهه نزدیک رودخونه هیچی نیست ، فقط یه صندوقچه بالای یه تخته سنگ هست که فقط پول توشه)
3.این دختره که عکسش روی جلد بازیه کجاست ؟؟؟؟:d 80% بازیرو رفتم ندیدمش
4.بهترین راه برای پول در اوردن چیه؟ 6000 تا دارم میخوام 10000 تاش بکنم اچیوشو بگیرم.
5.لباس آواتار که تویه بازیه کجاست گیرش بیارم تنه آواتارم بکنم؟
.
.
.
دمتون گرم
جون هرکی دوس دارین جواب بدین
مرسی
4کریم

سلام
1.rank 10 که گل باید جمع کنی چرا تموم نمیشه ، توی راهنمای قدم به قدم نوشته باید 10 گل توی بالای تال تری tall tree جمع کنی هر چی بوده جمع کردم بجز یکی که بالای کوهستانه ولی حتی نصفشم پر نشده (اون یدونه گل رو نمی دونم چجوری باید گرفت ، یه جاییه مخفی، بقله همون جایی که پسرشو از دست خرس نجات دادم ، خودم رو کشتم نتونستم برم بالاش)
2.گنج اول رو پیدا کردم ، گنج دوم رو جاش رو پیدا کردم ولی هر چی اون جا رو میگردم پیداش نمی کنم ( همون جا بالای تپه ، توی راهنمایه قدم به قدم جاش رو گفته پیدا کردم ولی هرچی میگردم بالایه تپهه نزدیک رودخونه هیچی نیست ، فقط یه صندوقچه بالای یه تخته سنگ هست که فقط پول توشه)
4.بهترین راه برای پول در اوردن چیه؟ 6000 تا دارم میخوام 10000 تاش بکنم اچیوشو بگیرم.
.
.
.
دمتون گرم
مرسی
4کریم

برای پیدا کردن گل ها برو یک فروشگاه و یک نقشه گل بخر و وقتی رسیدی جای مورد نظر نقشه رو باز کن تا گل ها همه نمایان بشه
اون فکر نکنم تو داستان باشه باید جزء اون کسانی باشه که تو بار هستن
برای پول در آوردن شبها برو شهر BW دنبال سگ برو برای نگهبانی ، پوکر هم میتونی بازی کنی.پوست و گوشت حیوانات هم خوب میخرن
گنج ها هم نمیدونم خودم اولیش رو نتونستم پیدا کنم یعنی حوصلش رونداشتم

سلام
.
.
.
دمتون گرم
مرسی
4کریم
شما همون گایدی که من گفتم رو دانلود کردید؟
___
1. همون طور که تروا جان گفتن، نقشه بگیر راحت تر میشه.
2. من اچیومنت Treasure Hunter که همه ی ترژر ها رو باید جم کنی رو گرفتم.
شما هون بالای تپه که هستی یه ذره برو پایین که به کنار رودخونه نرسی، بین تپه و رمین همونجا هستش دیگه! بگردی پیداش میکنی!
3. اون وسیله (!) رو هم شما 101 % هم بری خودشو پیدا نمی کنی!
4. بهترین راه مینی گیم هاست! شرط بالا ببند بازی کن.
5. یکیش توی خونه ی جان توی Beachers هستش، بالای اتاق زیر شیربونی توی خونه.
بازم کمکی از دستم بر اومد در خدمتم.
آدرسه رو تی نقشه پیدا کن برو دنبالش، الان یادم نیست نگاه میکنم میگم.

:d:d:d
یکی از مغازه دارای پاساژ البرز:d

حالا نسخه اصلیشو از کجا بگیرم؟:d

هرجا که بازی های 360 میفروشن فقط باید بازی اصلی رو بگیری! اگه منظورت البرز تجریشه همون دورو ورا و پاساژ کیش و قائم رو بگردی گیر میاری. چون من 360 ندارم نمیدونم بورس بازی هاش کجاس!
البته شما دو صفحه قبل گفتی :"red dead رو بازی کردم. اون طولانی بود"
شما یه جورایی نامفهوم حرف میزنی.قبلا کذوم رد دد رو بازی کردی؟
نسخه اصلیش جان مارستون ماموریت داره برای نجات زن و بچه ش سه تا از دوستای قدیمیش رو بکشه یا دستگیر کنه!
شما همونو بازی کردی؟

red dead خالی رد دد 1 اوکی؟
همونی که توش زامبی نیست:d

ما red dead خالی نداریم!
red dead revolver داریم که نسل قبل اومد
red dead redemption داریم که 7،8 ماه پیش اومد!
هیچکدوم هم توش زامبی نیست!
این یه dlc بود!
من که دیگه خسته شدم از توضیح دادن بدیهیات!

آخرین ویرایش:
هرجا که بازی های 360 میفروشن فقط باید بازی اصلی رو بگیری! اگه منظورت البرز تجریشه همون دورو ورا و پاساژ کیش و قائم رو بگردی گیر میاری. چون من 360 ندارم نمیدونم بورس بازی هاش کجاس!
البته شما دو صفحه قبل گفتی :"red dead رو بازی کردم. اون طولانی بود"
شما یه جورایی نامفهوم حرف میزنی.قبلا کذوم رد دد رو بازی کردی؟
نسخه اصلیش جان مارستون ماموریت داره برای نجات زن و بچه ش سه تا از دوستای قدیمیش رو بکشه یا دستگیر کنه!
شما همونو بازی کردی؟

red dead خالی رد دد 1 اوکی؟
همونی که توش زامبی نیست:d
و فک کنم از سایت بگیرم بهتره
چونکه مغازه دارا بیشتر از سایت دارا کلاه بردارن:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or