jeneral_shawn
کاربر سایت
احتمالا یکی از DLC های بازیه چون اصلا توی نسخه کامل تا اواخر بازی به Black Water نمیری
و تعداد ماموریت های نسخه کامل خیلی بیشتر از این حرفاست
و نسخه کاملشو داری؟
اول بازی بگو چی میشه؟
من مطمئن بشم dlc
بعد...
احتمالا یکی از DLC های بازیه چون اصلا توی نسخه کامل تا اواخر بازی به Black Water نمیری
و تعداد ماموریت های نسخه کامل خیلی بیشتر از این حرفاست
اخرش جان دستشو میکنه از قبر بیرون زنده میشهخوب شما بگو ببینیم آخر بازی چی شد؟!؟!
اسم دوتا شخصیت رو بگو؛ داستان رو بگو!
احتمالاً همون DlC بوده مال شما.
عجب تفریحی در اومده ولی!
اخرش جان دستشو میکنه از قبر بیرون زنده میشه
بعدشم زامبیه
ولی زامبیه با عقله بی عقل نیست وقتی میاد بیرون بازی تمام میشه فقط ماموریت جانبی داره
اسم دو شخصیت که
توماس و ست
بعدشم زامبیه
ولی زامبیه با عقله بی عقل نیست وقتی میاد بیرون بازی تمام میشه فقط ماموریت جانبی داره
اسم دو شخصیت که
توماس و ست
بعدشم زامبیه
اسم دو شخصیت که
توماس و ست
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله!اخرش جان دستشو میکنه از قبر بیرون زنده میشه
بعدشم زامبیه
اسم دو شخصیت که
توماس و ست
100 % مال شما نسخه کامل نیست
چون توی نسخه کامل آخر بازی
جان میمیره و بعد نشون میده قبر زنش هم همونجا کنارشه و شخصیت بازی هم میشه پسر جان ( جک ) که میتونی باهاش بچرخی و ماموریت های فرعی بری
100% دی ال سی هستش!ای بابا
این که خب dlc هستش دیگه
داستان بازی رو هم تو sp بذار همه بازی رو لو دادی رفت!
حالا اگه من نمیومدم شما همچنان میخواستید در عجب بمونیـــــــــــد؟!؟!:dکی dlc undead nightmare رو به عنوان بازی اصلی بهت قالب کرده؟
یه روزه کل بچه ها رو گذاشته سر کار!
سلام
اقا یکی مارو دریابه!!!!!!
1.rank 10 که گل باید جمع کنی چرا تموم نمیشه ، توی راهنمای قدم به قدم نوشته باید 10 گل توی بالای تال تری tall tree جمع کنی هر چی بوده جمع کردم بجز یکی که بالای کوهستانه ولی حتی نصفشم پر نشده (اون یدونه گل رو نمی دونم چجوری باید گرفت ، یه جاییه مخفی، بقله همون جایی که پسرشو از دست خرس نجات دادم ، خودم رو کشتم نتونستم برم بالاش)
2.گنج اول رو پیدا کردم ، گنج دوم رو جاش رو پیدا کردم ولی هر چی اون جا رو میگردم پیداش نمی کنم ( همون جا بالای تپه ، توی راهنمایه قدم به قدم جاش رو گفته پیدا کردم ولی هرچی میگردم بالایه تپهه نزدیک رودخونه هیچی نیست ، فقط یه صندوقچه بالای یه تخته سنگ هست که فقط پول توشه)
3.این دختره که عکسش روی جلد بازیه کجاست ؟؟؟؟:d 80% بازیرو رفتم ندیدمش
4.بهترین راه برای پول در اوردن چیه؟ 6000 تا دارم میخوام 10000 تاش بکنم اچیوشو بگیرم.
5.لباس آواتار که تویه بازیه کجاست گیرش بیارم تنه آواتارم بکنم؟
.
.
.
دمتون گرم
جون هرکی دوس دارین جواب بدین
مرسی
4کریم
شما همون گایدی که من گفتم رو دانلود کردید؟سلام
اقا یکی مارو دریابه!!!!!!
1.rank 10 که گل باید جمع کنی چرا تموم نمیشه ، توی راهنمای قدم به قدم نوشته باید 10 گل توی بالای تال تری tall tree جمع کنی هر چی بوده جمع کردم بجز یکی که بالای کوهستانه ولی حتی نصفشم پر نشده (اون یدونه گل رو نمی دونم چجوری باید گرفت ، یه جاییه مخفی، بقله همون جایی که پسرشو از دست خرس نجات دادم ، خودم رو کشتم نتونستم برم بالاش)
2.گنج اول رو پیدا کردم ، گنج دوم رو جاش رو پیدا کردم ولی هر چی اون جا رو میگردم پیداش نمی کنم ( همون جا بالای تپه ، توی راهنمایه قدم به قدم جاش رو گفته پیدا کردم ولی هرچی میگردم بالایه تپهه نزدیک رودخونه هیچی نیست ، فقط یه صندوقچه بالای یه تخته سنگ هست که فقط پول توشه)
3.این دختره که عکسش روی جلد بازیه کجاست ؟؟؟؟:d 80% بازیرو رفتم ندیدمش
4.بهترین راه برای پول در اوردن چیه؟ 6000 تا دارم میخوام 10000 تاش بکنم اچیوشو بگیرم.
5.لباس آواتار که تویه بازیه کجاست گیرش بیارم تنه آواتارم بکنم؟
.
.
.
دمتون گرم
جون هرکی دوس دارین جواب بدین
مرسی
4کریم
اسپویلرم که اختراع نشده دیگه!الان چه جور باید انتقام گرفت من با جک رفتم بلک واتر با اون یاور عینکی صحبت کردم ولی بعدش چیزی نشد
:d:d:dکی dlc undead nightmare رو به عنوان بازی اصلی بهت قالب کرده؟
یه روزه کل بچه ها رو گذاشته سر کار!
:d:d:d
یکی از مغازه دارای پاساژ البرز:d
حالا نسخه اصلیشو از کجا بگیرم؟:d
red dead خالی رد دد 1 اوکی؟
همونی که توش زامبی نیست:d
هرجا که بازی های 360 میفروشن فقط باید بازی اصلی رو بگیری! اگه منظورت البرز تجریشه همون دورو ورا و پاساژ کیش و قائم رو بگردی گیر میاری. چون من 360 ندارم نمیدونم بورس بازی هاش کجاس!
البته شما دو صفحه قبل گفتی :"red dead رو بازی کردم. اون طولانی بود"
شما یه جورایی نامفهوم حرف میزنی.قبلا کذوم رد دد رو بازی کردی؟
نسخه اصلیش جان مارستون ماموریت داره برای نجات زن و بچه ش سه تا از دوستای قدیمیش رو بکشه یا دستگیر کنه!
شما همونو بازی کردی؟