دیروز تمومش کردم
واقعا بازی فوق العاده ایی بود و صحنه آخر بازی خیلی تاثیر گذار بود
البته به نظر منمیتونستن بعد از تموم شدن بازی هم یه ماموریت با جک بزارن که داریم میریم برای انتقام
در کل به نظر من حقش بود که توی VGA بهترین بازی سال شناخته بشه
خب کوتاه بود دیگه
کل بازیش 2-1 ساعته:d
فکر کنم 90 درصد از کسانی که بازی رو انجام دادن این تیکه زیر رو نمیدونن..!
برای انتقام گرفتن باید با جک برین شهر بلک واتر عقب علامت سئوال ها بگردین..
یا 95 درصد بازی رو خواب بودی.. یا اشتباهی بازی پویا و خپل رو بازی کردی.. یا ساعت تو سیاره شما هر ساعتش 20 ساعت با مال ما فرق داره.. یا کلا داری شوخی میکنی که بهت بخندیم..
من 37 ساعت تو بازی گیم پلی دارم هنوز 83 درصدش کامل شده..
خب کوتاه بود دیگه
کل بازیش 2-1 ساعته:d
ایول چند وقت بود نخندیده بودیم از دسته سوتیا بچه ها
من 2 باره تمامش میکنم
زمان هم میگیرم
بعد بهت میگم چقدر شد:d
اون موقع میبینیم کی میخنده:d
حاجی ما را فیلم کردی الان داری تو خونه ات دو دلت به ما می خندی.دو ساعت تموم کردی.گرفتی ما را؟بعد واقعا به نظرت فقط ده تا مرحه داشت؟همین الان بیام جلوت 20 مرحله را بشمارم.من 2 باره تمامش میکنم
زمان هم میگیرم
حاجی ما را فیلم کردی الان داری تو خونه ات دو دلت به ما می خندی.دو ساعت تموم کردی.گرفتی ما را؟بعد واقعا به نظرت فقط ده تا مرحه داشت؟همین الان بیام جلوت 20 مرحله را بشمارم.
بازیه کاملی بود,هر چند به نظر من GOTY نبود ولی GOTY شدنش قابل پیشبینی بود.
lol
مستفیض شدیم...مراحل بازی رو هم که تموم کنی انقدر مراحل جانبی داره و انقدر همون گشت و گذار و شکار کردن جذابه که اصلا بازی تموم شدنی نیست بخش MP هم که دیگه بماند
من 2 باره تمامش میکنم
زمان هم میگیرم
شما مطمئن نسخه کامل رو میگی
شاید منظورت همون DLC هست که اومده و درمورد زامبی و از این جور حرف هاست :d
آخه نسخه کاملش خیلی طولانیه :-o
اولش میریم بلک واتر بعدش شهرو میگیرم بعد یک 5 تا ماموریت کوتاه داره که 1 کیش ماله اون پیرمرد احمقس یکیش اونه که میریم جنگل شکار یکیش فیلم بردارس 2 باقی یادم نیست بعدشم که باید 5 تا گل وحشی از شمال و بیابان جمع کنم بدم یارو بعد یک چند تا ماموریت 5 دقیقه اون میده بعد با قطار میریم پایین شهر بعد ماموریت اون راهبه انجام میدیم بعدشم یک چند تا دینامیت از اون چیز سبزا برای اون پیره مرده جمع میکنیم بعد میریم تو اون قصره بعد اون یارو میکشیم بعد با اون زنه میریم زیرزمین بعد بازی تمام میشه:d