Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. من یه دو سه ساعتی بازی کردم. تا یه جا میره دیگه ماموریتی نیست فقط همون چند تا علامت سوال توی نقشه هست چه باید کرد؟
کافی بود صفحه قبل رو میخوندی.
سلام به همگی.
دوستانی که مثل من مشکل تموم شدن مراحل و باز نشدن مرحله جدید در undead night رو دارند باید در منوی بازی به قسمت JOURNAL سپس SURVIVORS رفته و مراحل انجام نشده رو انجام بدن.مثلا من 5 تا گل وحشی از شمال و 5 تا از منطقه بیایانی (اسمش و منطقه رو خودش تو راهنمایی میگه) کندم بعدش مرحله جدیدی با اسم W باز شد.

اینکه جان از قبر میاد بیرون آخر بازیه یا بازم ماموریت داره؟
تا اون جایی که من میدونم دیگه ماموریتی وجود نداره تا بشه انجام داد و از قبر در اومدن جان هم فقط برای گشتن در محیط بازی هست مثل جک پسر جان در خود بازی.

سلام آقا ببخشید این زامبی ها که ماده سبز پرتاب میکنن دقیقا کجاست که برای فیلم برداره ببرم پس چرا من تا حالا که بازی کردم ندیدم این زامبی هارا:-/[

سلام آقا ببخشید این زامبی ها که ماده سبز پرتاب میکنن دقیقا کجاست که برای فیلم برداره ببرم پس چرا من تا حالا که بازی کردم ندیدم این زامبی هارا[
gaptooth ridge

سلام این اخرش چرا اینجوری تموم شد
میشه یکی بگه اون اخرش دقیقا داستانش چی شد جرا جان مرد و اخرش که از قبر میاد بیرون یه نوشته میا بالای صفحه درباره داستان اون چی بود ؟

سلام این اخرش چرا اینجوری تموم شد
میشه یکی بگه اون اخرش دقیقا داستانش چی شد جرا جان مرد و اخرش که از قبر میاد بیرون یه نوشته میا بالای صفحه درباره داستان اون چی بود ؟

این که خیلی ساده اس ! اخرش جان اون ماسکو گذاشت و همه ی زامبی ها دوباره به حالت اولیه شون برگشتن ( دوباره انسان شدن ) . اخرش هم یک نفر ماسکو برداشت . پس چون ماسکو برداشت مرده ها دوباره زامبی میشن دیگه ! ( دلیل این کارشون هم این بود که بتونیم بازی رو ادامه بدیم !!! ) ;)

سلام آقا ما این زامبی که مواد سبز پرتاب میکنه را بردیم برای فیلمبرداره بعد خوردنش و زامبی شد و منم کشتمش حالا باید چیکار کنم چون دیگه هیچ ماموریتی نیست تو نقشه:( تو قسمت journal هم survive برام قفله باز نیست لطفا کمکم کنید ممنون

سلام آقا ما این زامبی که مواد سبز پرتاب میکنه را بردیم برای فیلمبرداره بعد خوردنش و زامبی شد و منم کشتمش حالا باید چیکار کنم چون دیگه هیچ ماموریتی نیست تو نقشه:( تو قسمت journal هم survive برام قفله باز نیست لطفا کمکم کنید ممنون
کافی بود صفحه قبل رو میخوندی.(این شد دومین بار:d)
سلام به همگی.
دوستانی که مثل من مشکل تموم شدن مراحل و باز نشدن مرحله جدید در undead night رو دارند باید در منوی بازی به قسمت JOURNAL سپس SURVIVORS رفته و مراحل انجام نشده رو انجام بدن.مثلا من 5 تا گل وحشی از شمال و 5 تا از منطقه بیایانی (اسمش و منطقه رو خودش تو راهنمایی میگه) کندم بعدش مرحله جدیدی با اسم W باز شد.

آقا دستت درد نکنه مشکلم حل شد فقط میشه لطفا در مورد اون 5 تا منطقه بیابانی یک کم بیشتر توضیح بدی من نفهمیدم اینا اگر نه 5 تا گل هارا گرفتم ببخشید ها البته مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or