درسته که بازی بسیار عالی هستش و لیاقت بهترین شدن امسال رو داره ولی این اقا دچار افراط در خوشحالی شدن.:d
بچه ها اونجا که عکس دوربین تو نقشه انداخته باید چی کار کنیم ؟ :d .
کافی بود صفحه قبل رو میخوندی.سلام. من یه دو سه ساعتی بازی کردم. تا یه جا میره دیگه ماموریتی نیست فقط همون چند تا علامت سوال توی نقشه هست چه باید کرد؟
سلام به همگی.
دوستانی که مثل من مشکل تموم شدن مراحل و باز نشدن مرحله جدید در undead night رو دارند باید در منوی بازی به قسمت JOURNAL سپس SURVIVORS رفته و مراحل انجام نشده رو انجام بدن.مثلا من 5 تا گل وحشی از شمال و 5 تا از منطقه بیایانی (اسمش و منطقه رو خودش تو راهنمایی میگه) کندم بعدش مرحله جدیدی با اسم W باز شد.
اینکه جان از قبر میاد بیرون آخر بازیه یا بازم ماموریت داره؟
سلام این اخرش چرا اینجوری تموم شد
میشه یکی بگه اون اخرش دقیقا داستانش چی شد جرا جان مرد و اخرش که از قبر میاد بیرون یه نوشته میا بالای صفحه درباره داستان اون چی بود ؟
کافی بود صفحه قبل رو میخوندی.(این شد دومین بار:d)سلام آقا ما این زامبی که مواد سبز پرتاب میکنه را بردیم برای فیلمبرداره بعد خوردنش و زامبی شد و منم کشتمش حالا باید چیکار کنم چون دیگه هیچ ماموریتی نیست تو نقشه تو قسمت journal هم survive برام قفله باز نیست لطفا کمکم کنید ممنون
سلام به همگی.
دوستانی که مثل من مشکل تموم شدن مراحل و باز نشدن مرحله جدید در undead night رو دارند باید در منوی بازی به قسمت JOURNAL سپس SURVIVORS رفته و مراحل انجام نشده رو انجام بدن.مثلا من 5 تا گل وحشی از شمال و 5 تا از منطقه بیایانی (اسمش و منطقه رو خودش تو راهنمایی میگه) کندم بعدش مرحله جدیدی با اسم W باز شد.