Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Guide

سلام بر همه ی دوستان RDR باز.
برای تمام کسانی که در بازی احتیاج به راهنمایی کامل دارند به خصوص گرفتن اچیومنت های بازی اصلی یه لینک از کتاب گاید کامل بازی با فرمت PDF هستش که میتونید از اونجا دانلودش کنید.
تاپیک مربوطه:

سلام
خسته نباشید
اقا این گنج دوم کجاست؟
گنج اولی رو پیدا کردم
جای گنج دوم رو هم پیدا کردم ولی هرچی اون دورو بر میگردم پیداش نمیکنم
همه جا رو گشتم
بالای اون تپه هم رفتم
نیست اقا نیست
یکی کمکم کنه
برو youtube همه ی فیلم گنجها رو داره.

سلام به همگی.
دوستانی که مثل من مشکل تموم شدن مراحل و باز نشدن مرحله جدید در undead night رو دارند باید در منوی بازی به قسمت JOURNAL سپس SURVIVORS رفته و مراحل انجام نشده رو انجام بدن.مثلا من 5 تا گل وحشی از شمال و 5 تا از منطقه بیایانی (اسمش و منطقه رو خودش تو راهنمایی میگه) کندم بعدش مرحله جدیدی با اسم W باز شد.

سلام
بچه ها اونجایی که تو مکزیک به یه پیرزنی که لباس راهبه ها رو پوشیده کمک میکنیم بعد میگه یه undead نرمال بیار باید چیکار کنم دقیقا؟ زامبی براش ببرم؟ من یکیش رو بردم ادا اطوار درآورد بعد کشتمش.:d

سلام علیکم...

ای اعضای بازی سنتر، ای علمای عضو تحریریه کجایید پ شما ؟؟
چرا کسی درباره شاهکار جدید *R چیزی نمی نویسه ؟

کابوس بی پایان یک محصول فرهنگی،اجتماعی،سیاسی دیگر از شرکت معظم *R.
واقعا سطحی نگریه اگه به این DLC به عنوان یه survival horror یا یه زامبی کشی محض نگاه کنیم...

راک استار هیچوقت دنبال داستانهای پیچیده نبوده و قصد نداشته هیجان کاذب به گیمر منتقل کنه...نه که نتونه،نه،نخواسته...
راک استار شرایط زمانه رو خوب میفهمه و درک میکنه...میدونه انسان به ظاهر متمدن امروزی چقدر Entertamaint زده است...
تو بازیهاش سرگرمی و لذت در اوجه ولی باعث نمیشه از مفاهیم صرفه نظر کنه...انتقال مفاهیمی که مد نظرشه رو طوری با ظرافت انجام میده که خود گیمر هم نفهمه...مثالش همین سری بازیهای GTA ،یه داستان ساده ولی وقتی درگیر بازی میشی و تا آخرش میری،میبینی که مثل خود محیط بازی ،چه عمق و وسعتی داره...

UNDEAD NIGHTMARE هم به ظاهر یه بازی اکشن محضه که هدفی جز سرگرمی مخاطب نداره...
مثلا اگه UNDEAD NIGHTMARE رو با HEAVY RAIN مقایسه کنی ،تو نظر اول میگی:باران شدید یه بازی هنری و خاصیه ،چه ربطی به کابوس بی پایان داره؟! ولی ظرافت راک استاری ها همین جاست...

باران شدید یه فضای سیاه و تاریک و غمزده با یه داستان معمایی و روابط بین آدما و تصمیم گیری هاست.
خود کیج گفته عاشق سینما و فینچر و لین هست و تو بازیش از اونا الهام گرفته و گفته مهمترین قسمت بازیش مربوط به رابطه بین پدر و پسر و اون حس خاصی که بین اون دو تاست...
ولی راک استار به هیچ وجه این جوری نیست...
کات سین اول بازی رو ببینید(یه بازی خوب از همون شروعش معلومه):
جان مارستون از پسرش سوال میکنه چه کتابی میخونه؟
پسرش شروع به توضیح دادن میکنه...
دوربین آهسته رو چهره خراب و داغون و زخم خورده جان زوم میکنه،یه آهنگ زیبا و آرام زمینه این صحنه است...
این یه صحنه خیلی معمولی برای خیلی از فیلما و بازیهاست... ولی نه برای بازی RDR...
گیمر وقتی با اون آهنگ ملایم و غم انگیز چهره جان مارستون رو نگاه میکنه یاد تمام بدبختی ها و فشارها و جنگها و سفرها و شکارها و شب وروزها و دشتهای وسیع و خشک و بی پایانی که جان تو طول بازی _به خاطر خانوادش_طی کرده می افته و حالا با تمام عشق و علاقش و با یه لذت خاصی به پسرش نگاه میکنه که حاصل عمرشه...گیمر با تمام وجود و خیلی عمیق این لذت رو درک میکنه...
و اینجاست که راک استار از قاب و مدیوم سینما فراتر میره...چیزی خلق میکنه که سینما هرگز بهش نمیرسه...

نکته های زیادی تو بازی هست:
جان با خانواده هایی که از دست زامبی ها فرار کردن حرف میزنه و چه دیالوگ های پر مغزی...در رابطه با اجتماع و مسایلی که گریبانگیر جامعه امروزیست...

جایی که با پیرمرد فروشنده صحبت میکنه،پیرمرد در مورد آمریکا و آزادی و مهاجران و یهودیها و انگلیسیها و... حرف میزنه.یه دیالوگ داره که میگه: "لینکلن رو یهودی ها کشتن".

اون ماموریت عجیب که جان باید شش تا از حیوانات انسان نما رو بکشه...وقتی به آخری میرسه،به جان میگه یه گوله بزن منو بکش...نسل منو منقرض کردین و دیگه نمیتونم خونواده داشته باشم(باز هم ارجاع به مسئله خانواده).
جان میگه تو بچه ها رو میخوری و جواب میشنوه که :"لعنتی ما فقط سبزیجات و قارچ میخوردیم!!!"

راک استار یه فضای بی نظیر رو آفریده:
تصور کنید ،تاختن با اسب تو دشتی که آسمونش ابریه و شعاع نورانی خورشید به زور خودشو داره از لابه لای ابرها بیرون میکشه...

وقتی دهکده ایی رو از زامبی ها پاکسازی میکنید، ابرها کنار میرن و خورشید همه جا رو روشن میکنه و یه صدایی که بیشتر شبیه سرودهایی مذهبیه در فضا طنین انداز میشه...

نوشته های روی دیوار شهر: "گناهان ما می آیند که ما را مجازات کنند."

انسانهای سالم که هنوز آلوده نشدند منتظر یک منجی اند که آنها را نجات دهد و نور را به شهر آنها باز گرداند...

از راک استار و بازیهاش مقاله ها باید نوشت...مقاله ها...

سلام
بچه ها اونجایی که تو مکزیک به یه پیرزنی که لباس راهبه ها رو پوشیده کمک میکنیم بعد میگه یه undead نرمال بیار باید چیکار کنم دقیقا؟ زامبی براش ببرم؟ من یکیش رو بردم ادا اطوار درآورد بعد کشتمش.:d
برو پشت همون شهر یه صد متری راه برو زامبی ها که دیدی یکی از اون عادی هاش که از اون ماده های سبز هم نداشته باشن(مثلا اون کابوی ها:d) رو با طناب ببند رو ببر براش.

سلام علیکم...

Game of the Year : Red Dead Redemption

به خودم، به اعضای بازی سنتر، به بچه های تحریریه، به مردم ایران، به جهانیان، کلا به همه تبریک میگم...​

این مقام و درجه بالا بلندی که این بازی میگیره، بازم نمیتونه عمق این اثر ناب و بی بدیل رو نشون بده...

این داستان محشر و این روایت استثنایی و این گیم پلی بی مانند ،و از همه مهمتر جو و تم خارق العاده RDR مدیون تفکر و درک بالای سازنده هاست(مخصوصا برادران هوسر ) و در مرحله بعد مدیون تجربه ساخت چهار شماره از GTA است...

RDR تکامل یافته GTA است...

RDR بلوغ راک استار است....

به شخصه منتظر هیچ کدام از بازیهایی که برای سال بعد معرفی شد نیستم ( واقعا بازیهای شاخی هم هستن)

من منتظر یه داستان قوی دیگم...
من منتظر یه روایت درگیر کننده دیگم...
من منتظر یه جو و اتمسفر تاثیر گذار دیگم...
من منتظر مکس پین سه ام...
من منتظر اوجه راک استارم...

DLC این بازی ( UNDEAD NIGHTMARE ) هم بهترین DLC سال 2010 شد...

سلام علیکم...

Game of the Year : Red Dead Redemption

DLC این بازی ( UNDEAD NIGHTMARE ) هم بهترین DLC سال 2010 شد...

چی داری میگی برادر من ؟! چرا اینقدر خوشحالی ! حالا یکی دو جا اینو بهترین بازی سال انتخاب کردن دلیل نمیشه که این بهترین بازی سال باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or