Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من دوتا سوال داشتم میدونم بقیه اینو پرسیدن ولی نشد پیداش کنم
یکی اینکه اون 3 تا اسبی که سریع هستن کجان و چرا اسبهام یهو عوض میشن
دوم اینکه عکس نقشه های کامل بازی رو کسی نداره
؟

خیلی ممنون

سلام
در مورد اینکه پرسیدی چرا اسبها عوض میشن شما هر وقت در بازی سوت بزنی آخرین اسبی که سوار شدی میاد.

این بازی Undead Nightmare رو تازه گرفتم دارم میرم .... اول از همه بازی چقدر سخت شده .... دسته دسته زامبی میریزه سر آدم .... به نظرم بازی بیشتر خنده داره تا ترسناک باشه ... در کل بازی خوبیه . از دستش ندهید.

دوستانی که بازی کردن بیان یه کم توضیح بدن لطفا
داستان تغییری کرده؟!!
گرافیک و گیم پلی که 100% همونه ، درسته؟
من دیدم امتیازه 9 بهش دادن ، اگر یه نفر یه توضیح کلی بده ممنون میشم

دوستان جواب این دوست بالایی رو بدید که سوال خودم هم هست و بگید این RDR undead rightmare بازیه کامله dlcه چیه؟

DLC به پک های خریدنی یک بازی میگن مثلا مثل نقشه های جدید که میشه خرید به MW2 اضافه بشه اما این DLC رو میشه آفلاین بازی کرد و بره خودش موضوع و داستان بازی داره RDR : Undead Nightmare یک DLC بوده که در Live بره فروش گذاشته شده که کسانی که اینو بخرن میتونن به صورت آفلاین هم موضوع رو دنبال کنن هم به صورت آنلاین با رفقا الان این DLC رو DVD اومده و کسانی که نمیتونستن از Live بخرنش میتونن با خرید این DVD یه ماجرای دیگه و یه داستان دیگه رو در این بازی دنبال کنن که مربوط به زامبی میشه و جذاب هم هستش بخرین و مراحل و کارهای جدید و اسب های جدید رو دنبال کنید خوبه .(این DLC Undead Nightmare به گستردگی خود بازی نیست ولی مراحل قشنگی داره و زامبی هم باید بکشی دیگه آدم معمولی نیست)
شرمنده یه ذره زیاد شد:d

دوستانی که بازی کردن بیان یه کم توضیح بدن لطفا
داستان تغییری کرده؟!!
گرافیک و گیم پلی که 100% همونه ، درسته؟
من دیدم امتیازه 9 بهش دادن ، اگر یه نفر یه توضیح کلی بده ممنون میشم
بله داستان تغیر کرده و
فعلا جان مانستر زندست .
بله همونه
اونم که دیگه نمی دونم ! :|

یه سوالی داشتم
ایا خود بازی + dlc تو این دیسک هست یا اینکه فقط dlc هستش !!!
البته میدنم باسه اجرا این بازی نیاز به نسخه اول نیست

من گفته بودم شما فقط می تونی undead nightmare را بازی کنی به علاوه آنلاین خود بازی نیست و به بازی اصلی یعنی دیسک قبلی اصلا ربطی نداره

DLC به پک های خریدنی یک بازی میگن مثلا مثل نقشه های جدید که میشه خرید به MW2 اضافه بشه اما این DLC رو میشه آفلاین بازی کرد و بره خودش موضوع و داستان بازی داره RDR : Undead Nightmare یک DLC بوده که در Live بره فروش گذاشته شده که کسانی که اینو بخرن میتونن به صورت آفلاین هم موضوع رو دنبال کنن هم به صورت آنلاین با رفقا الان این DLC رو DVD اومده و کسانی که نمیتونستن از Live بخرنش میتونن با خرید این DVD یه ماجرای دیگه و یه داستان دیگه رو در این بازی دنبال کنن که مربوط به زامبی میشه و جذاب هم هستش بخرین و مراحل و کارهای جدید و اسب های جدید رو دنبال کنید خوبه .(این DLC Undead Nightmare به گستردگی خود بازی نیست ولی مراحل قشنگی داره و زامبی هم باید بکشی دیگه آدم معمولی نیست)
شرمنده یه ذره زیاد شد:d
سلام،
ببخشید من دقیق نفهمیدم...... من الان undead nightmare بخرم باید بریزم رو هارد یا نه؟؟؟؟ چون هارد ندارم

سلام،
ببخشید من دقیق نفهمیدم...... من الان undead nightmare بخرم باید بریزم رو هارد یا نه؟؟؟؟ چون هارد ندارم
نخیر. من خودم دیروز خریدم راحت بازی اجرا میشه. مثل همون dlc هایی هست که واسه gta iv اومده بودن. فقط فرقش اینه که تو این فقط یدونه هست و مستقیم میره توش.

• Like
Reactions: hitman rocker
این u n داستانش واقعا اینقدر ضعیف هست ؟ 3 ساعت بازی کردم به چیزی نرسیدیم که جالب باشه فقط بکش بکش بود :d
من 2 چیز فهمیدم :
من فقط قهمیدم باید خونوادش رو نجات بدم . :d
یکی هم وقتی می ره پیش هر کسی طرف 2 دقیقه ی دیگه میمیره . :d:))

4 تا اسب هارو کجا میتونم پیدا کنم یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
چیز خاصی نیست ولی برای احتیاط توی اسپویلر میزارم.
من داشتم میرفتم گل برای west dickens پیدا کنم که شانسی یکیش رو پیدا کردم. گفت یه مخلوق عجیبی این دوروبراست بعد یهو دیدم جلومه. با طناب گرفتمش الان هم دارم ازش استفاده میکنم:d. البته من اون آتیشه رو پیدا کردم. اصلا از اون قسمت خستگی اسب کم نمیشه. ولی حیف که یکمی یواش راه میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or