Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من اینجا گیر کردم...
من تا یه جایی رفتم که یه زامبی توی چادر هست و یه دوربین هم جلوشه باید چیکار کنم؟(اگه بخوایم به اوایل،اواسط،اواخر تقسیم بندی کنیم من کجای بازی هستم؟)

سلام.
من اینجا گیر کردم...
من تا یه جایی رفتم که یه زامبی توی چادر هست و یه دوربین هم جلوشه باید چیکار کنم؟(اگه بخوایم به اوایل،اواسط،اواخر تقسیم بندی کنیم من کجای بازی هستم؟)

باید بری یه دونه ازون زامبولی ها که بالا میارن یعنی یه چیز سبز پرت میکنن براش بگیری بیاری به صورت زنده .

کلا بازی زمانش کمه البته بستگی داره تا قبل از تموم کردن بخش داستانی تمام شهرهارو پاکسازی بکنی یا نه

• Like
Reactions: محمد رضا mr
باید بری یه دونه ازون زامبولی ها که بالا میارن یعنی یه چیز سبز پرت میکنن براش بگیری بیاری به صورت زنده .

کلا بازی زمانش کمه البته بستگی داره تا قبل از تموم کردن بخش داستانی تمام شهرهارو پاکسازی بکنی یا نه
ممنون
الان این کار رو کردم دیگه تو نقشه هیچ ماموریتی نیست چی کار کنم؟

سلام من وقتی اینطوری شد رفتم علامت سوال ها رو رد کنم که یه علامت سوال تو شهر Armadilo بود میری با کلانتر حرف میزنی و بعد تو شهر پشت کافه باید دو تا همکار کلانتر رو پیدا میکردی که زامبی شدن و باید بکشیشون این علامت سوال رو که انجام دادم تو نقشه Mission جدید ظاهر شد ادامه بازی رو رفتم .

تو هم تست کن حتما همین شکلی Mission بعدی ظاهر میشه تو نقشه .

اقا خیلی ممنون ... ولی من اون ماموریت کشتن دو تا دستیارای کلانتر رو خیلی قبل تر رفتم ... الانم همه ماموریاتو رفتم فقط شهرا تو نقشه هستن! و هیچ علامتی نمیبینم.
ببین یادت نمیاد اون ماموریت جدید رو کجای نقشه بهت داد و تو کدوم شهر بود؟

اقا خیلی ممنون ... ولی من اون ماموریت کشتن دو تا دستیارای کلانتر رو خیلی قبل تر رفتم ... الانم همه ماموریاتو رفتم فقط شهرا تو نقشه هستن! و هیچ علامتی نمیبینم.
ببین یادت نمیاد اون ماموریت جدید رو کجای نقشه بهت داد و تو کدوم شهر بود؟

یک مرحله از وست دیکنز میده تو اطراف Benedict Point همون ایستگاه قطاره بعد از چند کار ساده باید لباس نظامی بپوشی سوار قطار بشی و نظامیها رو تا مکزیک رو قطار همراهی کنی و ادامه مراحل میره داخل مکزیک .

من اونجام که خودش هم Undead شده از تو قبر میاد بیرون ! :d :-o هیچ علامتی رو نقشه نیست به جز جاهایی که پاکسازی کردم ، حالا باید چه کرد ؟ :d

Last edited by a moderator:
من اونجام که خودش هم Undead شده از تو قبر میاد بیرون ! :d :-o هیچ علامتی رو نقشه نیست به جز جاهایی که پاکسازی کردم ، حالا باید چه کرد ؟ :d

سلام دوست عزیز هیچی بازی تموم شده باید بره خودت چرخ بزنی تو بازی :d و زامبی بکشی
*یه توصیه تا تخلف برات حساب نشده اون قسمتی که قرمز کردم رو بذار تو اسپویلر

سلام اقایوون خسته نباشید لطفن منو راهنمایی کنید من اینجا گیر کردم هر چی به ذهنتوون میرسه بگید اگر می شه با جا و مکان :d
21e95c65844cc29d4ee204f784b2ec89.gif

این آخر بازی واقعا خیلی بد بود John Marston زامبی شده بود ولی همه بمون حمله می کردند از اون زامبی ها بگیر تا اونهایی که زامبی نشده بودند خیلی ضد حال بود.
نمی دونم منظروشون از این حرکت چی بوده.
در ضمن من موندم اون دیوونه (اسمش یادم نیست) چرا نمرده بود اون که از ما پیرتر بود و ...
به نظر من DLC مزخرفی بود :sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or