Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1.این گل و گیاهای که جمع میکنه به چه دردی میخوره؟(یا حیوونا)
2.نمیشه اسبی که زخمی شده رو خوب کرد؟
3.این اسب های که میشه رام کرد زین ندارن ولی من یه جایی یه اسب سفید که فکر کنم زخمی بود رو گرفتم زین هم داشت,میخواستم بدونم این اسب خاصیه یا نه؟

1.این گل و گیاهای که جمع میکنه به چه دردی میخوره؟(یا حیوونا)
2.نمیشه اسبی که زخمی شده رو خوب کرد؟
3.این اسب های که میشه رام کرد زین ندارن ولی من یه جایی یه اسب سفید که فکر کنم زخمی بود رو گرفتم زین هم داشت,میخواستم بدونم این اسب خاصیه یا نه؟

1.توي ماموريت هاي فرعي براي بعضي از stranger ها ( غريبه ها ) بايد بعضي از اون ها رو جمع كني و براش ببري يا ميتوني توي شهر اون هارو بفروشي.
2.يادم نمياد كه همچين چيزي هم داشت ولي فكر نميكنم كه بشه فقط ميشه استقامتشو زياد كرد كه اونم اندازه داره و دائم نيست و بايد از فروشگاه سيب بخري.
3.وقتي اسبي رو رام ميكني يه جا ببندش تا save بشه بعد خودش زين دار ميشه... از اين اسب ها زياد تو بازي پيدا ميشه چيزه خاصي نيست مگر اينكه اسب دورگه مجار باشه كه اونم بايد تو بازي بگردي تا پيداش كني و رامش كني ...Ok

1.توي ماموريت هاي فرعي براي بعضي از stranger ها ( غريبه ها ) بايد بعضي از اون ها رو جمع كني و براش ببري يا ميتوني توي شهر اون هارو بفروشي.
2.يادم نمياد كه همچين چيزي هم داشت ولي فكر نميكنم كه بشه فقط ميشه استقامتشو زياد كرد كه اونم اندازه داره و دائم نيست و بايد از فروشگاه سيب بخري.
3.وقتي اسبي رو رام ميكني يه جا ببندش تا save بشه بعد خودش زين دار ميشه... از اين اسب ها زياد تو بازي پيدا ميشه چيزه خاصي نيست مگر اينكه اسب دورگه مجار باشه كه اونم بايد تو بازي بگردي تا پيداش كني و رامش كني ...Ok

ممنون
اره میدونم وقتی سیو کنم زین میزاره روش ولی این همون اول زین داشت.
بی خیال! حالا این اسبی رو که میگی توی کدوم منطقه میشه پیدا کرد؟

ممنون
اره میدونم وقتی سیو کنم زین میزاره روش ولی این همون اول زین داشت.
بی خیال! حالا این اسبی رو که میگی توی کدوم منطقه میشه پیدا کرد؟
Hungarian Half-Bred: These are pale (almost white) horses that can often be found south of Escalara and northwest of Torquemada. Must be tamed for the "Buckin Awesome" trophy/achievement. Required for the "Heading South on a White Bronco" trophy/achievement. (Speed: Fast)
آدرس و ویژگی های ظاهری را نوشته

دوستان خواهش میکنم هر کی این مشکل رو داره کمک کنه.بدجوری گیر افتادم.
همون اوایل بازی که با جیک از سالون میایم بیرون و با اسب میریم.به یه نقطه که میرسیم اسب من میره تو زمین و اسب جیک هم میره تو هوا.چندین و چند بار این مرحله رو رفتم ولی بازم نشد که نشد.کسی نمیدونه راه حل این مشکل ما چیه؟

دوستان خواهش میکنم هر کی این مشکل رو داره کمک کنه.بدجوری گیر افتادم.همون اوایل بازی که با جیک از سالون میایم بیرون و با اسب میریم.به یه نقطه که میرسیم اسب من میره تو زمین و اسب جیک هم میره تو هوا.چندین و چند بار این مرحله رو رفتم ولی بازم نشد که نشد.کسی نمیدونه راه حل این مشکل ما چیه؟
والا ما که بدون مشکل تمومش کردیم البته بعضی جاها یه باگ هایی داشت مثلا اسبت یهو غیب میشد!! :دی ولی در کل چنین مشکلی نداشته بازی.اگه نظر منو میخوای میگم اول یه بار با یه دستمال مرطوب دیسک رو تمیز کن اگه بازم نشد برو دیسک بازیو عوض کن.

• Like
Reactions: Whitebeard
چند تا سوال درباره undead دارم:

1.یه قسمتی هست که توی نقشه شبیه یه دوربین فیلم برداریه و وقتی میری اونجا یه نفری هست که انگار دیونه شده! باید چیکار کرد؟
2.این شهرا رو که از از زامبی ها پاک میکنم بعد از یه مدتی بهش حمله میشه (خسته شدم از بس هی شهرا رو پس گرفتم)نمیشه کاری کرد دوباره حمله نکنن؟(یا اصلا اگه بیخیال این شهرا بشم مشکلی تو روند بازی پیش نمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or