Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من یک جایی از بازی گیر کردم یک جایی که بعد از اینکه زامبی طتاب پیچ شده را بردم پیش این یارو فیلم سازه یک نقطه اس تو نقشه امد رفتم انجا اما تو نقشه هیچ ماموریتی نیست یارو حرف ارز مکزیک زد من احتمالا باید برم مکزیک اما چطوریییییییییی؟؟؟؟؟

سلام من یک جایی از بازی گیر کردم یک جایی که بعد از اینکه زامبی طتاب پیچ شده را بردم پیش این یارو فیلم سازه یک نقطه اس تو نقشه امد رفتم انجا اما تو نقشه هیچ ماموریتی نیست یارو حرف ارز مکزیک زد من احتمالا باید برم مکزیک اما چطوریییییییییی؟؟؟؟؟

برو تو journal satate....اونجایی که challenge اینا هست میگه باید 2 تا گیاه پیدا کنی
بعد بهت ماموریت میده....

سلام بچه ها من read dead redeption nightmare بازی میکنم رسیدم به اونجایی که جان از قبر امد بیرون بازی 67% شده حالا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داستان بازی تمام شد حالا دیگه هدف چیه و من باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بچه ها من read dead redeption nightmare بازی میکنم رسیدم به اونجایی که جان از قبر امد بیرون بازی 67% شده حالا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داستان بازی تمام شد حالا دیگه هدف چیه و من باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم تموم میشه.نباید کار خاصی بکنی.باید ول بگردی
راستی من یه جای بازی گیر کردم.وقتی میرم خونه جان دم درش یهو صدای زن جان پخش میشه که یه کاری بکن.نمیدونم چی میگه.باید چیکار کنم؟
من هنوز به اونجایی که جان از قبر در میاد نرسیدم.همه ی مراحل هم safe کردم

برو گشت و گذار کن حالشو ببر:)

سلام.اقا یه سوال دارم.
این بازی فقط توی شبه یا روز هم داره؟منظورم اینه که ایا همون لذتی رو که توی نسخه اصلی داشت رو داره.افکت ها،نور پردازی،.... .

سلام.اقا یه سوال دارم.
این بازی فقط توی شبه یا روز هم داره؟منظورم اینه که ایا همون لذتی رو که توی نسخه اصلی داشت رو داره.افکت ها،نور پردازی،.... .

سلام به شما اره هم روز داشت هم شب اما من به شخصه بازی اصلی ترجیح میدم کامل تر و جالب تر بود این نسخه باگ هم زیاد داشت

درسته
5 تا گل Desert Sage که نزدیک منطقه ی Gaptooth Ridge پیدا میشه
و 5 تا Violet Snowdrop که اونم میتونی توی بخش شمالی منطقه ی Tall Trees پیدا کنی که خداییش من وقتی میرفتم تو این منطقه تمام بدنم میلرزید، :d واقعا جای خطرناکیه ! اون خرسای لعنتی فقط با Dead Eye HeadShot کله پا میشن :d

آق این پیرمرد کجای نقشه هست خواهش مکنم نزدیک دو ماه یا سه ماه دارم میچرخم کمک:((

بعد 2 ماه تاپیک واوردی بالا که به یکی از غول ترین بازیای open world بگی low class.
جالبه والا به خدا
نه جدا هدفت چیه؟؟؟؟؟

نمردیم و فهمیدیم رام کردن اسب و پوکر بازی کردن و آبجو خریدن شده بازی غول!!! خیلی ممنون. ضمنا من همین الان عضو تالار شدم. این بازی رو هم به محض ورود به بازار خریده بودم و این نظر مال همون موقع هست.:-*

برو
[h=3]Ghost Recon: Future Soldie[/h]بازی کن تا بفهمی بازی غول به چی میگن. به هدایت کردن گاوها به مزرعه نمیگن بازی غول عزیزم

آخرین ویرایش:
خواهشا بحث از سطح نظرشخصی بالاتر نبر و به نظرات بقیه توهین نکن.
من شخصا فوق العاده این بازی رو دوست دارم و جزو سه بازی برتر این نسله برام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or