سلام من یک جایی از بازی گیر کردم یک جایی که بعد از اینکه زامبی طتاب پیچ شده را بردم پیش این یارو فیلم سازه یک نقطه اس تو نقشه امد رفتم انجا اما تو نقشه هیچ ماموریتی نیست یارو حرف ارز مکزیک زد من احتمالا باید برم مکزیک اما چطوریییییییییی؟؟؟؟؟
سلام بچه ها من read dead redeption nightmare بازی میکنم رسیدم به اونجایی که جان از قبر امد بیرون بازی 67% شده حالا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داستان بازی تمام شد حالا دیگه هدف چیه و من باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها من read dead redeption nightmare بازی میکنم رسیدم به اونجایی که جان از قبر امد بیرون بازی 67% شده حالا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داستان بازی تمام شد حالا دیگه هدف چیه و من باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
برو گشت و گذار کن حالشو ببر
سلام.اقا یه سوال دارم.سلام بچه ها من read dead redeption nightmare بازی میکنم رسیدم به اونجایی که جان از قبر امد بیرون بازی 67% شده حالا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داستان بازی تمام شد حالا دیگه هدف چیه و من باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اقا یه سوال دارم.
این بازی فقط توی شبه یا روز هم داره؟منظورم اینه که ایا همون لذتی رو که توی نسخه اصلی داشت رو داره.افکت ها،نور پردازی،.... .
درسته
5 تا گل Desert Sage که نزدیک منطقه ی Gaptooth Ridge پیدا میشه
و 5 تا Violet Snowdrop که اونم میتونی توی بخش شمالی منطقه ی Tall Trees پیدا کنی که خداییش من وقتی میرفتم تو این منطقه تمام بدنم میلرزید، :d واقعا جای خطرناکیه ! اون خرسای لعنتی فقط با Dead Eye HeadShot کله پا میشن :d
واقعا بازی low کلاسی بود. 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم. امتیاز 3
بعد 2 ماه تاپیک واوردی بالا که به یکی از غول ترین بازیای open world بگی low class.
جالبه والا به خدا
نه جدا هدفت چیه؟؟؟؟؟