Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمردیم و فهمیدیم رام کردن اسب و پوکر بازی کردن و آبجو خریدن شده بازی غول!!! خیلی ممنون. ضمنا من همین الان عضو تالار شدم. این بازی رو هم به محض ورود به بازار خریده بودم و این نظر مال همون موقع هست.:-*

برو
Ghost Recon: Future Soldie

بازی کن تا بفهمی بازی غول به چی میگن. به هدایت کردن گاوها به مزرعه نمیگن بازی غول عزیزم
اینکه تازه عضوشدی خب مبارکت
شما ghost recon بازی کن وبروهمون جام ازش تعریف کن نه این جا
سبک بازیا متفاوته
RDR یه بازیه open world ماله غرب وحشی .
خب توقع داری ماشین توش باشه؟؟؟؟؟؟؟
تازه اون چیزایی که میگی ماله ماموریات های فرعیه
داستان بازی برای یک open world عالیه
کیم پلیم حرف نداره. دیگه چی میخوای

هر کسی نظری داره و نظرش مشخصه
ولی خود منم تو یه سنی میشستم gta بازی میکردم نمیفهمیدم چی میگن ، دوبله چیه ، ماجرا چیه و فقط بازی میکردیم خلاصه دیگه بعدشم میشستیم دور همی میگفتیم عجب بازیه ماشین میدزده
ولی تو همه خونه ها نمیره ):
حالا سنمون رسیده به یه سنی که یکم بیشتر میفهمیم . چهارتا کلمه انگیلیسی بیشتر میدونیم . از دوبله و مکانیزم های بازی بیشتر با خبریم . اون موقع خوب نمیدونستیم.
ما هم یه روزی میومدیم از این پست های خنده دار میزاشتیم و هر کیم هر چی میگفت دوست داشتیم بگیریم بزنیمش و مدیرا رو هم میخواستیم با هک کردن سایت بازی سنتر حالشونو بگیریم
:d

حکایت ما بود فقط

حالا مثل اینه بگی من خرما دوست ندارم . فیلم های راکی رو بیشتر ترجیح میدم
برای من به شخصه جزو 3 بازی برتر تمام زندگیم بوده در کنار elder scroll و fahrenhiet . وجدانا دو سال پیاپی هم فکر میکنم 9.5 تا 10 رو گرفت بازی که کار هر بازی نیست.
بازی باسه سال 2010 هست و اصولا نباید مطرح میکردم ولی خوب دیدم نمیشه نگم ولی موتور 2 سال پیش از 90% بازی های الان قوی تر بوده
منظورم max payne 3 نیستا

اول اینکه چقدر حال کردم تاپیک این بازی رو دیدم که اومده بالا دوباره ...

دوم :
ولی موتور 2 سال پیش از 90% بازی های الان قوی تر بوده

حرف دل من رو زدی آقا پژمان - خدایی RDR رو بازی میکردم وقتی میخواستم بخوابم به عشق اینکه بیدار بشم ادامه بازی رو برم میخوابیدم ... از همه لحاظ فوق العاده بود ...

شخصا واسم داستان بازی خیلی مهمه (البته انگلیسیم بدک نیست ) - چقدر داستان این بازی شاخ بود خدایی - من انقدر درگیر داستان و جان مارستون شده بودم

که خدایی وقتی کشتنش داش گریم میگرفت - مرگش یکی از یکی از بدترین اطفاقات تو خاطرات بازی کردنم هستش...

از داستان که بگزریم گرافیک - موسیقی فوق العاده و... واقعا این بازی یه شاهکار بود... من شخصا دوست ندارم نسخه دیگه ای ازش ساخته بشه - اصلی ترین دلیلم هم مردن جان مارستون هستش ! مگه اینکه بازی یه فلش بک باشه به دوران قبل ...

بعد این همه وقت من از رو کنسولم پاکش نکردم!! چند وقت یه بار با پسره میرم یه دوری میزنم! یه شکاری میکنم! میرم خونه!!
نتونستم از دنیاش دل بکنم!! واقعآ داستانش درگیر کننده بود!
با اینکه از بازی های زامبیی خوشم نمیاد! ولی پک nightmare رو گرفتم تا تش رفتم!
تک بود و هست!!

حالا اینجا میاین ترول می‌کنید اعصاب دیگران رو به هم میزنید هیچی، همین که تاپیک بالا اومد دو تا پست بالاتر چشمم خورد بهش یه اسپویل از Undead Nightmare برام شد. :(( هنوز نرسیده بودم بازی کنم! میخواستم الآن بگیرم بازی کنم تو این چند مدت آزادی! :((

عمويي چند سالته ؟؟؟ >:d<

شاي بخاطر اينكه ديورز تو املا 20 اوردي والدين برات يه دستگاه بنام xbox خريدن :)

ایشون با شما کاری داشتن که شما اومدی گیر میدی بهش. برید یکم فرهنگ ایرانی بود رو یاد بگیرید نه فرهنگ اجنبی بودن!

بهترین بازی بود
یاده سریاله پزشک دهکده هم افتادم:-s
وای آخراش که هیچی اون دختره میبینه این زن داره و این خودشو بخاطره خانوادش فدا می کنه و پسرش بزرگ میشه =((
واقعا بهترین بازی بود!!!
دنیایش فوق العاده بود مخصوصا غروب ها و شب ها:x
تا عمر دارم این بازیو فراموش نمی کنم :)

بهترین بازی بود
یاده سریاله پزشک دهکده هم افتادم:-s
وای آخراش که هیچی اون دختره میبینه این زن داره و این خودشو بخاطره خانوادش فدا می کنه و پسرش بزرگ میشه =((
واقعا بهترین بازی بود!!!
دنیایش فوق العاده بود مخصوصا غروب ها و شب ها:x
تا عمر دارم این بازیو فراموش نمی کنم :)

اره جدا درست گفتین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or