Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم اون موقع که بازی منتشر شد به شدت منتظر نسخه pc بودم.یه ماهی صبر کردم خبری نشد .
به راک استار ایمیلی زدم و گفتم بازی برای پی سی میاد یا نه؟اونم گفت روی این بازی خیلی زحمت کشیدیم و .از اینحرفا و به احتمال خیلی زیاد برای پی سی نمیاد
منم فرداش رفتم بازیو خریدم و بهترین بازی عمرم شد :دی

خیلی بده که ما ایرانیها زیادی جوگیر هستیم....

یک عده هنوز نمیدونن اصلا برای چی اخر بازی این جان مارسون کشته شد بیخود و بی جهت احساساتی میشن و میگن وای چقدر عالی و غم انگیز تموم شد....

هنوز کسی نمیدونه اصل ماجرا چی بوده و خیلی جالبه همه هم حرف هم رو تکرار میکنن اونم بدون دلیل و مدرک؟

یک عده هنوز نمیدونن اصلا برای چی اخر بازی این جان مارسون کشته شد بیخود و بی جهت احساساتی میشن و میگن وای چقدر عالی و غم انگیز تموم شد....

هنوز کسی نمیدونه اصل ماجرا چی بوده و خیلی جالبه همه هم حرف هم رو تکرار میکنن اونم بدون دلیل و مدرک؟

من کامل ميدونم که چى شد. کل داستان بازى رو از اول بازى فهميدم. ولى علت اينکه الان نميگم اينه که الان با موبايلم. گزينه ى اسپويلر نداره. يا حداقل من نميدونم چطوريه. به محض اينکه رسيدم پاى پى سى کامل برات توضيح ميدم دوست عزيز.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

میدونی که الان داری آخر بازی رو لو میدی دیگه نه ؟

نمیدونم چیه مد شده ، هر کی میخواد پستش رو حماسی کنه ، هی میگه ما ایرانیها فلانیم و بساریم و ... !

عزیز من زبانت خوب نیست یا دقت نکردی یا هر چی دیگه دلیل نمیشه فکر کنی کل دنیا هیچی نمیفهمن و فقط خودت حرفه ای هستی !

این که چرا آخرش کشته شد
رو باید از اول بازی داستان رو با دقت دنبال کنی

جان همون اول بازی که تازه از گروه گانگستریشون جدا شده بود و دستگیر شده بود ، توسط مامورین بهش پیشنهاد داده شد که اگه بره سردسته های اون گروه گانگستری رو بکشه ، دیگه تمام اتهامات ازش پاک میشه و میتونه برگرده پیش خانوادش ، سردسته اون مامورین دولتی هم شخص عوضی به نام ROSS بود .

در طول بازی دنبال همین ماموریت هستیم و آخرش هم رییس اون گروه گانگستری که اسمش DUTCH و کلی هم جریانات با همین جان داشته رو میکشیم . (داچ قبل از مرگش بهش میگه که فکر نکن مامورهای دولت همینجوری ولت میکنن و .... )

بعدش طبق وعده مامورین دولت برمیگردیم پیش خانوادمون .

ولی از اونجایی که ROSS آدم عوضی بوده و نمیخواسته بعد از این ماجراها جان هم زنده بمونه و میخواسته این قضیه کلا محو بشه ، با ارتش و مامورین دیگه یه حمله بسیار بزرگ و جدی میکنه به مزرعه جان .

جان هم بعد از یه خورده مقاومت متوجه میشه که اینکارا و حتی وجود خودش برای خانوادش خطرناکه ، پس بهشون میگه که برن ( تقریبا به زور میفرستشون برن و فرار کنند ) و خودش جلوی اون مامورا ایستادگی میکنه تا اونا نتونند به زن و بچش برسن .

وقتی هم که کاملا محاصره شده بوده و راه فراری نداشته و از طرفی خودش رو عامل خطری برای خانوادش میبینه ، و مطمئن بوده که تا آخر عمرش مامورا دنبالش و خانوادش میوفتن تصمیم میگیره بره بیرون -- یا همشون رو بکشه و یا بمیره ...

این بازی ( مخصوصا داستانش ) خیلی بزرگتر از این حرفهاست که کسی بخواد که ترول بازی در بیاره براش ...

آخرین ویرایش:
ممنونم ابولفضل
یه چیزیم در خطاب با jondollah اضافه کنم
که جان داشت با قانون در می افتاد تو میگی میرفت یه گوشه کمین میکرد همه رو مثله بقیه می کشت آره میتونست اما هیچ فکر میکردی اگه اینا رو می کشت 2 برابر نیرو میفرستادن؟!
حالا این بازی بود اما در کل اگه در یک منطقه شورشی یا درگیری بشه یا هر چیزی پلیسی یا یک درجه بالایی کشته بشه اون منطقه توجه نظامی هارو به خودش جلب می کنه و باعث میشه نیرو بیشتر فرستاده بشه.
در ضمن اگه زنده می موند با یک عمر دردسر زندگی می کرد و جان هم از میان زندگی پر دردسر و مرگ پر افتخار که درونش آزادی هست مرگ رو انتخاب کرد و گذاشت با مرگش خانوادش به آرامش برسن هر چند که برای خانوادهش هم سخت تموم شد.
امیدوارم منظورمو بفهمی.

دوستان مسئله اینجاست که شما گیر دادید به جنگیدن و تاکتیکی جنگ کردن و فلان و بسار ! کشتن نفرات بیشتر و فرار کردن و تغییر هویت و ... و اصلا توجه نمیکنید داستان چی میخواد بگه و بازم فکر و ذهنیت خودتون رو دارید !

من هی میگم بازم میگم جان میخاست بمیره .

یا باید خودکشی میکرد ، که بدون شوخی ، کار آدم های ترسو هست .

یا باید اونجوری میومد بیرون ، که هر کسی هم جنم و غیرت اینجور مردن رو نداره .

(اگه میرفت کاور میگرفت و فلان بسار و اونجوری میمرد که مرگش حماسی نمیشد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or