Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه دفعه یه پست احساسی در مورد بازی محبوبم بعد از دو سال دادم! آخه واسه چی پاکش کردین؟

من به هرکسی که یه بازی رو اسپویل کنه 6 تا کارت قرمز میدم که زیر اسمش هم "کاربر متخلف" بیاد. برید خوشحال باشید که فقط پستهاتون پاک شده. دفعه دیگه شدیدتر برخورد میشه.

من به هرکسی که یه بازی رو اسپویل کنه 6 تا کارت قرمز میدم که زیر اسمش هم "کاربر متخلف" بیاد. برید خوشحال باشید که فقط پستهاتون پاک شده. دفعه دیگه شدیدتر برخورد میشه.

از شما که ناظم انجمنید انتظار داشتم پستها رو با دقت بیشتری بخونید!! من اون فتحه رو هم گذاشتم که این اشتباهات پیش نیاد!!!
John Marston is the maaaan!!!

درود خوب وقت شد Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection را تمام کردیم در یک کلام بی نظیر بود !!!!به شخصه با این که : Red Dead Redemption شاهکار بود برام ولی Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection بهم بیشتر حال داد نمی دونم شاید چون قبلا با شخصیت های بازی اشنا بودم و اکثرا را دیده بودم !
در یک کلام می تونم بگم جز 5 بازی برتری بود که تا الان رفته بودم :d
البته امیدوارم این عناوین همچنان انحصاری بمانند

درود خوب وقت شد Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection را تمام کردیم در یک کلام بی نظیر بود !!!!به شخصه با این که : Red Dead Redemption شاهکار بود برام ولی Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection بهم بیشتر حال داد نمی دونم شاید چون قبلا با شخصیت های بازی اشنا بودم و اکثرا را دیده بودم !

salam
شما که تموم کردی بگو ببینم اونجایی که میرم سمت خونه زن جان یه چیزی تو ذهنش میگه .چی میگه بهش؟میگه یه کاری کن بعد بیا خونه(undead نسخه)

اینو از خود لایو گرفتی؟! چند گیگ؟!

دوستان من این بازیو تازه گرفتم.ادامه بدم قشنگه؟

بری آخرش رو ببینی ، یعنی میخوای دوباره 40 ساعت دیگه بازی کنی و تمومش کنی.

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

این نسخه با نسخه ی معمولی چه فرقی داره؟

دوستان من این بازیو تازه گرفتم.ادامه بدم قشنگه؟
اگه رو pc بود بهت توصیه می کردم بری سیو کامل بازیو بگیری!!
من که فقط وقتی بازی تموم شد حال کردم چون میرفتم 1ساعت می گشتم دنبال ببر آخرشم که پیاش می کردم می کشتتم:d

اگه رو pc بود بهت توصیه می کردم بری سیو کامل بازیو بگیری!!
من که فقط وقتی بازی تموم شد حال کردم چون میرفتم 1ساعت می گشتم دنبال ببر آخرشم که پیاش می کردم می کشتتم:d

نه بابا.چی میگی.همه چیش عالیه.

راستی میتونی دکمه ی BACK ـه چیه بقل استارت اون میزنی و آتیش درست میکنی و بعد از تو نقشه هرجا میخوای بری رو مارک میکنی و فوری میری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or