Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مالتی undead شخصیتهای زامبی هم میتونی انتخاب کنی.
یه بار آنلاینشو زدم علاوه بر اینکه عجیب فاز داد یه چیزی دیدم که از خنده روده بر شدم
اولین بارم بود و رنکم پایین بود.همه فرار میکردند ،منم میخواستم برم دنبالشون یه سوت زدم که یه اسب برام بیاد دیدم یه الاغ فرستاد برام ترکیدم از خنده اصلا راه نمیرفت با کلتم مخشو آوردم تو حلقش بنده خدا :دی

مالتی undead شخصیتهای زامبی هم میتونی انتخاب کنی.
یه بار آنلاینشو زدم علاوه بر اینکه عجیب فاز داد یه چیزی دیدم که از خنده روده بر شدم
اولین بارم بود و رنکم پایین بود.همه فرار میکردند ،منم میخواستم برم دنبالشون یه سوت زدم که یه اسب برام بیاد دیدم یه الاغ فرستاد برام ترکیدم از خنده اصلا راه نمیرفت با کلتم مخشو آوردم تو حلقش بنده خدا :دی
منم یه بار دیدم تو خود بازی(RDR بود، RDR UN نبود)سوارش شدم بعد گفتم این خره دیگه بذار باهاش بپرم:دی
از یه تپه پریدم پایین خودم و الاغ ــه دار فانی رو وداع کردیم:دی

سلام
من سوالم راجع به نایت مر هستش

قسمت آمریکا، همه شهر هاش رو پاکسازی کردم ، اخرینش هم اون دوربین بود که یه زامبی که استفراغ میکنه (معنی لغویش) رو میبری و یارو میخواد عکس بگیره ازشون ...

بعدش دیگه هیچی نداه !!!یعنی اصلا قسمت مکزیک باز نشده:( یعنی بازی تموم شد ؟
یه جاهایی هم آبی میشه ، یه باز توش یه اسب پیدا کردم اتیش گرفته بود :) اون جریانش چیه؟

سلام
من سوالم راجع به نایت مر هستش

قسمت آمریکا، همه شهر هاش رو پاکسازی کردم ، اخرینش هم اون دوربین بود که یه زامبی که استفراغ میکنه (معنی لغویش) رو میبری و یارو میخواد عکس بگیره ازشون ...

بعدش دیگه هیچی نداه !!!یعنی اصلا قسمت مکزیک باز نشده:( یعنی بازی تموم شد ؟
یه جاهایی هم آبی میشه ، یه باز توش یه اسب پیدا کردم اتیش گرفته بود :) اون جریانش چیه؟

دقیقا مثل من
البته من بعدش رفتم دم در خونمون ولی میخواد بره خونه یهو صدای زنش میاد تو گوشش یه چیزی بهش میگه و من دقیق متوجه نمیشم چی میگه
کسی میدونه بگه
اون اسب آتیشی هم من پیدا کردم یه روز دم رودخونه پیاده شدم دیدم یه صدایی اومد صداش شبیه ریختن آب روی آتیش بود.بعدش که رودخونه رو دیدم اسبم رفته تو رودخونه و .........................finish :دی

دقیقا مثل من
البته من بعدش رفتم دم در خونمون ولی میخواد بره خونه یهو صدای زنش میاد تو گوشش یه چیزی بهش میگه و من دقیق متوجه نمیشم چی میگه
کسی میدونه بگه
اون اسب آتیشی هم من پیدا کردم یه روز دم رودخونه پیاده شدم دیدم یه صدایی اومد صداش شبیه ریختن آب روی آتیش بود.بعدش که رودخونه رو دیدم اسبم رفته تو رودخونه و .........................finish :دی
اول اینو بگم که بازی 5 تا اسب ویژه داره که آخریش اسب تک شاخ هست.
بعد اون مرحله که باید یک زامبی ببری پیش عکاسه بازی همچنان ادامه داره.شما باید فکر کنم 5تا گل خاص رو جمع کنید برای اینکار استارتو بزنید و به journal مراجع کنید اسم گل هارو نوشته

مرحله زامبی؟:-/
من آخرش تونستم انتقام پدرش رو بگیرم و تو دوئل کشتمشون
مرحله زامبی بعد از انتقامه پدرش هست یا کلا تو نقشه هست؟
میشه راهنماییم کنین

مرحله زامبی؟:-/
من آخرش تونستم انتقام پدرش رو بگیرم و تو دوئل کشتمشون
مرحله زامبی بعد از انتقامه پدرش هست یا کلا تو نقشه هست؟
میشه راهنماییم کنین
یک dlc هست که به صورت مستقل عرضه شده شما میتونید اون رو رو دیسک تهیه کنید یا از رو لایو خریداری کنید.کلا داستانی جدای red dead اصلی داره و دنیای بزرگ بازی رو به دنیایی زامبی زده تبدیل کرده.....

هر چی گل بود من جمع کردم ، بعدش میره در خونش ، ولی صدای زنش میاد الان یادم نمیاد چی گفت
اما در خونه رو باز نمیکنه

الان چی کار کنم؟؟؟

هر چی نه
باید اون گلایی که تو جورنال نوشته رو پیدا کنی
desert sage
violet snow
رو باید پیدا کنی
دومی تو نقشه اون بالاهاس تو برفها
اولی هم تو نقشه یه ذره بالاتر از رودخونه هست سمت چپ نقشه تقریبا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟