mamad street
کاربر سایت
سلام دوستان
کسی میدونه بازی کدوم قسمت هاش +18 هست؟میخوام تو tv بازی کنم جلوی خانواده مشکل پیش میاد ندونم کجاهاشه:d
اوایل بازی نداره؟
آخه توی درجه بندی نوشته:چیزی نداره! فکر کنم یدونه بود! اونم چیزی نبود!:d
میره با یه یارو حرف بزنه! یارو مشغوله! سریع رد میشه! یارو رو میکشی انگار!
شما اول که وارد بخش آنلاین میشید در اصل وارد free روم بازی شده اید.در این بخش میتونی با دیگر بازیکنان بجنگی یا گروه تشکیل بدی یا گشت و گذار و چند تا ماموریت.شما میتونی دکمه بک دسته رو فشار بدی و وارد دیگر مد های بازی شی که از جمله مد ها میشه به یک مد که ماموریت های co_op داره اشاره کرد که هرکدام داستان خودشو داره و جالبه.بخش دیگه هم داره مربوط به بازی پوکر و اسب سواری و... میشه و کلی بخش دیگه که بعضی هاشم دوئل داره و باحاله.همین طور با انجام این بخش ها لولت بالا میره و امکانات بیشتر در دست رسه از جمله اصلحه بیشتر و شخصیت های جدید و اسب و گاو و بوفالو و کلی چیز دیگه....من رفتم تو آنلاینش اصلا نمیدونم چیکار باید کنم اگه کسی میدونه یه کم توضیح بده
آخه توی درجه بندی نوشته:
Strong Se*ual Content
Nudity
توی خود شهرها چطور؟مثل gta نیست؟
آخه توی درجه بندی نوشته:
Strong Se*ual Content
Nudity
فقط توی یکی دو تا از ماموریت های فرعیش که توی مکزیکه یه مشکلاتی داره. در کل چیزی نداره با خیال راحت بازی کن.آخه توی درجه بندی نوشته:
Strong Se*ual Content
Nudity
سلام این بازی lt3هم داره .من تهرانپارسم از کجا میتونم بازی رو گیر بیارم؟
همین چند روز پیش داشتم اتفاقی تو سایتای گیم پرسه میزدم انقدر افتخارات این بازی زیاد بود که نتونستم جلوی خودمو بگیرم برای بار سوم دوباره زد به سرم بازیو از اول شروع کنم
بدون شک یکی از شاهکارای تاریخ گیم هست این بازی که راحت میتونه خیلی از فیلمای هالیوودی وسترنم شکست بده تو دیالوگ و داستان و شخصیت پردازی و .....
همین چند روز پیش داشتم اتفاقی تو سایتای گیم پرسه میزدم انقدر افتخارات این بازی زیاد بود که نتونستم جلوی خودمو بگیرم برای بار سوم دوباره زد به سرم بازیو از اول شروع کنم
بدون شک یکی از شاهکارای تاریخ گیم هست این بازی که راحت میتونه خیلی از فیلمای هالیوودی وسترنم شکست بده تو دیالوگ و داستان و شخصیت پردازی و .....
دقیقا
در ضمن تو که با بازیش خیلی حال کردی مثل خودم اگه مالتیشو بزنی چی میگی؟
داستان و شخصیتش هم اتفاقا از روی یه فیلم ساخته شده.شخصیتش فکر کنم کلین ایستوود باشه