Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی نیست جواب بده؟:(
نسخه game of the year edition شامل نسخه اصلی بازی +تمام dlc ها میشه.اگرم شما هم نسخه اصلی و undead رو تهیه کردی لزومی نداره game of the year رو تهیه کنی چون بیشتر فکر کنم چند تا dlc مربوط به بخش چند نفره رو داره.البته من خودم مولتیشو بازی کردم تفاوتی ندیدم

نسخه game of the year edition شامل نسخه اصلی بازی +تمام dlc ها میشه.اگرم شما هم نسخه اصلی و undead رو تهیه کردی لزومی نداره game of the year رو تهیه کنی چون بیشتر فکر کنم چند تا dlc مربوط به بخش چند نفره رو داره.البته من خودم مولتیشو بازی کردم تفاوتی ندیدم

من نسخه اصلی رو دارم میخوام ببینم goty بخرم یا undead

من نسخه اصلی رو دارم میخوام ببینم goty بخرم یا undead
سلام.
game of the year edition نسخه undead nightmare هستش به همراه نسخه اصلی بازی.البته نسخه اصلی یه تغییراتی کرده.
.میتونید درجه سختی بازی رو از بین normal و harcore تعیین کنید.
. یه اسب جدید 3 ستاره سیاه به اسم war horse(اگه رو hardcore برید باید واسش پول بدید ولی اگه با normal برید از همون اول بازی سندش موجوده)
.دو سلاح جدید:
.explosive rifle:سلاحی با قدرتی باور نکردنی که قیمتش 5000$ هستش.(البته کسایی که درجه محبوبیتشون پایینه باید دو برابر پول بدن.)
.tomahawk(تبر)میتونید از این سلاح بعنوان پرتابه استفاده کنید(مانند throwing knife)یا میتونید باا استفاده ازش از راه نزدیک دشمناتونو از بین ببرید.
.دو لباس جدید.
.دو challenge جدید به نام های tomahawk challengeوexplosive rifle mastry
من الان وسط های بازی اصلی هستم.goty بگیرم میتونم از ادامه با همون سیو هام بازی کنم؟
بله میشه

آخرین ویرایش:
ببینین الآن بازی من اینه
red dead game of the year edition
خب این الآن توش مرحله ی زامبی داره یا نه؟
به خدا گیج شدم
یکی میگه داره و یکی میگه نداره
تو این نسخه هم نسخه اصلیش وجود داره هم undead nightmare که توش مرحله زامبی داره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or