Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
ببخشید تاپیک رو آوردم بالا ولی متاسفانه من نتونسته بودم بازی کنم و الان مدتی هست که شروع کردم ولی دیگه آخراش هستم
میخواستم بدونم وقتی داستان رو تموم کنم باز هم اپن ورلد هست یعنی میتونم تو کشور بچرخم و... یا نمیشه؟

سلام دوستان

ببخشید تاپیک رو آوردم بالا ولی متاسفانه من نتونسته بودم بازی کنم و الان مدتی هست که شروع کردم ولی دیگه آخراش هستم
میخواستم بدونم وقتی داستان رو تموم کنم باز هم اپن ورلد هست یعنی میتونم تو کشور بچرخم و... یا نمیشه؟

بله میشه! البته یه نکته داستانی داره! که بگم دیگه نمیتونی بازی کنی!:d
برو تا تهش میفهمی..
من خودم تا چند وقت پیش میشستم گشت و گذار میکردم! دیگه ...

با تشکر از دوست عزیزمون که تاپیک رو بالا آوردن :d(حوصله گشتن نداشتم) یه سوال داشتم
وقتی بازی تموم میشه شنیده بودم با پسرش یه کوئست هست که باید بری ولی من هرچی تو مپ میگردم پیداش نمیکنم قضیه کیه؟:-b

با تشکر از دوست عزیزمون که تاپیک رو بالا آوردن :d(حوصله گشتن نداشتم) یه سوال داشتم
وقتی بازی تموم میشه شنیده بودم با پسرش یه کوئست هست که باید بری ولی من هرچی تو مپ میگردم پیداش نمیکنم قضیه کیه؟:-b
یه stranger هست به اسم remember my family که تو blackwater شروع میشه.
برای اگاهی از نحوه ی 100% کردن بازی،لباس ها،شخصیت ها،اسلحه ها و ... به لینک زیر مراجعه کنید
Red Dead Redemption Wiki

من 96 درصد بودم
که خواهرم لود 47 درصد روسیو کرد رو 96 درصد و اون همه زحمتم به باد رفت
:-o
اشکم دراومد خودزنی میکردم نمیدونم چی بگم خیلی زور داشت
چرا تاپیکو اوردی بالا منو داغون کردی
:((

:d :d :|

یکی از بازی هایی هست که دیگه تکرار نمیشه ... البته شاید تو نسل های بعد یه بازی تو همین سبک بیاد ولی همچین بازیی که 2 سال پیش اومد ، وقتی تمومش کردم یه مدت اصلا با بازیی حال نمیکردم ، و درضمن باید بگم جزو بازی هایی هست که واقعا باهاش زندگی میکنی

من 96 درصد بودم
که خواهرم لود 47 درصد روسیو کرد رو 96 درصد و اون همه زحمتم به باد رفت
:-o
اشکم دراومد خودزنی میکردم نمیدونم چی بگم خیلی زور داشت
چرا تاپیکو اوردی بالا منو داغون کردی
:((
منم تو 97 درصد بودم بعدش بازی رو از اول رفتم وبه اشتباه سیو قبلیم رو پاک کردم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or