Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان بازی میکردم! یه یارو داشن زنش رو میزد! گرفتم با طناب بستمش! بردم انداختمش رو ریل قطار! وایسادم قطار اومد از روش رد شد!
بسیار صحنه دلپذیری بود...

الان بازی میکردم! یه یارو داشن زنش رو میزد! گرفتم با طناب بستمش! بردم انداختمش رو ریل قطار! وایسادم قطار اومد از روش رد شد!
بسیار صحنه دلپذیری بود...

خشانت تا به این حد :d
خب همونجا یه گلوله حرومش می کردی :d

اتفاقا این کار خودش یه اچیومنت هم داره به اسم dastardly:d

ویرایش: فکر کردم زن ـه رو اینطوری کردی.باید زن رو بندازی زیر قطار تا اچیومنت بده:d

آخرین ویرایش:

این کار رو کردم تا درس عبرتی برا بقیه بشه...;;)
تا من تو این سرزمین هستم . جای هیچ خلافکاری اینجا نیست!
شما برو امتحان کن خیلی خوبه..
البته راه های زیادی هست برا کشتن و ترسوندن...

---------- نوشته در 02:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:19 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا این کار خودش یه اچیومنت هم داره به اسم dastardly:d
واقعآ؟ پس چرا نداد به من:(

بچه ها ی سوال میپرسم بدون تعصب جواب بدین!دوئل کردن بازی به چالش بر انگیزی call of juarez bound in blood هست؟ تو اون که بعضی وقتا ادم استرس میگرفت و بارها میمرد.چقدر دوئل داره؟

بچه ها ی سوال میپرسم بدون تعصب جواب بدین!دوئل کردن بازی به چالش بر انگیزی call of juarez bound in blood هست؟ تو اون که بعضی وقتا ادم استرس میگرفت و بارها میمرد.چقدر دوئل داره؟

خداست دوئلش
تو سینگلش زیاد دوئل نداره
بیشتر دوئلاش تو بخش مالتی پلیره که واقعا لذت بخشه.

کلا بازی نقص نداره ، اگه براش نقص درست نکنن ! :دی
اصلا باور وجود همچین بازی کامل و بی نقصی سخته !

داشتم سوار اسب نصفه شب تو بیابون چرخ میزدم ، یهو یا زنه رو دیدم وسط بیابون ، آقا جیغ و داد ، التماس و خواهش و گریه و زاری ، تو رو خدا منو نجات بده ، اینجا گمشدم ، گرگ ها دنبالم کردن

منم جو گفتم ، گفتم نگران نباش ، بپر بالا اسب آبجی ! :دی با کلی احساس غرور داشتم میبردمش بیرون از بیابون ، که یدفعه خنجر رو در آورد از پشت زد بهم ، از اسب افتادم داغون شدم ، اسب رو دزدید و در رفت ! :|

دسته رو گذاشتم زمین ، تعظیم کردم جلو بازی :|

حالا این که چیزی نیست. من یه بار داشتم برای خودم تو بیابون می چرخیدم دیدم یکی داره از اون دور دست ها با اسب میاد طرفم. اول فکر کردم Side Mission هست. بعد دیدم از اسب پیاده شد با عجله رفت پشت یه صخره شلوارشو باز کرد کارشو انجام داد بعدش هم برگشت یه چیزی به من گفت و بعد سوار اسبش شد و رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or