Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا بازی نقص نداره ، اگه براش نقص درست نکنن ! :دی
اصلا باور وجود همچین بازی کامل و بی نقصی سخته !

داشتم سوار اسب نصفه شب تو بیابون چرخ میزدم ، یهو یا زنه رو دیدم وسط بیابون ، آقا جیغ و داد ، التماس و خواهش و گریه و زاری ، تو رو خدا منو نجات بده ، اینجا گمشدم ، گرگ ها دنبالم کردن

منم جو گفتم ، گفتم نگران نباش ، بپر بالا اسب آبجی ! :دی با کلی احساس غرور داشتم میبردمش بیرون از بیابون ، که یدفعه خنجر رو در آورد از پشت زد بهم ، از اسب افتادم داغون شدم ، اسب رو دزدید و در رفت ! :|

دسته رو گذاشتم زمین ، تعظیم کردم جلو بازی :|

حرکت شایسته ای انجام دادی!
حالا این که چیزی نیست. من یه بار داشتم برای خودم تو بیابون می چرخیدم دیدم یکی داره از اون دور دست ها با اسب میاد طرفم. اول فکر کردم Side Mission هست. بعد دیدم از اسب پیاده شد با عجله رفت پشت یه صخره شلوارشو باز کرد کارشو انجام داد بعدش هم برگشت یه چیزی به من گفت و بعد سوار اسبش شد و رفت.

منم می خواستم اینو بنویسم! بعد از 3بار تموم کردن بازی تازه ایدفعه این حرکت رو دیدم!
جالبیش به اینه که الکی نبود! واقعآ یارو داشت ادرار میکرد! ادرارش می ریخت زمین:|
البته من تفنگ کشیدم براش! سری زیپو کشید بالا شروع کرد فحش دادن:d
کاملآ کف کرده بودم :0
واقعآ شاهکاره بازی!
الان رفتم از مکزیک یه الاغ دزدیم! با الاغ میرم اینور اونور! خیلییی خوبه...

خیلی چیزای باحالی داره این بازی:
1-تو مالتیش برای اولین بار که داشتم بازی میکردم ،دیدم مسافت خیلی زیاده تا برسم سمت هم گروهیام یه سوت زدم برام اسب بیاد،چون رنکم پایین بود یه الاغ پیر برام فرستاد منم ترکیدم از خنده و یه تیر تو مخ الاغه خالی کردم
2-یه بار تو صحرا داشتم میرفتم دیدم یه زنه کالسکش خراب شده ازم کمک خواست منم تا پیاده شدم دیدم از پشت کالسکه 3 نفر هفتیر به دست بهم شلیک کردن و میخواستن پولامو کش برن منم همرو کتلت کردم رفتم سمت زنه اونم کلی خواهش التماس کرد که ببخشمش منم مخشو ترکوندم
3-تو مد زامبیش داشتم بازی میکردم رسیدم به دو نفر که نشسته بودن زمین.دیدم طرف میگه این بابامه و زامبی داره میشه،زار زار هم گریه میکرد تو همون لحظه که داشت گریه میکرد یهو باباش زامبی شد و بهش حمله کرد و پسره یه تیر خالی کرد تو مخ بابائه.بعد هم یه تیر خالی کرد تو مغز خودش :دی
4-یه جا دیگه هم رفتم دیدم طرف نشسته داره زامبی برای خودش کباب میکنه رفتم پیشش نشستم یه لقمه زدم همون لحظه آوردم بالا
5-....................به زودی :دی

منم تازه تمومش کردم ،یعنی خدایی شاهکاره به تمام معنا بود . شاهکار این نسل.تمام بازی هایی که تا حالا اومده توی این نسل 3-4 گردن عقب تر از این بازین.:)).

قفط من با پروفایلی که بازی رو تموم کردم ،پروفایله توی جریانات اخیر پاک شد و دیگه هم دانلود نمیشه.هیچ راهی نیست از سیو گیم اون پروفایل پریده شده توی یک پروفایل دیگه استفاده کنم؟

تورو خدا اگه راهی هست بگین من هنوز

انتقام جان رو نگرفتم

باورتون نمیشه من نزدیک اون شهری که نسبت به بقیه جاها سرسبزتره و اکثر موقعها بارون میاد، یه دسته بزرگ از ملخها (یا یه چیزی تو این مایه ها!) دیدم، شما هم اینو دیدید؟:-o

باورتون نمیشه من نزدیک اون شهری که نسبت به بقیه جاها سرسبزتره و اکثر موقعها بارون میاد، یه دسته بزرگ از ملخها (یا یه چیزی تو این مایه ها!) دیدم، شما هم اینو دیدید؟:-o

اینا که چیزی نیست
البته اینی که گفتیو ندیدم
تو گوریل حرف بزن 2.5 متری دیدی؟؟
یه گوریل بود عین آدم راه میرفت-رفتم پیشش کلی از زندگیش صحبت کرد و آخرش شروع کرد به گریه کردن.منم اومدم درداشو کم کنم شاتگانو درآوردم مخشو ترکوندم :دی-یه حالی داد که نگو
200 متر اونطرفتر هم پسرشو دیدم دیگه سمتش نرفتم همون لحظه دینامیتو درآوردم پرت کردم سمتش کتلت شد :دی

اینا که چیزی نیست
یه گوریل بود عین آدم راه میرفت-رفتم پیشش کلی از زندگیش صحبت کرد و آخرش شروع کرد به گریه کردن.منم اومدم درداشو کم کنم شاتگانو درآوردم مخشو ترکوندم :دی-یه حالی داد که نگو
200 متر اونطرفتر هم پسرشو دیدم دیگه سمتش نرفتم همون لحظه دینامیتو درآوردم پرت کردم سمتش کتلت شد :دی

دقیقا حرفت رو تایید میکنم ولی من نکشتمش فقط با چاقو با هر بدبختی بود کلکشو کندم (( منم نزدیک بود به گ* خوردن بیوفتم :()))

هیچوقت اوون لحظه رو یادم نمیره که یه خرس گیریزلی از پشت برای اولین بار بم حمله کنه زره ترک شده بوودم :-s

اینا که چیزی نیست

واقعا؟؟؟:-o
گوریل؟؟؟
من تو یوتیوب گشتم چیزی پیدا نکردم...

دقیقا حرفت رو تایید میکنم ولی من نکشتمش فقط با چاقو با هر بدبختی بود کلکشو کندم (( منم نزدیک بود به گ* خوردن بیوفتم :()))

هیچوقت اوون لحظه رو یادم نمیره که یه خرس گیریزلی از پشت برای اولین بار بم حمله کنه زره ترک شده بوودم :-s
منم وقتی اولین بار یه خرس بهم حمله کرد همین حس تورو داشتم.البته من سوار اسب بودم یهو دیدم اسبم نفله شد بعد خودم :)

واقعا؟؟؟:-o
گوریل؟؟؟
من تو یوتیوب گشتم چیزی پیدا نکردم...

yup
اینی که میگم تو نسخه undead nightmare پیداش کردم

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------

با بالا اومدن تاپیک واجب شد دوباره برم بازی رو نصب کنم:d

بازی که همیشه برای من نصب هست.آنلاینش خداست.

آها!من آندد رو دارم ولی هنوز بازیش نکردم:dچجوریه مثل خودش حال میده؟

اون ورزنش باسه من جالب بود ولی مثل اصلیه بم حال نداد

کلا توو این اندد کارت کشتن زامبی مغازه هم نداره تووش

کیا این کارو کردن یه بنده خدای رو با طناب بگیری بعد سوار اسب بشه حرکت کنی که بنده خدا ه رو زمین کشیده بشه ؟؟؟؟؟
یک حالی میده تمام عقده هات خالی میشه >:)>:)>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or