اون ورزنش باسه من جالب بود ولی مثل اصلیه بم حال نداد
کلا توو این اندد کارت کشتن زامبی مغازه هم نداره تووش
کیا این کارو کردن یه بنده خدای رو با طناب بگیری بعد سوار اسب بشه حرکت کنی که بنده خدا ه رو زمین کشیده بشه ؟؟؟؟؟
یک حالی میده تمام عقده هات خالی میشه
آقا اندد چه فرقی داره؟؟من فکر میکردم فقط مولتی پلیر هست نگرفتمش.
چه فرقایی داره؟؟داستان داره؟؟تفنگ میشه خرید؟شکار میشه کرد و فروخت؟
نه هیچ چیز اضافه ای نداره.فقط DLC هی مولتی رو داره.که اونم FREE میتونی از لایو دانلود کنیدوستان نسخه Goty یه dlc دیگه هم داره! غیراز آندد دیگه؟ ارزش داره به خاطرش برم بگیرم نسخه Goty رو؟؟ آندد رو جدا دارم!!
آقا اندد چه فرقی داره؟؟من فکر میکردم فقط مولتی پلیر هست نگرفتمش.
چه فرقایی داره؟؟داستان داره؟؟تفنگ میشه خرید؟شکار میشه کرد و فروخت؟
سلام . من هم تازه وارد این سایت شدم هم تازه red dead redemption undead nightmare رو شروع کردم . یه سوال دارم ممکنه قبلا توی این انجمن و تاپیک یا جاهای دیگه کسی جواب داده باشه .
من رسیدم به مرحله ای که باید برا این west dickenz گل جمع کنی . violet snowdrop ها رو جمع کردم ولی هر چی میگردم desert sage ها رو پیدا نمی کنم ! Gaptooth ridge رو زیر و رو کردم نیست که نیست لامصب ! تمامی راه ها رو هم تو اینترنت امتحان کردم اعم از search عبارت زیر در گوگل where is the exact location of desert sage in red dead redemption undead nightmare ، اما همه جا گفته توی gaptooth ridge و اطرافش باید بگردی ! ولی نیست که نیست !
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم وگرنه بیخیال بازی بشم چون دیگه هیچ معموریتی رو نقشه نیست ! بازم ممنون
من جاشو تو نقشه میدونم کجاست ولی وقتی میرم اونجا چیزی پیدا نمی کنم ! آخه اصلا نمیدونم چه شکلی هست ؟سلام.خوش اومدی
منم مثل تو 2 روز دنبال این گل میگشتم.تو نت که گشتم تو نقشه جاشو مشخص کرده بود
تقریبا وسطای نقشه یه نمه مایل به چپ و پایین.نزدیک روخونه ایناست.باید بگردی.کاریش نمیشه کرد.منم مثل تو فقط میگشتم تو این منطقه که پیداش کردم بالاخره