Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال

در حال حاضر من حدوده 61 درصد بازی رو رفتم حالا که که شدم جان پسر مستر مارسون هیچ جایی نیست که برم ماموریت ولی فقط یه دایره ی بنفش هست باید چیکار کنم الان ؟؟ :d :((:((:((
خط داستانی رو تموم کردی شما ؟ Credit رو نشون دارد ؟ اگه آره که دیگه هیچی :دی
اگه نه برید به BlackWater ماموریتش رو انجام بدید تا بازی تموم شه.

اون دایره ی بنفش هم یه Stranger هست. توی 100 درصد کردن بازی تاثیر داره.

Last edited by a moderator:
خط داستانی رو تموم کردی شما ؟ Credit رو نشون دارد ؟ اگه آره که دیگه هیچی :دی
اگه نه برید به BlackWater ماموریتش رو انجام بدید تا بازی تموم شه.

اون دایره ی بنفش هم یه Stranger هست. توی 100 درصد کردن بازی تاثیر داره.
چرا هیچی بنده خدا؟ نصف بازی رو نرفته شده 61 درصد!!! خب هنوز چلنج ها و اتفیت ها مونده! نصف حال بازی به اوناس.

شرمنده علما! من تازه رسیدم اوایل مرحله مکزیک...یه جایی اسب طلایی منو گرفت...بهم اسب قهوه ای داد...این عادیه یا واقعن من اشتباه کردم و اسب طلایی رو از دس دادم...چطور میشه یه اسب سفید با صورت سیاه یا یه اسب مشکی پیدا کرد؟ من شنیدم این دو تا اسب سرعتشون بیشتره

ببخشید دوستان اما :
بعد از اتمام مرحله ای جان مارستون میره اون دنیا !:( با جک به Black wather هم میرم اما هیچ نقطه رنگی به اسم Remember my family نمیاد 1 علامت سوال بود که اونم اتفاق خاصی نیوفتاد(علامت سوال بنفش رو نمیگم) حالا چی کار کیم؟ چجوری انتقام بگیرم؟ اگه میشه کامل در این زمینه توضیح بدبد ممنون میشم

ببخشید دوستان اما :
بعد از اتمام مرحله ای جان مارستون میره اون دنیا !:( با جک به Black wather هم میرم اما هیچ نقطه رنگی به اسم Remember my family نمیاد 1 علامت سوال بود که اونم اتفاق خاصی نیوفتاد(علامت سوال بنفش رو نمیگم) حالا چی کار کیم؟ چجوری انتقام بگیرم؟ اگه میشه کامل در این زمینه توضیح بدبد ممنون میشم
يه دايره بنفش توي Blackwater هست.وقتي ميري توي اون دايره يه علامت سوالِ.وقتي اين رو ميري فك كنم 3بار ديگه دايره بنفش مياد روي نقشه.كه همه رو بايد بري.فك كنم بار سوم آخريه.ببخشيد اگه نتونستم قشنگ توضيح بدم آخه خيلي وقته بازي رو تموم كردم :).

يه دايره بنفش توي Blackwater هست.وقتي ميري توي اون دايره يه علامت سوالِ.وقتي اين رو ميري فك كنم 3بار ديگه دايره بنفش مياد روي نقشه.كه همه رو بايد بري.فك كنم بار سوم آخريه.ببخشيد اگه نتونستم قشنگ توضيح بدم آخه خيلي وقته بازي رو تموم كردم :).
ممنون اما اولین علامت سوال که در BlackWhater هست دومی هم میرم اما علامت سوال بنفش سومی در نقشه پیدا نکردم:((

علامت سوم فکر کنم تو مکزیک دقیقا لب رود خونس. برو اونجا حتما میاد.
نفطه سوم هم پیدا شد اما رفتم پیش یه کسی که میخواست وسیله ای برای پرواز بسازه که جک هم همش مسخرش میکرد ، بازم اتفاقی نیوفتاد ... دوستان مطمئنید که این علامت های سوال بنفش بازی رو تمام میکنه؟
نباید برای این علامت سوالها کاری انجام داد؟ اگه میشه کارشونو بگید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or