Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود

دوستان من این بازی رو تازه تموم کردم، ار ترس اسپویل نشدن داستان اصلا تو تاپیکش نیومدم.
شاهکار فوق العاده ای بود، بهش 10 میدم.
===
اگه سوالم تکراریه عذر میخوام. میخواستم بدونم گنج رو چطوری باید پیدا کنم؟ یا بهتر بگم مکانش کجاست؟ هنوز گنجی پیدا نکردم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
برو اینجا دوست عزیز همه چیز رو کامل توضیح داده.

• Like
Reactions: hosein_fisher
مشکل من اینه
1: نمی دونم این رو The Last Enemy That Shall Beتموم کردم یا نه .
2.نمی دونم این US ..... ؤوکجای نقشه باید پیدا کنم .
3. شاید من اشتباهی بالای 24 ساعت کشید چی کار کنم .
من اونو 1000 بار خوندم . همشم حفذم . :d:d:d
The Last Enemy That Shall Be همون مرحله اخر بازی هستش.
جای اون gangها فکر کنم تو همین راهنمای سایت باشه.
باید از یه زمانی توی بازی تایم بگیری و شروع کنی به ترکوندن hideoutها فقط حواست باشه اونایی رو بزن که تو امریکا هستن(اونایی که تو مکزیکن ربطی به این outfit ندارن)

بازی محشری بود...میشه گف چکیده کل و یوم تجربیات راک استار بود
ولی یه جاهایی یه سری باگ دیده می شد...مثلا طرف با اسبش می رف توی زمین...یه جعبه رو هوا ولو بود...و از این جور چیزا...ولی به قولی اگه سن دیگو و راک استار نتونن اینا رو برطرف کنن کسی دیگه هم نمی تونه

حالا یه سوالی (هر کی ریممبر فامیلی رو کامل نکرده نخونه)!!!
وقتی با جک می رسیم سر بخت این یارو ادگار راس امکانش هس که به جای کشتن، خلع سلاحش کرد/ بستش به اسب/ رو زمین کشیدش؟! یه جورایی قصه اند کابوی بازی می شه من هر کاری کردم نشد لامصب

• Like
بازی محشری بود...میشه گف چکیده کل و یوم تجربیات راک استار بود
ولی یه جاهایی یه سری باگ دیده می شد...مثلا طرف با اسبش می رف توی زمین...یه جعبه رو هوا ولو بود...و از این جور چیزا...ولی به قولی اگه سن دیگو و راک استار نتونن اینا رو برطرف کنن کسی دیگه هم نمی تونه

حالا یه سوالی (هر کی ریممبر فامیلی رو کامل نکرده نخونه)!!!
وقتی با جک می رسیم سر بخت این یارو ادگار راس امکانش هس که به جای کشتن، خلع سلاحش کرد/ بستش به اسب/ رو زمین کشیدش؟! یه جورایی قصه اند کابوی بازی می شه من هر کاری کردم نشد لامصب
نه این قابلیت وجود نداره . هر طور شده باید بفرستیش اون دنیا :دی !

این بازی رو من دیروز تموم کردم

از سال 72 من گیم بازی میکردم..میخام بگم تو این 18 سال جز 5 تا بازی برتری بود که بازی کردم

چقدر یه بازی میتونه جذاب و قشنگ باشه...منظره های بازی رو میدیدم احساس میکردم واقعا تو تگزاس قرار دارم:((...راک استار یدونه..بازی نبود این...زندگی بود

امتیازش باید 11 میگرفت بجای 10

خیلی ناراحتم از اینکه تموم شد...

من از بازی های اوپن ورلد زیاد خوشم نمیاد بسکه جی تی ای بازی کردم ولی این واقعا من محسور خودش کرده بود...ایکاش تموم نمیشد..ایکاش

بچه ها این کایت جریانش چیه؟واقعا سوار میشه؟؟یعنی پروازم میشه کرد تو بازیش؟؟رمز نداره بزنیم باز بشه؟

• Like
این بازی رو من دیروز تموم کردم

از سال 72 من گیم بازی میکردم..میخام بگم تو این 18 سال جز 5 تا بازی برتری بود که بازی کردم

چقدر یه بازی میتونه جذاب و قشنگ باشه...منظره های بازی رو میدیدم احساس میکردم واقعا تو تگزاس قرار دارم:((...راک استار یدونه..بازی نبود این...زندگی بود

امتیازش باید 11 میگرفت بجای 10

خیلی ناراحتم از اینکه تموم شد...

من از بازی های اوپن ورلد زیاد خوشم نمیاد بسکه جی تی ای بازی کردم ولی این واقعا من محسور خودش کرده بود...ایکاش تموم نمیشد..ایکاش

بچه ها این کایت جریانش چیه؟واقعا سوار میشه؟؟یعنی پروازم میشه کرد تو بازیش؟؟رمز نداره بزنیم باز بشه؟
نه عزیز
سوار اون کایت نمی‌شه
در ضمن شما اگر اینقدر از بازی خوشت اومده
حتما سراغ مولتی پلیر هم برو!
در ضمن فکر کنم برای بازی 2 تا DLC اومده

یه سئوال:
نمیشه کاری کرد جان آخر بازی نمیره!چون وقتی اون مردک(ادگارد راس)زد منو و مردم داشتم 15 دقیقه گریه میکردم!!!!!و وقتی با جک رفتم انتقام بگیرم دنبال یه آرپیچی بودم تا کله لون یارو رو بکنم)xاگه راهی هست بگین تا جان نمیره!من عاشق این بازیم و امیدوارم شماره بعدیش زود تر بیاد!

یه سئوال:
نمیشه کاری کرد جان آخر بازی نمیره!چون وقتی اون مردک(ادگارد راس)زد منو و مردم داشتم 15 دقیقه گریه میکردم!!!!!و وقتی با جک رفتم انتقام بگیرم دنبال یه آرپیچی بودم تا کله لون یارو رو بکنم)xاگه راهی هست بگین تا جان نمیره!من عاشق این بازیم و امیدوارم شماره بعدیش زود تر بیاد!
نه باو . راهی نیست :d .
واقعا حالا گریه کردی ؟؟:d

نه باو . راهی نیست :d .
واقعا حالا گریه کردی ؟؟:d
باورت نمیشه!!!تازه کم گقتم یه ربع نزدیک 30 ساعت گریه و 1 هفته به فکر انتقام بودم:دی هی از سیو قبل اون اتفاق میومدم میرفتم همه پلیسا رو میکشتم!!!!!دیدم راهی هم ندارم ادگارد رو بکشم! پ.ن:منظور از 30 ساعت هومون 30 دقیقه میباشد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or